Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Φεβρουαρίου;

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στους Ιχθύς θα επηρεάσει τις σκέψεις σου, τα άγχη σου και τους φόβους σου. Είναι πιθανό να είσαι πολύ νευρικός/ή, με αποτέλεσμα να προκαλέσεις προβλήματα ακόμα και στην καθημερινότητα σου. Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις σου θα εντείνουν το άγχος σου και θα σου δώσουν την κατάλληλη αφορμή για να ξεσπάσεις. Κοντινοί σου άνθρωποι μπορεί να σε απογοητεύσουν και αυτό θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Προσπάθησε να αναλάβεις την ευθύνη σου στα πράγματα και μην κατηγορείς μόνο τους άλλους.

Ταύρος

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στους Ιχθύς, θα σε βοηθήσει να αξιολογήσεις τη θέση που έχεις μέσα σε φιλικές παρέες και ομάδες. Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσεις τα πιστεύω σου για κάποιους ανθρώπους που μέχρι τώρα έδινες τα πάντα γι’ αυτούς καθώς είναι πολύ πιθανό να πέσουν οι μάσκες. Από την άλλη, μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως δεν είχες δώσει σημασία σε ανθρώπους που αξίζει να βρίσκονται στο φιλικό σου περίγυρο. Βγάλε τα συμπεράσματα σου σήμερα αλλά πρόσεξε καθώς ο εκνευρισμός σου μπορεί να σε παρασύρει σε αποφάσεις «εν βρασμώ».

Δίδυμοι

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στους Ιχθύς επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και θα σε κάνει να νιώσεις αδικημένος/η. Είναι πολύ πιθανό να πιστέψεις πως δε σου φέρονται με τον τρόπο που σου αξίζει είτε στο οικογενειακό είτε στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Από την άλλη, θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην περίπτωση που νιώθεις πως όλοι είναι με το μέρος σου καθώς κάτι τέτοιο είναι ακόμα πιο επικίνδυνο. Κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από όλους και απόφυγε να συζητήσεις τα θέματα που σε απασχολούν στη δουλειά ή να εμπλακείς σε πηγαδάκια.

Καρκίνος

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στους Ιχθύς, θα σου δημιουργήσει συναισθηματικές υπερχειλίσεις. Σήμερα οι ανάγκες σου θα γίνουν πιο έντονες και θα απαιτήσουν από εσένα να τους δώσεις σημασία. Οι παρεξηγήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου δε θα λείψουν καθώς θα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα περισσότερο σοβαρά από όσο χρειάζεται. Μην αφήσεις το αίσθημα ανασφάλειας να σε παρασύρει και κράτησε μικρό καλάθι όσον αφορά και επαγγελματικά θέματα μέχρι να αποφασίσεις την πορεία που θα ακολουθήσεις.

Λέων

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στους Ιχθύς, θα σε αναγκάσει να δεις μέσα σου και να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματα που υπάρχουν προκειμένου να νιώσεις γαλήνη. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται σήμερα τα οικονομικά θέματα ιδιαίτερα σε περίπτωση που χρειαστεί να παρέμβεις προκειμένου να ρυθμίσεις θέματα με δάνεια, εφορία και τράπεζες. Αν έχεις υπομονή και δε χάσεις τη ψυχραιμία σου λόγω της εσωτερικής πίεσης που μπορεί να νιώσεις τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Παρθένος

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα απέναντι σου στο ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάσει ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί προς το τέλος του πρώτου δεκαημέρου και θα τονίσει τις «παθογένειες» των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Είναι πιθανό να ξεσπάσεις τη συναισθηματική πίεση που νιώθεις στους γύρω σου και να γίνεις υπερευαίσθητος/η. Μη μεγεθύνεις τα γεγονότα και τα πράγματα που σε απασχολούν καθώς έτσι θα εντείνεις την πίεση που νιώθεις και στο τέλος θα γίνεις επικριτικός/ή με όλους ιδιαίτερα με τον/τη σύντροφο σου. Συζήτησε αυτά που νιώθεις και ζήτησε αυτά που θέλεις και μην περιμένεις από τους άλλους να μαντέψουν τις ανάγκες σου.

Ζυγός

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάσει τον τομέα της καθημερινότητα σου και κυρίως της εργασιακής. Είναι πιθανό να νιώθεις πιεσμένος/η και να θελήσεις να κάνεις αλλαγές αλλά σε συμβουλεύω να μην πάρεις ρίσκα που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά σου θέματα σήμερα. Μπορεί να σου γίνει μια πρόταση που θα είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή και να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Σήμερα προτίμησε απλώς να περιφρουρήσεις τα κεκτημένα σου και να μην κάνεις επεκτατικές ενέργειες.

Σκορπιός

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα τονίσει τα έντονα συναισθήματα σου σε κάθε τομέα. Είναι πολύ πιθανό να γίνεις υπέρ- ερωτικός/ή υπέρ-ευαίσθητος/η και υπέρ-ρομαντικός/ή! Τα συναισθήματα σου είναι πιθανό να σε παρασύρουν σε έρωτες που δεν ανήκουν στη σφαίρα του πραγματικού! Κράτησε μικρό καλάθι και μην πέσεις με τα μούτρα σε ένα νέο πρόσωπο που μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σου, πόσο μάλλον αν είσαι ήδη σε σχέση, γιατί το κύριο μότο της ημέρας είναι πως οτιδήποτε λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.

Τοξότης

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα επηρεάσει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με θέματα του σπιτιού σου και με οικογενειακές υποθέσεις. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε οικογενειακούς καβγάδες που μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια παλαιότερα απωθημένα και να δημιουργήσουν υπερβολές. Αν δεις τα γεγονότα στη σωστή τους διάσταση και αποστασιοποιημένα, τότε θα καταφέρεις να τα αντιληφθείς όπως είναι και να μην τα ωραιοποιήσεις ή τα υπέρ-τονίσεις.

Αιγόκερως

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, σου εφιστά την προσοχή στις σχέσεις σου με αδέλφια, ξαδέλφια και λοιπούς συγγενείς, ακόμα και γείτονες, καθώς μπορεί να πεις λόγια που δεν πρέπει ή να παρεξηγηθούν τα λεγόμενά σου. Μια ξαφνική συνάντηση με κάποιο άτομο είτε θα σε χαροποιήσει πολύ, είτε θα σε βγάλει έξω από τα νερά σου. Ακόμα και αν νιώσεις πως κάποιοι σου χρωστάνε μια εξήγηση, μην επιχειρήσεις να την πάρεις σήμερα, καθώς δε θα ακούσεις αλήθειες.

Υδροχόος

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, σου εφιστά την προσοχή στα οικονομικά σου καθώς μπορεί να υπάρξουν απώλειες. Σήμερα χρειάζεται προσοχή αν χρειαστεί να διευθετήσεις χρηματοοικονομικές σχέσεις καθώς οι παγίδες θα βρίσκονται παντού. Καλύτερα να αφήσεις για άλλη ημέρα σημαντικές οικονομικές δοσοληψίες με εφορίες και τράπεζες και αν δεν μπορείς να το αναβάλλεις τότε δώσε μεγάλη προσοχή στα ψιλά γράμματα. Καλό θα ήταν να βεβαιωθείς πως σημαντικά αντικείμενα αξίας και κυρίως τιμαλφή βρίσκονται σε ασφαλή θέση καθώς η έκλειψη μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες.

Ιχθύς

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου θα επηρεάσει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί προς το τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Θέματα που έχουν να κάνουν με διαπροσωπικές σχέσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς θα έχεις την τάση να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι πιθανό να πιστέψεις πως οι άλλοι δεν μπορούν να σε καταλάβουν γι’ αυτό και θα «γαντζωθείς» πάνω από ανθρώπους που δε θα έπρεπε. Απόφυγε να εκμυστηρευτείς σημαντικά θέματα σε όσους δεν έχουν αποδείξει την αξία τους και μην ξεχνάς πως τα φαινόμενα καμιά φορά απατούν.

E-ZWDIA.GR

Όλη η επικαιρότητα