Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Μαρτίου

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Μαρτίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό που βρίσκονται στο ζώδιό σου, είναι εξαιρετικό για να ασχοληθείς με ερωτικά και αισθηματικά ζητήματα και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία. Οι επιλογές σου μπορεί να αποτελέσουν έκπληξη για τους άλλους αλλά και για εσένα καθώς θα έχουν ένα στοιχείο διαφορετικότητας. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα φέρει δουλειές και υποχρεώσεις. Προσπάθησε κατά το πρώτο μισό της ημέρας να αξιοποιήσεις την καλή σου διάθεση και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου προκειμένου να έχεις όρεξη και για τις δουλειές αργότερα.

Ταύρος

Τα οικογενειακά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν για λίγο ακόμα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και σε προτρέπει να κοιτάξεις τα “εν οίκω”. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό  μπορεί να σου φέρει μία ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημά σου με μία δραστηριότητα που να μπορείς να την κάνεις από το σπίτι σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σου υπενθυμίσει πως ήρθε η ώρα για να κοιτάξεις εσένα και να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν, όπως ένα χόμπι σου η μία δραστηριότητα παρέα με αγαπημένους σου φίλους.

Δίδυμοι

Η ημέρα θα ξεκινήσει με αρκετά τηλεφωνήματα, προτάσεις για καφέ, συζητήσεις και τελικά συναντήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς η Σελήνη από το Λέοντα θέλει κόσμο για να αισθανθεί καλά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό θα ενισχύσει τη διάθεση σου καθώς θα φέρει συναντήσεις με φίλους που θα σε βοηθήσουν να περάσεις υπέροχα! Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και πιθανόν να  προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις στο σπίτι τις οποίες δεν θα μπορέσεις να παραβλέψεις. Αν έχεις κατά νου  μία βόλτα ή να δεις κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο προτίμησε να το κάνεις στο πρώτο μισό της ημέρας που θα είσαι πιο χαλαρός/η.

Καρκίνος

Αν τις προηγούμενες ημέρες πραγματικά ασχολήθηκες με τις οικονομικές σου υποχρεώσεις τότε σήμερα η μέρα θα είναι πιο χαλαρή για  εσένα, διαφορετικά θα χρειαστεί να τρέξεις προκειμένου να προλάβεις να τις τακτοποιήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό θα βοηθήσει επαγγελματικά ζητήματα αλλά και οικονομικές δοσοληψίες που θα απορρέουν από τη δουλειά σου.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σε παρακινήσει να αφήσεις οτιδήποτε σε αγχώνει και να κάνεις δημόσιες σχέσεις, καθώς η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα αυξηθεί κατακόρυφα.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να προβάλλεις εδώ και τώρα τις ανάγκες σου  και τα συναισθήματά σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό θα  φέρει  ευνοϊκές συγκυρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και για να συμβούν γεγονότα μέσα στην ημέρα σου που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και  είναι πιθανόν να αρχίσεις να νιώθεις μία γενικότερη ανησυχία. Επεδίωξε να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα καθώς το πιο πιθανό είναι η ανησυχία σου να πηγάζει από εκεί.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Λέοντα αναμοχλεύοντας ανησυχίες και φόβους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε κάνει να αφήσεις όλα όσα σε ανησυχούν πίσω σου έτσι ξαφνικά εκπλήσσοντας ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό! Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σταματήσεις να ασχολείσαι με υποθέσεις καθώς θα δείξεις προσοχή στις πράξεις. Οι πρώτοι άνθρωποι που θα βρεθούν στο στόχαστρο της προσοχής σου θα είναι οι έμπιστοι σου συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου καθώς έχεις “επενδύσει” επάνω τους και θέλεις να είσαι σίγουρος πώς το αξίζουν. Πρόσεξε γιατί ενδέχεται να γίνεις λίγο υπερβολικός/η και αυτό δεν θα είναι  βοηθητικό για να καταφέρεις  αυτό που θέλεις.

Ζυγός

Το πρωινό θα σε βρει συζητώντας με συναδέλφους σου, οργανώνοντας κάτι σε μία ομάδα που ανήκεις ή κάνοντας κους-κους με αγαπημένους σου φίλους! Η Σελήνη  που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα εξακολουθεί να ευνοεί συλλογικές δραστηριότητες και φιλικές συναθροίσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει εκπλήξεις μέσα από φιλικά σου πρόσωπα που αν μη τι άλλο θα  δώσουν χρώμα στην ημέρα σου. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα σου χτυπήσει το “καμπανάκι” καθώς η αλήθεια είναι πως χρειάζεσαι χρόνο για να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις μακριά από την πολυκοσμία.

Σκορπιός

Η δίνη των επαγγελματικών σου ζητημάτων έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου τις τελευταίες ημέρες και η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα  κάνει ακόμα πιο έντονα αυτό το φαινόμενο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό θα σου χαρίσει “ουρανοκατέβατες” ιδέες που θα είναι απόλυτα συνυφασμένες με τις ανάγκες σου και θα μπορέσεις να τις  επικοινωνήσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και είναι μία καλή ευκαιρία για να αφήσεις για λίγο τα επαγγελματικά άγχη, και να ασχοληθείς με τους φίλους σου που έχεις παραμελήσει!

Τοξότης

Εκμεταλλεύσου το πρωινό που η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα για να ασχοληθείς με κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα, να συλλέξεις πληροφορίες σχετικά με κάτι που σε απασχολεί ή απλά να “αδειάσεις” το μυαλό σου προκειμένου να χαλαρώσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως θα έρθουν ευχάριστα γεγονότα σχετικά με αισθηματικά ζητήματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα που δεν γίνεται να πάρουν αναβολή.  Προσπάθησε να τα τακτοποιήσεις  πριν καταφέρουν να σε αγχώσουν!

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα δημιουργώντας σου την ανάγκη να τακτοποιήσεις τα συναισθήματά σου και να συνειδητοποιήσεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες που απορρέουν από αυτά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να πάρεις το ρίσκο και να πάρεις αποφάσεις που έπρεπε να τις είχες πάρει καιρό αλλά  όλο το  ανέβαλες. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο της Παρθένου δημιουργώντας σου την ανάγκη να βγεις έξω, να κάνεις μία βόλτα ή να χαθείς στις όμορφες αναμνήσεις που έχεις προκειμένου να χαλαρώσεις.

Υδροχόος

Η ημέρα εξακολουθεί να φέρνει σε προτεραιότητα τα “θέλω” των συνεργατών σου ή του/ης αγαπημένου σου συντρόφου. Η Σελήνη  βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα σε προτρέπει να δώσεις προσοχή στους “αγαπημένους σου άλλους” και ύστερα σε εσένα. Το τρίγωνο που σχηματίζει την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει ευχάριστες καταστάσεις μέσα από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει  στο ζώδιο της Παρθένου και θα παρατηρήσεις πως σιγά-σιγά θα νιώσεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και να βρεις χρόνο για εσένα.

Ιχθύς

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις καλά κρατούν καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα όμως η σημερινή ημέρα θα σε ανταμείψει για την κούραση των προηγούμενων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό θα σου δώσει ευκαιρίες για να “στριμώξεις” λίγη διασκέδαση στη ρουτίνα της καθημερινότητας! Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα φροντίσει να σε χαλαρώσει από τις υποχρεώσεις που είχες, καθώς θα φέρει στο διάβα σου τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου που θα προθυμοποιηθούν να βάλουν ένα χεράκι!

Πηγή: LADYLIKE

Όλη η επικαιρότητα