Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 30 Οκτωβρίου;

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 30 Οκτωβρίου;

Κριός

Σήμερα είναι πιθανό να μην έχεις ξυπνήσει και με την καλύτερη διάθεση όσο όμως περνάει η ημέρα θα νιώθεις πολύ καλύτερα. Η Σελήνη έχει περάσει στο άβολο για εσένα περιβάλλον των Ιχθύων αλλά το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου. Σήμερα θα νιώθεις τυχερός/η και αυτό θα είναι αρκετό για να φτιάξει η διάθεση σου! Άφησε τις ανασφάλειες σου στην άκρη και ασχολήσου μόνο με οτιδήποτε μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση!

Ταύρος

Η ημέρα είναι εξαιρετική για να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να κερδίσεις νέους συμμάχους και να δεις τους φίλους σου που έχεις παραμελήσει! Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα ενισχύσει την επιρροή που θα έχεις στους γύρω σου! Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και να γίνεις ιδιαίτερα δημοφιλής στο περιβάλλον σου! Εκμεταλλεύσου την ημέρα και επεδίωξε να προωθήσεις τα θέματα που έχεις κατά νου είτε είναι επαγγελματικά είτε προσωπικά!

Δίδυμοι

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα είναι στις προτεραιότητες σου σήμερα καθώς η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς και θα τονίσει την ανάγκη σου να αποκτήσεις το επαγγελματικό στάτους που επιθυμείς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σου χαρίσει τύχη και θα σου φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία όχι μόνο να προωθήσεις τις ιδέες σου αλλά και να εισακουστείς τους ανωτέρους σου! Η ημέρα μπορεί να γίνει απρόβλεπτη καθώς όλα τα σενάρια είναι πιθανά!

Καρκίνος

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα νιώσεις τη φιλική ενέργεια της από το ξεκίνημα της ημέρας. Βέβαια σήμερα θα έχεις ένα ακόμα λόγο να νιώθεις τυχερός/η καθώς  το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία θα σε κάνει να ακτινοβολείς! Το περιβάλλον σου θα παίξει ενεργό ρόλο στην ημέρα σου καθώς θα γίνεις περιζήτητος σε αυτό. Εκμεταλλεύσου την κοινωνική σου διάθεση και τις επικοινωνιακές σου ικανότητες για να διευρύνεις τον περίγυρο σου και να κάνεις νέες γνωριμίες που μπορούν να σου φανούν πολύ χρήσιμες.

Λέων

Η ημέρα θα ξεκινήσει με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα προκαλέσει η Σελήνη που έχει περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βρεις μια “αχτίδα φωτός” και να εστιάσεις εκεί καθώς θα σου χαρίσει θετική σκέψη! Οικονομικά και αισθηματικά θέματα ευνοούνται σήμερα για αυτό αν έχεις τέτοιου είδους εκκρεμότητες επεδίωξε να τις τακτοποιήσεις. Πρόσεξε καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείς από συναισθηματικές υπερβολές  και μετά να προσπαθείς να τις μαζέψεις!

Παρθένος

Η αλληλεπίδραση σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου θα είναι το κύριο θέμα της ημέρας καθώς η Σελήνη πέρασε απέναντι σου στο ζώδιο των Ιχθύων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό είναι μια καλή ευκαιρία για να επεκτείνεις συνεργασίες, να κάνεις νέες γνωριμίες και γενικότερα να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Δεν αποκλείεται να κάνεις και μια συνεργασία που επεδίωκες καιρό ή να αυξηθεί το εισόδημα σου μέσα από μια νέα συμφωνία. Συμβόλαια και υπογραφές ευνοούνται εξίσου!

Ζυγός

Η ημέρα θα ξεκινήσει με υποχρεώσεις ρουτίνας, δουλειές και αγγαρείες καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα φέρει στο προσκήνιο πρακτικά θέματα της καθημερινότητας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα είναι υποστηρικτικό κυρίως σε εργασιακά θέματα. Σήμερα θα μπορέσεις εύκολα να “εκμεταλλευτείς” καταστάσεις προς όφελος σου και να κερδίσεις την προσοχή των άλλων. Είναι πολύ πιθανό να έχεις και μια νέα ενδιαφέρουσα εργασιακή πρόταση που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα!

Σκορπιός

Η ημέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου και θα νιώσεις από το πρωί τη θετική της επίδραση! Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων και σε προτρέπει να περάσεις καλά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σου για καλοπέραση και θα σε βοηθήσει να το επιτύχεις! Οι φίλοι, ο έρωτας, οι βόλτες και η διασκέδαση θα σου χαρίσουν μια γεμάτη ημέρα και θα σε βοηθήσουν να αποφορτιστείς και να περάσεις καλά!

Τοξότης

Σήμερα η προσοχή σου είναι στραμμένη σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και εγείρει ανησυχίες και ανασφάλεια! Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις αποτελεσματικά οποιοδήποτε θέμα έχει προκύψει χωρίς εντάσεις και παράπλευρες απώλειες. Αν έχεις κατά νου κάποια αλλαγή στο χώρο που ζεις ή ακόμα και μια μετακόμιση η ημέρα θα ευνοήσει κάθε σου εγχείρημα για αυτό τόλμησε το και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις!

Αιγόκερως

Σήμερα ήρθε η ημέρα που θα αφήσεις στην άκρη επαγγελματικές και λοιπές υποχρεώσεις και θα δώσεις προτεραιότητα στις ανθρώπινες σχέσεις! Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις ανθρώπους που περιμένουν να βρεις χρόνο για εκείνους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό σε προτρέπει να βρεθείς με αδέρφια, ξαδέρφια, λοιπούς συγγενείς, γνωστούς και γείτονες καθώς όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο! Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο είναι πιθανό να έχεις μια ευκαιρία που θα σου αποφέρει κέρδη!

Υδροχόος

Θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η  Σελήνη από τους Ιχθύς θα εγείρει ανασφάλειες και ανησυχίες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες οικονομικές συνεργασίες και να αυξήσεις το εισόδημα σου. Είναι πιθανό να σου παρουσιαστεί και μια νέα επαγγελματική ευκαιρία που θα ευνοήσει και το επαγγελματικό σου στάτους αλλά και το πορτοφόλι σου! Εκμεταλλεύσου την ημέρα για συναντήσεις και συζητήσεις προκειμένου να επιτύχεις αυτό που θέλεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και σου δημιουργεί εναλλαγές στη διάθεση σου που μπορεί να κουράσουν μέχρι και εσένα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες τις οποίες θα γοητεύσεις παρά τους παραλογισμούς που μπορεί να σε πιάσουν! Σήμερα θα είσαι αρκετά δημοφιλής και αν το εκμεταλλευτείς σωστά τότε θα καταφέρεις να επιτύχεις οτιδήποτε και αν θελήσεις! Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου για υπερβολές που μπορεί να χαλάσουν τα σχέδια σου.

Πηγή: LADYLIKE

Όλη η επικαιρότητα