Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 29 Απριλίου

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 29 Απριλίου;

Κριός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σε φέρει σε επαφή με τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Η θετική όψη που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να βάλεις και τη λογική στο παιχνίδι και να μη γίνεις έρμαιο συναισθηματικών υπερχειλίσεων και αναγκών που νομίζεις πως έχεις αλλά δεν έχεις. Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να δεις και να συνειδητοποιήσεις αν οι κινήσεις σου μέχρι τώρα εξυπηρετούσαν περισσότερο εσένα ή τους άλλους και άμα η απάντηση που θα πάρεις δεν σου αρέσει μπορείς να αντιστρέψεις τα πράγματα. Η ισορροπία είναι η λέξη-κλειδί προκειμένου να καταφέρεις να αντισταθμίσεις τις δικές σου ανάγκες με αυτές των άλλων.

Ταύρος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στο δικό σου άξονά σου, θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις σκέψεις που έκανες το προηγούμενο διάστημα σχετικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Η θετική όψη που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις καθώς παρόλο που θα νιώθεις έντονα συναισθήματα για κάποιους ανθρώπους τελικά θα αποφασίσεις με τη λογική. «Κλείσε» σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες θεωρείς και αισθάνεσαι πως έχουν κάνει τον κύκλο τους ώστε να αφήσεις χώρο για να έρθει κάτι νέο.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα φέρει στο προσκήνιο καταστάσεις που σε πίεζαν και σχετίζονται με το εργασιακό σου περιβάλλον και θέματα που απορρέουν από αυτό. Σκοπός αυτής της κατάστασης που θα δημιουργηθεί είναι να μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις και να δεις τον τρόπο που μπορείς να πορευτείς. Η θετική όψη του Κρόνου με τα φώτα της Πανσελήνου θα είναι μεγάλη βοήθεια καθώς θα σε κάνει να σκεφτείς με ρεαλισμό και χωρίς συναισθηματικές υπερβολές. Οποιαδήποτε απόφαση και να πάρεις σήμερα να θυμάσαι πως όταν κλείνει μία πόρτα σίγουρα ανοίγει κάποια άλλη.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου -Σκορπιού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις προσωπικά σου θέματα αισθηματικής φύσεως. Είναι πιθανό να νιώσεις πως θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα είτε στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου είτε στον τρόπο που βλέπεις μία μελλοντική σχέση προκειμένου να καταφέρεις να ακούσεις καλύτερα τις αισθηματικές σου ανάγκες. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, ο οποίος σχηματίζει θετική όψεις με τα φώτα της Πανσελήνου θα βοηθήσει τις προσδοκίες σου να παραμείνουν ρεαλιστικές καθώς θα ενισχύσει τη λογική σου σκέψη. Αν ξεκαθαρίσεις αισθηματικές εκκρεμότητες να θυμάσαι πως σε περιμένουν πολύ καλές ημέρες.

Λέων

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα αναμοχλεύσει παράπονα που έχεις και σχετίζονται με προσωπικά αλλά και επαγγελματικά θέματα. Ο Κρόνος που βρίσκεται στον Αιγόκερω κάνει θετική όψη με τα φώτα της Πανσελήνου και θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τη λογική σου σκέψη και να μην παρασυρθείς από την τάση σου για παράπονα. Αν υπάρχει ένα οικογενειακό ζήτημα που σε απασχολεί τις τελευταίες ημέρες προσπάθησε να το διευθετήσεις σήμερα προκειμένου να μην το κουβαλάς μαζί σου και τις επόμενες ημέρες.

Παρθένος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να έρθεις σε επαφή με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και να λύσεις ανοιχτά ζητήματα που μπορεί να έχεις μαζί τους. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω που σχηματίζει θετική όψη με τα φώτα της Πανσελήνου θα σε βοηθήσει να «δεις» τις σχέσεις σου με συγγενείς, γνωστούς και ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος με ρεαλισμό. Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με αυτές σκέψου αν έχεις λογικά επιχειρήματα να την υποστηρίξεις και αν η απάντηση είναι θετική τότε ξεκαθάρισε σήμερα κιόλας το τοπίο γύρω σου.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού θα εγείρει τις ανασφάλειές σου οι οποίες θα έχουν ως βάση τους οικονομικά ζητήματα. Το κύριο σου μέλημα σήμερα είναι να προσπαθήσεις να βρεις τρόπο να αισθανθείς ασφαλής και για αυτό κάθε επιλογή που θα κάνεις θα κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Κρόνος που βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίζει θετική όψη με τα φώτα της Πανσελήνου και θα σε βοηθήσει να εκλογικεύσεις τις ανησυχίες σου και να δεις αν έχουν κάποια βάση. Κοίταξε μέσα σου και άφησε στο παρελθόν βιώματα τα οποία σε αγχώνουν και είναι υπεύθυνα για αρκετές από τις ανησυχίες σου.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα σου αυτόν του Ταύρου – Σκορπιού θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις. Είναι πιθανό να νιώσεις πως κάποιες σχέσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους και παίρνουν το χώρο από κάποιες άλλες που έχουν πολλά να δώσουν. Ο Κρόνος που βρίσκεται στον Αιγόκερω και σχηματίζει θετική όψη με τα φώτα της Πανσελήνου θα σε βοηθήσει να πάρεις τις αποφάσεις σου με ρεαλισμό και όχι κάτω από άκρατο συναισθηματισμό. Οι ανακατατάξεις που θα δημιουργηθούν θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα το δικό σου ρόλο στις διαπροσωπικές του σχέσεις και αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει πρωτίστως εσένα.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις από που προέρχονται συγκεκριμένες ανησυχίες που έχεις προκειμένου να τις διευθετήσεις. Ο Κρόνος που βρίσκεται στον Αιγόκερω σε βοηθητική όψη με τα φώτα της Πανσελήνου θα σε βοηθήσει να εκλογικεύσεις κάθε σκέψη σου ώστε να μπορέσεις να τη δεις την πραγματική της διάσταση. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να κλείσει ένας κύκλος που σχετίζεται με εργασιακά ζητήματα προκειμένου να ανοίξει ένας νέος. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις εσύ από την πλευρά σου είναι να έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και να μην αφήνεις περίεργες σκέψεις να σε κατακλύζουν.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος του ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που υποβόσκουν στις φιλικές του σχέσεις προκειμένου να τα ξεκαθαρίσεις και να τα διευθετήσεις. Ο Κρόνος ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου και κάνει θετική όψη με τα φώτα της Πανσελήνου θα σε βοηθήσει να δράσεις με τη λογική και όχι με τη συναισθηματική υπερχείλιση που μπορεί να σου προκαλέσει η ημέρα. Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να διαπραγματευτείς ξανά το ρόλο που έχεις και μέσα σε μία ομάδα ιδιαίτερα νιώθεις πως δεν σου ταιριάζει απόλυτα. Ξεκαθάρισε κάποιες καταστάσεις που σχετίζονται με φιλικά ζητήματα και θέματα ομάδων και συλλόγων που δραστηριοποιείσαι προκειμένου να έχεις μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις σχέσεις σου.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα σε φέρει σε επαφή με τις επαγγελματικές σου ανάγκες, τους στόχους και τα όνειρα που έχεις. Ο Κρόνος ο οποίος βρίσκεται στον Αιγόκερω σε θετική όψη με τα φώτα της Πανσελήνου θα σε βοηθήσει να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις που να αφορούν το επαγγελματικό σου μέλλον. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με τις επαγγελματικές σου επιλογές προκειμένου να δεις τι έχεις και τι θέλεις να έχεις. Οποιαδήποτε απόφαση κι αν πάρεις σήμερα να θυμάσαι πώς θα είναι δύσκολο να αλλάξει για αυτό προσπάθησε να είσαι συνετός/η.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού πιθανόν να σε κάνει να δεις πως κάποιες από τις σκέψεις/απόψεις σου δεν σε καλύπτουν πια και ήρθε η ώρα να τις αλλάξεις. Ο Κρόνος που βρίσκεται στον Αιγόκερω και σχηματίζει θετική όψη με τα φώτα της Πανσελήνου θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να απαγκιστρωθείς από κάποιες πάγιες πεποιθήσεις σου οι οποίες δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Η ημέρα θα σε βοηθήσει να ενστερνιστείς νέες αντιλήψεις οι οποίες θα βρίσκονται πιο κοντά στο δικό σου τρόπο σκέψης και να καταλάβεις πως δεν πρέπει να είσαι απόλυτος/η για τίποτα!

Πηγή: LADYLIKE

Όλη η επικαιρότητα