Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Μαρτίου;

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Μαρτίου;

ΚΡΙΟΣ

Έχετε τη στήριξη που χρειάζεστε για να αισθάνεστε ασφαλείς και ας μην είναι απαραίτητα οικονομική. Και μόνο που ξέρετε πως αν πέσετε σε μια κακοτοπιά υπάρχουν άτομα που θα βοηθήσουν να σταθείτε στα πόδια σας είναι μεγάλη υπόθεση. Κάτι που ελπίζατε ότι θα αποκτήσετε ενδεχομένως να κοστίζει περισσότερο και αναγκαστικά θα πρέπει να κάνετε υπομονή.

Άσκοπες συζητήσεις μπορούν να βγάλουν στην επιφάνεια θέματα που ήταν κρυμμένα κάτω από το χαλί και οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες. Επειδή αργία μήτηρ πάσης κακίας, φροντίστε να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό που θα σας βοηθήσει να εκτονωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα είναι λίγο απρόβλεπτη όσον αφορά τις μετακινήσεις σας, οπότε προκειμένου να είστε με την ψυχή στο στόμα, ξεκινήστε νωρίτερα το πρόγραμμα σας. Αποφύγετε τις εντάσεις σε δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς εσείς που θα ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά θέματα, επιστρατεύοντας την υπομονή και τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, ώστε να γίνει η δουλειά σας.

Από το απόγευμα και μετά, μπορείτε να ασχοληθείτε με την ευεξία σας, ώστε να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας και να ενδυναμώσετε την πνευματική σας διαύγεια. Ένα ζεστό μπάνιο με αιθέρια έλαια, ένα καθαρό ρούχο, μπορούν να σας προκαλέσουν τεράστια ευφορία και ψυχική ανάταση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αρκετά ευοίωνη προβλέπεται μια καινούρια συνεργασία και όσο πιο σύντομα ξεκινήσετε, τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσουν τα έσοδα σας. Στον τομέα της εκπαίδευσης υπάρχουν ορισμένα κολλήματα που καθυστερούν τις αμοιβές σας και θα πρέπει να έχετε εναλλακτικές λύσεις μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δώστε έμφαση στην προβολή σας.

Ιδανική μέρα για να κάνετε ορισμένες αλλαγές στο χώρο σας και να τον αποφορτίσετε από τη στάσιμη ενέργεια που προκαλούν περιττά αντικείμενα στοιβαγμένα στις γωνίες. Επίσης ένα καλό ξεσκαρτάρισμα στα ρούχα σας θα δώσει χώρο για καινούρια αποκτήματα. Χαρίστε τα σε κάποιους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το συνεχές κυνήγι του χρήματος σας έχει κουράσει καθώς αισθάνεστε πως δεν επαρκούν οι πόροι σας για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, μην ξεχνάτε όμως πως έχετε καλύψει ήδη αρκετές από τις υποχρεώσεις σας και έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σας. Η έγνοια σας σχετικά με ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να σας κόβει τα φτερά, έτσι όμως, δεν βοηθάτε την κατάσταση.

Δεν μπορείτε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας αν είναι η συνήθεια που σας δένει με το ταίρι σας ή τα συναισθήματα σας. Η καθημερινή τριβή με τα προβλήματα σας έχει κάνει να αισθάνεστε πως έχει χαθεί το νόημα, όμως μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Η κρίση σας μπορεί να σας ξεγελάσει.

ΛΕΩΝ

Η ψυχολογία σας περνά πολλές διακυμάνσεις και εξαρτάται άμεσα από αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σας, όμως θα πρέπει να βρείτε τρόπους ώστε να έχετε τις απαραίτητες άμυνες που θα σας κρατούν σε εγρήγορση. Η μέρα έχει τα θετικά της όσον αφορά επαγγελματικά θέματα, στον οικογενειακό τομέα όμως, υπάρχει ένα σοβαρό θέμα που σας προβληματίζει.

Αποφάσεις τρίτων επηρεάζουν άμεσα και τη δική σας ζωή, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας βαθειά κρυμμένος θυμός που είναι θέμα χρόνου να εκτονωθεί. Επειδή πολλές φορές έχετε μετανιώσει που πληγώσατε κάποιον με τα λόγια σας, φροντίστε να το θυμάστε όποτε είστε εκνευρισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κληρονομικά και περιουσιακά θέματα χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής καθώς ο Δίας διανύει το συγκεκριμένο τομέα σχηματίζοντας δύσκολες όψεις με τον Ερμή. Το πιο πιθανό είναι να υπάρξουν προστριβές με συγγενικά σας πρόσωπα και εκεί θα πρέπει να κάνετε την υπέρβαση ώστε να αποφύγετε τις συγχύσεις. Επικοινωνιακά δεν είστε στα φόρτε σας. Αποφύγετε τις επαφές.

Υπαρξιακά θέματα που βγαίνουν στην επιφάνεια μπορεί να σας κάνουν να μετανιώσετε για ορισμένες πράξεις του παρελθόντος, κάτι που θα ρίξει τη διάθεση σας κατακόρυφα. Η αντίληψη σας για ορισμένα γεγονότα είναι θολωμένη και μπορεί να υπερβάλλετε. Βιώστε τα συναισθήματα σας χωρίς να τα αναλύετε.

ΖΥΓΟΣ

Βάλτε μια τάξη στις οφειλές σας, κάντε τον προγραμματισμό σας και μην αφήνετε τόσο σοβαρά θέματα στο έλεος τους. Ενδεχομένως να βγάζετε φλύκταινες όποτε ασχολείστε με αυτά τα ζητήματα, είναι όμως απαραίτητη η άμεση αντιμετώπιση τους. Για να μην σας πιάνει πανικός, ξεφορτωθείτε προηγούμενους λογαριασμούς, ώστε να πέφτει η στοίβα από το συρτάρι σας.

Είστε αφηρημένοι και χάνετε συνεχώς πράγματα, με αποτέλεσμα να ανησυχείτε για την υγεία σας. Είναι τόσο πολλά αυτά που σας απασχολούν, που είναι λογικό να μην θυμάστε τα λιγότερο σημαντικά. Ξεκουράστε το μυαλό σας μέσω του διαβάσματος, ενός χόμπι ή μιας δημιουργικής ενασχόλησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ρουτίνα της καθημερινότητας και κυρίως της δουλειάς σας μπορούν να σας καθηλώσουν αν δεν κάνετε κάτι για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Τα όποια προβλήματα δεν θα πρέπει να σας επηρεάζουν τόσο, ώστε να χάνετε τη διάθεση σας και να μένετε άπραγοι. Σήμερα δώστε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας μιας και είστε ορεξάτοι για επαφές με κόσμο.

Έχει ανοίξει ένα θέμα στον κοινωνικό σας κύκλο και όλοι ασχολούνται με αυτό, κάτι που σας έχει κουράσει και θέλετε να κάνετε ένα off από τον περίγυρο σας. Είναι μια εποχή που όλοι τρώγονται με τα ρούχα τους και είναι πολύ εύκολο να εμπλακείτε σε κάποια διαμάχη. Κρατήστε αποστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πολύ ενθουσιασμένοι με μια γνωριμία που ανοίγει νέους ορίζοντες για εσάς, αλλά υπάρχει ένα άτομο από το περιβάλλον σας που είναι επιφυλακτικό και όσο να ναι σας επηρεάζει και εσάς. Μην βιάζεστε να εμπιστευτείτε κανέναν προτού εξετάσετε προσεχτικά το ποιόν του και μην μοιράζεστε προσωπικά δεδομένα. Γενικά αποφύγετε τις βεβιασμένες ενέργειες.

Οι συνεχείς μεταπτώσεις της ψυχολογίας του συντρόφου σας δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια για να έρθετε πιο κοντά, όμως κι εσείς έχετε παραδώσει τα όπλα και περιμένετε τον από μηχανής θεό για να σας επιλύσει τα προβλήματα σας. Πάρτε πρωτοβουλίες και ελαφρύνετε την ατμόσφαιρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ημέρα έντασης η σημερινή εξαιτίας διαφόρων οικονομικών θεμάτων που θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις με άτομα που μπορούν να σταθούν εμπόδιο στις όποιες ενέργειες σας. Μην αφήνετε σε εκκρεμότητα ζητήματα που σας προκαλούν ανασφάλεια και αποφύγετε τις μεσοβέζικες λύσεις. Ταξίδια και μετακινήσει χρήζουν προσοχής.

Η Σελήνη στο ζώδιο σας και η Αφροδίτη κονταροχτυπιούνται σήμερα και προβλέπονται εντάσεις κυρίως μεταξύ γυναικών. Μπορεί να είναι μάνα με κόρη, αδελφές, κλπ. Όπως και να έχει, προσπαθήστε να μην πέσετε στην παγίδα των αισθημάτων σας. Αν κυριαρχήσετε πάνω τους θα κερδίσετε πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ψάχνετε αφορμές για να αρπαχτείτε και να ρίξετε ευθύνες σε άλλους σχετικά με μία αναποδιά στη δουλειά σας. Κάτι για το οποίο δεν μπορείτε να επέμβετε, είναι προτιμότερο να το προσπεράσετε, ώστε να ασχοληθείτε με θέματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Βρείτε λύσεις και μην αναμασάτε συνεχώς τα ίδια. Έτσι, αποσυντονίζονται και οι υπόλοιποι γύρω σας.

Σχέσεις με γονείς μπορεί να διαταραχθούν και μάλιστα από μια ασήμαντη αφορμή. Προφανώς υπάρχουν ζητήματα που δεν συζητούνται εγκαίρως, με αποτέλεσμα να εκρήγνυνται σε ανύποπτους χρόνους. Προσπαθήστε να μην τραβήξετε την κατάσταση στα άκρα.

ΙΧΘΥΣ

Προσέξτε πολύ προτού κάνετε μία πρόταση συνεργασίας σε φιλικά σας πρόσωπα καθώς υπάρχει περίπτωση να μην ανταποκριθούν στις ανάγκες σας και να συναντήσετε προβλήματα στο μέλλον. Το γεγονός ότι τα εμπιστεύεστε δεν προεξοφλεί απαραίτητα πως θα είναι αφοσιωμένα στη δουλειά τους. Καμιά φορά η οικειότητα δεν είναι καλός παράγοντας.

Έχετε παρηγορήσει πολλά άτομα τελευταία, αλλά έχετε εισπράξει εξίσου το ίδιο ενδιαφέρον από τα οικεία σας πρόσωπα και από αυτή τη μπάντα είστε καλυμμένοι. Τώρα, όσον αφορά τα αισθηματικά σας, ενδεχομένως να ειπωθούν κάποιες αλήθειες που θα σας πληγώσουν.

Πηγή: LIFO

Όλη η επικαιρότητα