Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 29 Μαΐου;

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 29 Μαΐου;

Κριός

Η Πανσέληνος ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις ξανά κάποιες απόψεις που έχεις οι οποίες θα νιώσεις πως πλέον έχουν γίνει παρωχημένες. Σήμερα εκτός από την αξιολόγηση των απόψεων σου και τη στάση σου προς κάποια ζητήματα καλό θα ήταν να αξιολογήσεις και τους ανθρώπους τους οποίους έχεις επιλέξει να απαρτίζουν τον περίγυρό σου. Αν έχεις κάποιο θέμα σχετικό με εκπαιδευτικά ζητήματα ή έχεις αφήσει ημιτελής υποχρεώσεις σχετικά με ένα ταξίδι που θα κάνεις προσπάθησε να τις διευθετήσεις σήμερα και μην τις αφήσεις άλλο.

Ταύρος

Η Πανσέληνος του ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τα πράγματα που έχεις μέσα σου καθώς συναισθήματα και γεγονότα του παρελθόντος θα αποκτήσουν μεγάλη βαρύτητα. Προσπάθησε να τα διευθετήσεις καθώς αν κάνεις πως δεν τα βλέπεις και δεν τα ακούς τότε θα έρχονται στο προσκήνιο ακόμα και με την παραμικρή αφορμή. Σήμερα η μέρα ενδείκνυται και για να κλείσεις κάποια οικονομικά ζητήματα τα οποία σχετίζονται ή προέρχονται από τρίτους προκειμένου να δεις τι χρειάζεται να κάνεις από εδώ και πέρα. Πρόσεξε τη συναισθηματική υπερχείλιση που μπορεί να νιώσεις καθώς είναι ικανή να φέρει αρνητικά αποτελέσματα σε πρακτικά ζητήματα.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα σου, (Δίδυμων- Τοξότη) θα σε βάλει στη διαδικασία να «δεις» καλύτερα τις σχέσεις με τους άλλους. «Εσύ και οι άλλοι» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτής της Πανσελήνου καθώς χρειάζεται να βρεις κοινά σημεία επαφής μαζί τους προκειμένου να μπορέσεις να στηρίξεις σημαντικές προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να παρασυρθείς από ουτοπικές σκέψεις και πράγματα που θα ήθελες να συμβούν αλλά δεν συμβαίνουν για αυτό φρόντισε να πάρεις τις αποφάσεις σου με σύνεση και προσοχή. Στηρίξου σε ρεαλιστικά γεγονότα και όχι σε πράγματα που θα ήθελες ή ελπίζεις να συμβούν.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς τρόπους να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Η αλήθεια είναι πως αυτό που θέλεις περισσότερο είναι να κάνεις κάποιες αλλαγές προκειμένου να βρεις χρόνο να ασχοληθείς και με πράγματα που επιθυμείς και νιώθεις πως σε γεμίζουν. Προσπάθησε να βρεις ένα τρόπο να αποσυμπιεστείς από δουλειές, υποχρεώσεις και αγγαρείες διαφορετικά θα είναι δύσκολο να περάσει η ημέρα χωρίς εσωτερικές συγκρούσεις και χωρίς να τα βάλεις με τον εαυτό σου αλλά και με τους άλλους.

Λέων

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων -Τοξότη θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες «διορθωτικές» κινήσεις σε αυτά. Καλό θα ήταν να μην πάρεις αποφάσεις ορμώμενος/η από την ανάγκη σου να τα αλλάξεις όλα εδώ και τώρα καθώς αυτές οι αποφάσεις δεν θα είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και θα σε προδώσουν. Συζήτησε με τον/τη σύντροφό σου τις ιδέες σου και κάποια μελλοντικά πλάνα όμως πριν το κάνεις αυτό φρόντισε να μην έχεις αφήσει ανοιχτά παρελθοντικά ζητήματα.

Παρθένος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα σε βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις που είχες κάνει και κάποιες αποφάσεις που είχες πάρει σχετικά με τους δικούς σου ανθρώπους. Σήμερα θα έχεις διάθεση για αλλαγές αλλά θα πρέπει να σκεφτείς λογικά προκειμένου να πάρεις μία σωστή απόφαση κυρίως αν τα ανοιχτά ζητήματα δεν αφορούν μόνο εσένα. Η συναισθηματική σου υπερχείλιση μπορεί να δημιουργήσει την τάση να κάνεις παράπονα ιδιαίτερα στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις καθώς μπορεί να φορτίσει συναισθηματικά την ημέρα.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων -Τοξότη θα σε φέρει σε επαφή με τους ανθρώπους γύρω σου καθώς θα παρατηρήσεις πως κάθε ένας από αυτούς εκφράζει και ένα μικρό κομμάτι της προσωπικότητάς σου. Αν παρατηρήσεις πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν βρίσκεις κοινά στοιχεία μαζί τους καλό θα ήταν να δεις τη σχέση σας προσεκτικά προκειμένου να καταλάβεις τι είναι αυτό που σε ενώνει μαζί τους. Κάποιες αλλαγές των ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον σου μπορεί να είναι απαραίτητες προκειμένου να νιώσεις πως γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι που σε καταλαβαίνουν. Μην πάρεις αποφάσεις λόγω συναισθηματικής υπερχείλισης γιατί σίγουρα δεν θα είναι οι κατάλληλες.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα σου δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια την οποία θα ψάξεις να βρεις τρόπο να διαχειριστείς διαφορετικά θα μονοπωλήσει την ημέρα σου. Σήμερα όσο και αν θελήσεις να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα προτίμησε να το κάνεις μόνο για να κλείσεις υποχρεώσεις του παρελθόντος και όχι για να υπογράψεις μία νέα συμφωνία ή να κάνεις ένα νέο βήμα. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις ημιτελείς υποχρεώσεις του προηγούμενου διαστήματος καθώς θα είναι ένας καλός τρόπος για να νιώσεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα σου (Διδύμων- Τοξότη) θα σε φέρει σε επαφή με τις δικές σου ανάγκες κυρίως με αυτά που θέλεις από τους ανθρώπους γύρω σου. Είναι πιθανόν να γίνεις αρκετά εγωκεντρικός/η και η στάση σου να προκαλέσει ανταγωνισμό όχι μόνο στους στενούς του συνεργάτες αλλά και στον/τη σύντροφό σου. Αν το κάνεις αυτό να ξέρεις πως δεν θα βγεις κερδισμένος/η καθώς οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν δεν θα βοηθήσουν ούτε εσένα αλλά ούτε και τους άλλους. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία στις σχέσεις σου και μην αφήσεις την κυκλοθυμία σου και τη συναισθηματική υπερχείλιση που νιώθεις να γίνουν η αφορμή για καυγάδες.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα σε φέρει σε επαφή με τις ανησυχίες σου -κυρίως τις ανομολόγητες- και θα σου δημιουργήσει μία περίεργη διάθεση. Μη φοβηθείς την ανάγκη σου για μοναχικότητα καθώς μία ενδοσκόπηση θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς καλύτερα τα συναισθήματά σου και κάθε ανασφάλεια που νιώθεις. Η εργασιοθεραπεία θα είναι πολύ βοηθητική για εσένα σήμερα για αυτό ακόμα και αν ανήκεις στους τυχερούς που δεν έχουνε αφήσει ημιτελείς υποχρεώσεις προθυμοποιήσου να βοηθήσεις κάποιο δικό σου πρόσωπο καθώς στην ουσία θα βοηθήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα σε βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις το ρόλο σου σε μία ομάδα ανθρώπων που είσαι μέλος. Είναι πιθανό να νιώσεις πως έχεις ανάγκη να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες μέσα σε αυτή ή να επιθυμήσεις διακαώς να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου και οτιδήποτε έχεις κάνει προς όφελος των άλλων. Η μέρα θα έχει επαφές με κόσμο και φιλικές συναθροίσεις καθώς θα βρίσκεσαι σε συζητήσεις προκειμένου να επιτύχεις αυτά που θέλεις να κάνεις. Η επαφή με τους άλλους θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και καλό θα ήταν να ακούσεις τη γνώμη τους καθώς είναι πιθανό να «ξεμπλοκάρει» ένα ζήτημα στο οποίο έχεις κολλήσει.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων- Τοξότη θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις προσεκτικά κάποιες αποφάσεις που είχες πάρει τον προηγούμενο καιρό και σχετίζονται με επαγγελματικά ζητήματα. Σήμερα είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως και αυτές και τα πλάνα σου χρειάζονται αλλαγή καθώς δεν εξυπηρετούν πλέον τους σκοπούς σου. Καλό θα ήταν να σκεφτείς προσεκτικά τα επόμενα σου σχέδια και κυρίως να αποφασίσεις με λογική σκέψη και όχι με παρορμητική. Μη σχεδιάσεις οτιδήποτε που θα βασίζεται στο να κάνεις τους άλλους να δουν πόσο σημαντικός/η είσαι γιατί δεν θα δουλέψει με τον τρόπο που επιθυμείς.

Πηγή: LADYLIKE

Όλη η επικαιρότητα