Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 27 Φεβρουαρίου

zwdia.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 27 Φεβρουαρίου;

Κριός

Σήμερα θα ξυπνήσεις με καλή διάθεση και θα νιώσεις κατευθείαν τη θετική επίδραση της Σελήνης που πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα. Είναι πιθανό να αναζητήσεις τρόπους να ανεβάσεις την αδρεναλίνη σου για αυτό και είναι πιθανό να ασχοληθείς με κάποιο σπορ ή να κάνεις μια βόλτα στο γυμναστήριο. Αν θέλεις κάτι πιο light είναι μια καλή ημέρα για να βγεις μια βόλτα με τους φίλους σου ή να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου. Με οτιδήποτε και αν επιλέξεις να ασχοληθείς το πιο πιθανό είναι να περάσεις μια ευχάριστη ημέρα!

Ταύρος

Τα οικογενειακά σου ζητήματα θα βρεθούν στο προσκήνιο καθώς ενδέχεται να χρειαστεί να αναλάβεις μια αγγαρεία ενός δικού σου προσώπου ή κάποιο μέλος της οικογένειας σου να χρειαστεί τη βοήθεια σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και μπορεί να νιώσεις κούραση λόγω των υποχρεώσεων που πηγάζουν από το σπίτι. Σήμερα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για να τις τακτοποιήσεις και να μην τις αφήσεις για αργότερα. Είναι πιθανό να προκύψει και μια εργασία που αφορά το σπίτι σου την οποία δεν είχες υπολογίσει για αυτό χρειάζεται να προνοήσεις και είσαι φειδωλός/η με τα χρήματα!

Δίδυμοι

Εσύ καλέ μου Δίδυμε είσαι ούτως η άλλως επικοινωνιακός/η όμως σήμερα θα το παρακάνεις! Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις φίλους, γνωστούς, να κάνεις μια επίσκεψη σε κάποιο στενό συγγενή σου και να μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν. Κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πληροφοριών μπορεί να σου ξεφύγει και κάτι που δεν πρέπει ή κάτι που σχετίζεται με τρίτα πρόσωπα. Πρόσεξε καθώς αυτό μπορεί να σε εκθέσει και να σου χαλάσει το κέφι και την όρεξη με την οποία θα ξυπνήσεις!

Καρκίνος

Τα οικονομικά σου ζητήματα είναι εκείνα που θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Λέοντα θα φροντίσει να σου τα υπενθυμίσει όλα! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις λογαριασμούς, να κλείσεις εκείνο το θέμα με την τράπεζα ή να διαπραγματευτείς μια οικονομική συμφωνία με επιχειρήματα! Ακόμα και μια μικρή επιτυχία σε κάποιο οικονομικό ζήτημα μπορεί να σε κάνει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου για αυτό προσπάθησε να στρέψεις οτιδήποτε σχετίζεται με λογαριασμούς και υποχρεώσεις προς όφελος σου!

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα τονίσει την επίδραση που έχεις στους συνεργάτες σου αλλά και τον/τη σύντροφό σου. Σήμερα θα παρατηρήσεις πως τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα ζητήσουν τη γνώμη σου σε ζητήματα που τους απασχολούν και εκεί θα καταλάβεις τη σημασία που έχεις για εκείνους. Η κυκλοθυμία σου θα είναι βασικό συστατικό της διάθεσης σου και θα πρέπει να συγκρατηθείς αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις ζητήματα με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Μέτρησε μέχρι το δέκα και μετά μίλησε αν νιώσεις πως κάτι σε ζορίζει διαφορετικά είναι πιθανό να αντιδράσεις περίεργα!

Παρθένος

Παρόλο που είσαι παιδί της λογικής σήμερα θα είναι δύσκολο να την επικαλεστείς καθώς οι σκέψεις σου θα είναι μπερδεμένες και θα έχεις την τάση να παρασυρθείς από ανησυχίες εκτός πραγματικότητας. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και σε κάνει να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο όμως σε καμία περίπτωση αυτό δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Μην αφήσεις προβλήματα άλλων να γίνουν δικά σου και κράτησε απόσταση από ανθρώπους που ξέρεις πως γκρινιάζουν καθώς σήμερα θα έχεις την τάση να ταυτίζεσαι με τα θέματα και τα προβλήματα των άλλων.

Ζυγός

Οι φίλοι σου, οι άνθρωποι που ξέρεις πως σας ενώνουν κοινές ιδέες και στόχοι ακόμα και οι συνάδελφοι σου θα βρουν τρόπο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ημέρα σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις και να συναντήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σήμερα θα ευνοηθεί οτιδήποτε σχετίζεται με τις συλλογικές δραστηριότητες για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο κατά νου προώθησε το άμεσα! Είναι πολύ πιθανό να αναλάβεις και ηγετικό ρόλο σε μια τέτοια δραστηριότητα ή να κάνεις γνωριμίες-συμμαχίες που θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες!

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα εγείρει θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σου αναγνώριση και τη φήμη σου για αυτό και θα είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τις κινήσεις σου ιδιαίτερα στη δουλειά. Μια νέα επαγγελματική πρόταση ή μια αλλαγή που θα σχετίζεται με την καριέρα σου είναι πιθανό να σε βάλει σε σκέψεις καθώς η απόφαση θα είναι δύσκολη. Μέτρησε κυριολεκτικά τα υπέρ και τα κατά ώστε να πάρεις μια συνετή απόφαση και να θυμάσαι πως οτιδήποτε επιλέξεις σήμερα θα έχει ένα μόνιμο χαρακτήρα!

Τοξότης

Η πίεση των προηγούμενων ημερών θα υποχωρήσει σήμερα και όσο περνούν οι ώρες τόσο θα ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου και την καλή σου διάθεση. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και σε προτρέπει να βγεις μια βόλτα, να συναντήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή ακόμα και να κανονίσεις ένα ταξίδι- αστραπή τις προσεχείς ημέρες! Ακόμα και αν δεν κάνεις τίποτα θα διαπιστώσεις πω η διάθεση σου θα γίνει πόλος έλξης για τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου και σίγουρα θα περάσεις μια ενδιαφέρουσα ημέρα περιτριγυρισμένος/η από δικούς σου ανθρώπους!

Αιγόκερως

Οι αγχωτικές σκέψεις δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις σήμερα και αν δεν υπάρχει κανένας λόγος για να τις κάνεις, θα φροντίσεις εσύ να δημιουργήσεις έναν! Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να τη διαχειριστείς. Ιδιαίτερη μνεία θα γίνει για αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα και αν ασχοληθείς με τη δεύτερη κατηγορία τότε ενδέχεται να τακτοποιήσεις και κάποιες εκκρεμότητες! Η ημέρα ευνοεί τέτοιου είδους “δράσεις” κυρίως αν σχετίζονται με τρίτους ή το δημόσιο.

Υδροχόος

Σήμερα θα προτιμήσεις να δώσεις προτεραιότητα στον/τη σύντροφό σου και στους συνεργάτες σου παρά σε εσένα για αυτό και θα είναι δύσκολο να αρνηθείς κάτι που θα σου ζητήσουν. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και  τονίζει την ανάγκη σου για την αποδοχή των άλλων, σε σημείο βέβαια που μπορεί να ενστερνιστείς απόψεις που δε συμφωνείς μόνο και μόνο για να μην προκαλέσεις διαμάχες και εντάσεις. Αυτό έχει και τα θετικά του καθώς θα μπορέσεις να διευθετήσεις θέματα που είχαν προκύψει με αγαπημένα σου πρόσωπα.  Αιτία θα είναι πως δεν θα είσαι απόλυτος/η και θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα με τον τρόπο που τα σκέφτονται και εκείνοι.

Ιχθύς

Σήμερα θα πρέπει να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ένα καλό και θρεπτικό πρωινό καθώς οι δουλειές και οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα σε αποδυναμώσουν! Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα φέρει σε προτεραιότητα εργασιακά θέματα αλλά και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Είναι πιθανό να κουραστείς, είναι πιθανό να εκνευριστείς είναι πιθανό να νιώσεις πως δεν έχεις καθόλου ενέργεια όμως αυτό θα σε πεισμώσει ακόμα περισσότερο! Αν προσπαθήσεις να τελειώσεις κάποιες από τις δουλειές σου σίγουρα θα τα καταφέρεις αρκεί να έχεις πίστη στον εαυτό σου!

Πηγή: LADYLIKE 

Όλη η επικαιρότητα