Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Σεπτεμβρίου;

zwdia.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σε βοηθήσει να βάλεις νέους στόχους και να αρχίσεις από μικρά καθημερινά θέματα. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής, να γραφτείς γυμναστήριο ή να φτιάξεις ένα πρόγραμμα που σχετίζεται με κάποια καθημερινή σου ασχολία. Μην ξεκινήσεις να σκέφτεσαι μεγαλεπήβολους στόχους καθώς ο ενθουσιασμός σου θα φύγει και θα απογοητευτείς. Βάλε μικρούς ώστε να μπορέσεις να τους υλοποιήσεις πιο εύκολα.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα το πρωί στο ζώδιο της Παρθένου θα φροντίσει για να περάσεις καλά και θα το καταφέρεις με οτιδήποτε και αν ασχοληθείς. Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις μια δημιουργική ασχολία ή μια νέα σχέση καθώς τα νέα ξεκινήματα που σου προσφέρουν χαρά ευνοούνται! Η τάση σου για εξιδανίκευση είναι το μόνο μελανό σημείο και θα χρειαστεί προσοχή ιδίως αν ακούσεις πράγματα που σου φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα  στο ζώδιο της Παρθένου θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις θέματα που είχαν έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες. Εστίασε περισσότερο σε θέματα που αφορούν την οικία σου και τους δικούς σου και επαναπροσδιόρισε τις μεταξύ σας σχέσεις. Τα πολλά λόγια μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες καθώς αυτά που θα ειπωθούν δύσκολα θα γίνουν για αυτό προτίμησε να δείξεις με πράξεις τις προθέσεις σου.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σε βοηθήσει να συσφίξεις τις σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και να κάνεις και νέες γνωριμίες. Αν υπήρξε κάποιο θέμα με τον/την αδερφό/η σου, κάποιον άλλο συγγενή σου ή ακόμα και κάποιον γείτονα είναι ευκαιρία να το συζητήσεις και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα χωρίς παρεξηγήσεις. Άλλο ένα σενάριο για σήμερα είναι οι νέες γνωριμίες  καθώς η δημοτικότητα σου είναι ανεβασμένη και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Λέων

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις ένα πλάνο που είχες καιρό στο μυαλό σου και αφορά τα οικονομικά σου. Η ημέρα προσφέρεται για να ξεκινήσεις αποταμίευση ή να αρχίσεις να σημειώνεις τα έσοδα και τα έξοδα σου προκειμένου να έχεις μια συνολική εικόνα. Οτιδήποτε και να αποφασίσεις να κάνεις σίγουρα θα βρεις τρόπο να περιορίσεις την ανασφάλεια σου και να θέσεις τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον στο πορτοφόλι σου.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου σε φέρνει στο προσκήνιο για πολλούς και διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς είναι πως θέλεις να τραβήξεις την προσοχή και σίγουρα θα το καταφέρεις. Νέες γνωριμίες μπορεί να γίνουν η αρχή νέων συνεργασιών ή ακόμα και η αρχή μιας προσωπικής σχέσης! Τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται σήμερα κυρίως στις διαπροσωπικές σχέσεις αρκεί να έχεις ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις ήδη υπάρχουσες.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου είναι μια καλή ευκαιρία για να συνειδητοποιήσεις τους φόβους σου και τα άγχη σου. Σήμερα θα μπορέσεις να βρεις την αιτία τους και αυτό είναι το ήμισυ του παντός καθώς αν γνωρίσεις το πρόβλημα τότε θα μπορέσεις να βρεις και τη λύση. Ξεκίνησε να διευθετείς θέματα και υποχρεώσεις ρουτίνας ώστε να μην έχεις ένα ακόμα άγχος και αν σου μείνει χρόνος, κάνε κάτι που θα ωφελήσει τον εαυτό σου και την υγεία σου!

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σε βοηθήσει να αξιολογήσεις τους ανθρώπους που απαρτίζουν τον φιλικό σου περίγυρο. Σήμερα είναι μια ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις ποιοι είναι φίλοι αποκλειστικά για τις εξόδους σου, ποιοι είναι φίλοι ζωής και ποιοι αξίζουν να βρίσκονται δίπλα σου. Προσπάθησε οι αποφάσεις σου να οφείλονται σε ρεαλιστικές καταστάσεις και να μην κάνεις σενάρια με το μυαλό σου καθώς οι εξιδανικεύσεις θα είναι η παγίδα της ημέρας.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις που αφορούν αλλαγές  σε επαγγελματικά σχέδια. Αυτό που θα έχει μεγαλύτερη σημασία για εσένα θα είναι η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω -κυρίως στο επαγγελματικό σου περιβάλλον- και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Αν έχεις κατά νου ένα νέο ξεκίνημα τόλμησε το αλλά μόνο αν ανταποκρίνεται στα δικά σου θέλω και όχι γιατί “πρέπει”. Αν βρίσκεσαι σε δίλλημα πάρε και τη συμβουλή των δικών σου και μην φέρεσαι εγωιστικά.

Αιγόκερως

Η Νέα  Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου είναι μια καλή ευκαιρία για να πραγματοποιήσεις ένα νέο ξεκίνημα που θα σε βοηθήσει να προσθέσεις άλλο ένα “λιθαράκι” γνώσεων στο βιογραφικό σου. Ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα, μια εξειδίκευση πάνω στον τομέα σου ή ακόμα και η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας θα στεφθούν με επιτυχία αρκεί να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός για αυτό πάρε τις αποφάσεις σου σήμερα κιόλας!

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου σε καλεί να βάλεις μια τάξη σε θέματα αισθηματικού και οικονομικού περιεχομένου προκειμένου να ανασυνταχθείς. Θα πρέπει να το κάνεις με προσοχή καθώς είναι πιθανό οι πεποιθήσεις σου να έρχονται σε αντίθεση με την πραγματικότητα και τα υπαρκτά γεγονότα. Οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα κάνε το με σύνεση και όχι λόγω απωθημένων διαφορετικά θα προβείς σε λάθος ενέργειες.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό/η απέναντι στο σύντροφο σου ακόμα και στους συνεργάτες σου! Η ημέρα σε προ-καλεί να αφήσεις πίσω γεγονότα και ανθρώπους που σε έχουν πληγώσει συνειδητοποιώντας πως μέσα από αυτά έμαθες και έγινες καλύτερος/η. Μην αφήσεις τις δυσκολίες να δώσουν παρόν στην ημέρα σου και κράτησε από αυτές μόνο το μάθημα που πήρες και βοήθησε στην εξέλιξη σου.

Πηγή: LADYLIKE

Όλη η επικαιρότητα