Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 30 Ιανουαρίου

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 30 Ιανουαρίου;

Κριός

Οικογενειακά ζητήματα θα σε απασχολήσουν άμεσα σήμερα καθώς θα χρειαστεί η συμβολή σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να τονίζει ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και με τους δικούς σου και χρειάζονται επίλυση. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από το ζώδιο σου, μπορεί να σου δώσει αφορμές να εκνευριστείς καθώς οι λεκτικές αντιπαραθέσεις στο οικογενειακό αλλά και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να μιλήσεις! Ακόμα και αν οι άλλοι σου δώσουν την αφορμή ακόμα και αν ξέρεις πως έχεις δίκιο αν το διεκδικήσεις με φωνές και εντάσεις θα το χάσεις.

Ταύρος

Οι επαφές με συγγενείς, γνωστούς και γείτονες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα σε βάλει στη διαδικασία για συζητήσεις και συναντήσεις με κόσμο! Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Κριό θα δημιουργήσει αφορμές για λογομαχίες καθώς θα νιώσεις πως οι άλλοι θα σου τις δώσουν! Προσπάθησε να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου καθώς η αλήθεια είναι πως και εσύ θα πάρεις κάποια πράγματα τοις μετρητοίς ενώ δεν πρέπει! Ακόμα φρόντισε να φιλτράρεις κάθε τι που φτάνει στα αυτιά σου καθώς πολλά από αυτά θα είναι αναληθή.

Δίδυμοι

Οικονομικά ζητήματα εξακολουθούν να σε απασχολούν και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες και ερωτήματα τύπου “έχω αρκετά χρήματα” ή “τι θα γίνει εάν δεν πάνε όλα όπως τα κανονίζω” με αποτέλεσμα να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου! Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει στην επιφάνεια ξαφνικά θέματα που σχετίζονται με την εφορία, τις τράπεζες και το δημόσιο γενικότερα με σκοπό να επιλυθούν. Προσπάθησε να ασχοληθείς με αυτά που επείγουν και μην σπαταλάς την ενέργεια σου σε ατέρμονες σκέψεις.

Καρκίνος

Οι ανησυχίες σου θα σου δημιουργήσουν κυκλοθυμία η οποία με τη σειρά της θα διαταράξει τις σχέσεις με τους γύρω σου και είναι πιθανό να δημιουργήσει και μια γενικότερη αναστάτωση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Κριό θα είναι δίκοπο μαχαίρι. Από τη μία μπορεί να σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με σημαντικά πρόσωπα για εσένα όπως οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου και να αμβλύνεις τυχόν διαφορές των προηγούμενων ημερών. Από την άλλη μπορεί να νιώσεις πως σε προκαλούν οι άλλοι και να ρίξεις λάδι στη φωτιά. Εσύ αποφασίζεις ποια επιλογή θα ακολουθήσεις!

Λέων

Σήμερα οι σκέψεις σου θα έχουν την τάση να σε ανησυχούν περισσότερο από τα πραγματικά γεγονότα και θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να διαχωρίσεις το ένα με το άλλο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού για πράγματα που υπάρχουν μόνο στο μυαλό σου. Όλο αυτό μπορεί να δημιουργήσει και εντάσεις κυρίως στο εργασιακό σου περιβάλλον που με τη σειρά τους θα σε εκθέσουν. Απόφυγε να εμπλακείς σε πηγαδάκια και σχόλια στη δουλειά και κράτησε αποστάσεις από τα πολλά λόγια.

Παρθένος

Σήμερα θα συνεχίσεις να δραστηριοποιείσαι μαζί με φίλους σου σε ομάδες και συλλόγους καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο ευνοεί τις φιλικές συναθροίσεις και τις κοινωνικές δραστηριότητες. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει στην επιφάνεια γεγονότα του παρελθόντος που θα γίνουν η αφορμή για να καβγαδίσεις με κάποιο/α φίλο/η σου! Ακόμα είναι πιθανό η συναισθηματική επιλογή κάποιου από την παρέα να γίνει αφορμή για σχόλια και συζητήσεις. Απόφυγε να πάρεις μέρος και κατέπνιξε την ανάγκη σου για κριτική καθώς δεν θα σου προσφέρει κάτι.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου προκαλεί αναβρασμό καθώς το μυαλό σου είναι αποκλειστικά στραμμένο σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς υπάρχει μια κινητικότητα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως θα πρέπει να προσέξεις τι θα πεις και σε ποιους θα το πεις καθώς αυτό μπορεί να γίνει αφορμή για εντάσεις και ρήξη σε επαγγελματικές σχέσεις. Κατεύνασε την παρόρμηση σου καθώς μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη τα οποία θα έχουν αντίκτυπο στα επαγγελματικά σου ζητήματα.

Σκορπιός

Σήμερα το διαδίκτυο θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο διψά για ενημέρωση για αυτό και θα επεξεργαστείς κάθε τι που θα φτάσει στα αυτιά σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει στα αυτιά σου νέα και πληροφορίες μέσα από το περιβάλλον σου. Κάποια από αυτά μπορεί να σε εκνευρίσουν και να μην μπορέσεις να κρύψεις τη δυσαρέσκεια σου. Πριν νευριάσεις τσέκαρε αν αυτά που θα φτάσουν στα αυτιά σου ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και μετά αποφάσισε τι θα κάνεις.

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανό να έχεις τις κλειστές σου ακόμα και χωρίς κάποιο προφανή λόγο για αυτό προειδοποίησε φίλους και γνωστούς για να κρατήσουν αποστάσεις ασφαλείας! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα που θα σε αναστατώσουν. Επίλεξε με ποιο θα ασχοληθείς και βάλε προτεραιότητες καθώς είναι πιθανό αν ασχοληθείς και με τα δύο να μην καταφέρεις να βρεις άκρη και να εκνευριστείς!

Αιγόκερως

Η επίδραση που έχουν οι άλλοι σε εσένα θα είναι έντονη και θα προσπαθήσεις να το διαχειριστείς διαφορετικά δεν θα μπορέσεις να υποστηρίξεις τη γνώμη σου και τις απόψεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου και τον Ουρανό από τον Κριό θα δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για λεκτικές αντιπαραθέσεις, σχόλια και παρεξηγήσεις.  Είναι πιθανό να υπάρξουν και εξελίξεις σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες που μπορεί να έρθουν απότομα και να σε αποσυντονίσουν. Απόφυγε τις παρορμητικές αντιδράσεις γιατί θα είναι εκρηκτικές!

Υδροχόος

Οι υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις εις πέρας σήμερα είναι αρκετές και θα επηρεάσουν τη διάθεση σου καθώς δεν θα είσαι και πολύ χαρούμενος/η με το πλάνο της ημέρας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον  Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει λεκτικές αντιπαραθέσεις και την επιθυμία να πεις τη λέξη “ΌΧΙ” πριν καν ακούσεις τι θα σου ζητηθεί. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον ακόμα και κατά τη διεκπεραίωση υποχρεώσεων ρουτίνας. Μιας και είσαι ήδη κουρασμένος/η θα σου γεννηθεί η παρόρμηση να τα βροντήξεις όλα και να φύγεις αλλά καλύτερα να στραφείς σε λιγότερο απόλυτες και ριζικές λύσεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σε προτρέπει να ασχοληθείς με αυτά που σε γεμίζουν είτε είναι πρόσωπα είτε κάποια δραστηριότητα,  αλλά σήμερα δεν θα είναι εύκολο να χαλαρώσεις καθώς κάτι θα σου φταίει. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με φίλους και το/η σύντροφο σου εξαιτίας της ανάγκης σου να έχεις τον τελευταίο λόγο. Οτιδήποτε και να κάνεις, οτιδήποτε και να πεις προσπάθησε να είσαι συνετός/η καθώς οι υπερβολές θα εντείνουν ακόμα περισσότερο το περίεργο κλίμα της ημέρας και δεν θα σε βοηθήσουν.

Όλη η επικαιρότητα