Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 30 Νοεμβρίου

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 30 Νοεμβρίου

Κριός

Σήμερα εξακολουθείς να είσαι ο πρωταγωνιστής/στρια  καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και σου δημιουργεί απρόβλεπτες αντιδράσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό θα εντείνει την κυκλοθυμία σου και την παρόρμηση σου με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στις σχέσεις σου. Την ίδια στιγμή η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από το Ζυγό θα αυξήσει την αντιδραστικότητα σου ενισχύοντας τα ήδη υπάρχοντα θέματα. Προσπάθησε να μετρήσεις μέχρι το δέκα πριν μιλήσεις για να γλιτώσεις όσο δυνατόν περισσότερες απώλειες!

Ταύρος

Οι σκέψεις σου σήμερα δεν θα είναι ευχάριστες καθώς όλο και κάτι θα βρεις να χαλάσει η διάθεση σου και αν δεν βρεις τότε σίγουρα όλο και κάποιος/α θα βρεθεί να σου δώσει μια αφορμή! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και σου προκαλεί ανησυχία και ανασφάλεια. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό θα ενισχύσει τους φόβους σου και τα αρνητικά συναισθήματα. Την ίδια στιγμή η αντίθεση με τον Άρη από το Ζυγό σε προτρέπει αν αφιερώσεις το χρόνο σου στις υποχρεώσεις σου, καθώς η εργασιοθεραπεία θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις σωστά την ενέργεια σου!

Δίδυμοι

Ο κοινωνικός και φιλικός σου περίγυρος θα είναι το κύριο θέμα της ημέρας καθώς βρίσκεσαι σε διάθεση για δημόσιες σχέσεις και δεν πρόκειται να μείνεις μέσα ούτε λεπτό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό σου εφιστά την προσοχή στις φιλικές σου σχέσεις καθώς αν κάποιος τολμήσει να διαφωνήσει μαζί σου θα το μετανιώσει πικρά! Την ίδια στιγμή η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από το Ζυγό εντείνει ακόμα περισσότερο την πολεμοχαρή σου διάθεση! Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες εκτονώνοντας την ενέργεια σου σε κάποια αθλητική δραστηριότητα και όχι στους φίλους σου!

Καρκίνος

Η ημέρα κρύβει πολλές εκπλήξεις ιδιαίτερα σε θέματα  που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου για αυτό πρέπει να μην είσαι βιαστικός/η. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό  θα φέρει παρεξηγήσεις με ανωτέρους σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να δείξεις αυτοσυγκράτηση σήμερα! Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από το Ζυγό μπορεί να δημιουργήσει και άλλες υποχρεώσεις -εντός οικίας αυτή τη φορά- που θα σε αποσυντονίσουν! Αντί να χάνεις το χρόνο σου φωνάζοντας προσπάθησε να δεις τι μπορείς να κάνεις με τα δεδομένα που θα σου παρουσιαστούν και μη χάνεις τη ψυχραιμία σου!

Λέων

Σήμερα προτίμησε να μην κινηθείς με πρόγραμμα και να αφήσεις την ημέρα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς διότι θα κρύβει εκπλήξεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές στα σχέδια σου και να σε κάνει ευέξαπτο/η . Την ίδια στιγμή η αντίθεση της με τον Άρη από τι Ζυγό μπορεί να σε κάνει να τα βάλεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου ακόμα και για το παραμικρό. Προσπάθησε να  χαλαρώσεις και να μη βιάζεσαι ούτε να μιλήσεις, ούτε να περπατήσεις, ούτε να οδηγήσεις καθώς η βιασύνη δημιουργεί ατυχήματα!

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να ανασύρει τα απωθημένα σου καθώς θα χρειαστεί μόνο μια μικρή αφορμή για να αποκτήσουν σάρκα και οστά. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό θα σε κάνει και αρκετά υπερβολικό/η με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να σκεφτείς καθαρά. Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από το Ζυγό θα σου προκαλέσει εκνευρισμό ακόμα και για το πιο ασήμαντο θέμα. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά θέματα καθώς οι παρορμητικές σου κινήσεις δεν θα σε βοηθήσουν!

Ζυγός

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα που μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και μάλιστα απρόσμενες με τους συνεργάτες σου και τον/την σύντροφό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες στις σχέσεις σου. Μη ψάχνεις αφορμή για να παρεξηγηθείς γιατί σίγουρα όλο και κάποιος/α θα βρεθεί να σου τη δώσει. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου υποδηλώνει πως η ημέρα είναι πιο ευνοϊκή για διαφωνίες παρά για συμφωνίες για αυτό απόφυγε να “κλείσεις” οτιδήποτε.

Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να ξεκινήσεις με ένα ενδεικτικό πλάνο την ημέρα σου και τις υποχρεώσεις της αλλά να θυμάσαι πως όσο κι αν έχεις φροντίσει και την τελευταία λεπτομέρεια όλο και κάτι θα αλλάξει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό πιθανό να φέρει επιπλέον αγγαρείες που θα σε κάνουν να αντιδράσεις απότομα και σπασμωδικά. Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από το Ζυγό δεν θα είναι βοηθητική για την ενέργεια σου καθώς θα νιώσεις πως τα αποθέματα της τελειώνουν. Προτίμησε να ασχοληθείς μόνο με υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή και μη ζορίζεις τον εαυτό σου γιατί θα αντιδράσει.

Τοξότης

Σήμερα θέλεις να αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις σου και να ασχοληθείς με κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις ξανά δημιουργικός/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει μια παρεξήγηση μεταξύ εσένα και του/ης συντρόφου σου ή εσένα και ενός φίλου σου που θα σε εκνευρίσει και θα σε αποδιοργανώσει. Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον  Άρη από το Ζυγό θα ενισχύσει την ενέργεια σου αλλά προς τη λάθος κατεύθυνση! Προσπάθησε να τη διοχετεύσεις σε κάποιο χόμπι η ακόμα πιο ιδανικά σε κάποιο σπορ για να μην τη διοχετεύσεις σε καβγάδες.

Αιγόκερως

Θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου συνεχίζουν να σε απασχολούν και σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα αλλά και απρόσμενες αντιδράσεις πάνω σε κάποιο θέμα που σας απασχολεί. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από το Ζυγό θα φέρει και επιπλέον υποχρεώσεις στη δουλειά που θα σε αναγκάσουν να λείψεις περισσότερο από το σπίτι με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τα παράπονα. Ο τρόπος που θα δράσεις θα είναι αυτός που θα καθορίσει αν τα παράπονα θα παραμείνουν παράπονα ή αν θα μετατραπούν σε καβγάδες.

Υδροχόος

Η ημέρα θα έχει μετακινήσεις με σκοπό να δεις και να συναντήσεις ανθρώπους του περιβάλλοντος και να ανταλλάξετε τα νέα σας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να φέρει προβλήματα στην επικοινωνία σου με τους άλλους καθώς θα έχεις λίγα νεύρα παραπάνω.  Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από το Ζυγό θα τονίσει ακόμα περισσότερο τη ροπή σου προς τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να βρεθεί και κάποιος/α που θα την πληρώσει. Σκέψου δύο φορές πριν μιλήσεις ώστε να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να σου ξεφύγει κάτι άσχημο! Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και κατά την οδήγηση!

Ιχθύς

Οικονομικές συναλλαγές και διευθετήσεις με τράπεζες και εφορίες βρίσκονται στο ημερήσιο πρόγραμμα σου πρόγραμμα καθώς για να σταματήσεις να αγχώνεσαι θα πρέπει να τις τακτοποιήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ξαφνικά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός πλάνου. Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από το Ζυγό θα σου δημιουργήσει παρόρμηση που μπορεί να σε ωθήσει σε λάθος κινήσεις.  Η ημέρα δεν ενδείκνυται για αποφάσεις και να θυμάσαι πως στα οικονομικά θέματα δε χωράνε βιασύνες.

Πηγή: LADYLIKE 

Όλη η επικαιρότητα