Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Απριλίου;

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Απριλίου;

ΚΡΙΟΣ

Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να σας απασχολήσουν καθώς και κάποιες αγορές για το σπίτι. Ενδεχομένως να έρθετε αντιμέτωποι με την άσχημη συμπεριφορά κάποιου ατόμου από το περιβάλλον σας, κάτι που θα παίξει ουσιαστικό ρόλο στις αποφάσεις σας. Σε γενικές γραμμές είναι μία μέρα με απρόοπτα και θα χρειαστεί λεπτός χειρισμός των καταστάσεων.

Προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τη στάση ορισμένων ατόμων που σας έχουν πληγώσει, όμως βαθιά μέσα σας ξέρετε πως δεν υπάρχει κανένα άλλοθι. Ή θα αποδεχτείτε τους άλλους με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ή θα απομακρυνθείτε και θα αλλάξετε παρέες.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα προκύπτουν συνεχώς νέα γεγονότα και χρειάζεστε κάποιο χρόνο για να τα εμπεδώσετε. Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσετε όλα τα δεδομένα και μπορεί να σας ζητηθεί η συμβουλή σας σχετικά με θέματα σπουδών, από ένα άτομο νεαρής ηλικίας. Μπορεί να είναι κάποιο ανίψι, ή το παιδί ενός φιλικού σας προσώπου.

Η συζήτηση με το ταίρι σας μπορεί να μην εξελιχθεί ομαλά αν δεν αναλάβετε έκαστος τις ευθύνες του. Ενδεχομένως να αισθάνεστε μπουχτισμένοι από τη σχέση σας και να ψάχνετε αφορμές για να αρπαχτείτε. Μία βόλτα θα σας χαλαρώσει και θα αποφύγετε τα δράματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα θα σας πιάσουν οι ανασφάλειες σχετικά με τα οικονομικά σας και είναι πολύ εύκολο να λογομαχήσετε με κάποιο άτομο μιας και η διάθεση σας δεν θα είναι και ό,τι καλύτερο. Περιορίστε τις ενέργειες σας και τις επαφές με άτομα κύρους και δουλέψτε πάνω στα μελλοντικά σας σχέδια. Τέλος, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας σχετικά με μία νέα προοπτική.

Είστε αρκετά μπερδεμένοι από τα συμπεράσματα που βγάλατε σχετικά με ένα καινούριο πρόσωπο. Υπάρχουν στοιχεία του χαρακτήρα του που σας προσελκύουν σαν μαγνήτης, υπάρχουν όμως και κάποια μελανά σημεία που σας προκαλούν άγχος και αμηχανία. Αφήστε το χρόνο να δείξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φόροι, δάνεια και λοιπές υποχρεώσεις σας φορτίζουν συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να ξεκινά η μέρα με αρκετό άγχος. Κατάλληλη στιγμή για να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας και να βάλετε προτεραιότητες στα έξοδά σας, ώστε να ξέρετε μέχρι πού μπορείτε να κινηθείτε. Αποφύγετε κόντρες με άτομα που σας είναι χρήσιμα.

Μπερδεμένη είναι η κατάσταση της ερωτικής σας ζωής και θα γίνει ακόμα πιο πολύπλοκη αν δεν εκφράσετε κάποια στιγμή κι εσείς τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας. Η απόμακρη στάση που κρατάτε όχι μόνο δεν σας ωφελεί, αλλά προκαλεί και στασιμότητα στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Σας έχει πιάσει ένα ανεξήγητο άγχος και χαλάει η διάθεση σας χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Η μέρα είναι λίγο σπαστική για όσους σκοπεύετε να ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά ζητήματα και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την υπομονή σας. Τα οικονομικά σας χρήζουν λεπτού χειρισμού, τουλάχιστον μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση των εσόδων σας.

Όσον αφορά την κοινωνική σας ζωή, είναι γεγονός πως χρειάζεται βελτίωση και εξαρτάται καθαρά και μόνο από τις διαθέσεις σας και όχι τόσο από την οικονομική σας κατάσταση. Επομένως, κάντε μία προσπάθεια να κοινωνικοποιηθείτε και μην στέκεστε σαν ξυλάγγουρα όταν είστε έξω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ημέρα σημαντικών αποφάσεων και δυναμικής προσέγγισης της πραγματικότητας για τους Παρθένους. Ενδεχομένως κάποιοι να αισθάνεστε πως έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και να βάζετε νέους στόχους, ενώ κάποιοι άλλοι αποφασίζετε να πατήσετε πόδι στη δουλειά σας και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει. Όπως και να έχει, φροντίστε να ενεργήσετε μεθοδικά.

Η ανωριμότητα σας μπορεί να φέρει στα όρια κάποια μέλη τς οικογένειας αν τους προκαλέσετε ανησυχία. Εσείς που ταξιδεύετε, κρατήστε κάποια επαφή, δώστε το σήμα σας και μη συμπεριφέρεστε επιπόλαια. Οι εντάσεις που θα προκληθούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα οφείλονται σε εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Οι φιλοδοξίες και τα όνειρά σας βγαίνουν σε πρώτο πλάνο και σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, καθώς οι θετικές όψεις Ερμή και Κρόνου ευνοούν τις προσπάθειές σας και τα αποτελέσματα θα είναι πέρα των προσδοκιών σας. Ταξίδια στο εξωτερικό για θέματα σπουδών και νομικά ζητήματα επίσης ευνοούνται.

Ξεκινήστε σήμερα ένα διατροφικό πρόγραμμα που θα συμβάλλει στη βελτίωση της φόρμας σας και μην κάνετε εξαντλητικές δίαιτες που θα αποβούν αναποτελεσματικές. Για καλύτερα αποτελέσματα, ξεκινήστε γυμναστήριο ή κάποιες ασκήσεις στο σπίτι αν δεν είστε και πολύ αθλητικοί τύποι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα ταλαιπωρηθείτε λίγο τις πρώτες πρωινές ώρες σε οργανισμούς και υπηρεσίες, όμως θα τακτοποιηθούν οι δουλειές σας και θα νιώσετε ικανοποίηση. Η μέρα ευνοεί καινούριες συνεργασίες και συνεταιρισμούς καθώς και αποστολή βιογραφικών. Όσοι ξεκινάτε τώρα μια καινούρια συνεργασία είστε λίγο αγχωμένοι, όμως οι ρυθμοί απαιτούν την άμεση προσαρμογή σας.

Είστε μπλοκαρισμένοι/ες και αλλάζετε κάθε τρεις και λίγο γνώμη σχετικά με τη σχέση σας και την απόκτηση παιδιού. Σήμερα ενδεχομένως να νιώσετε έντονα την ανάγκη για δημιουργία οικογένειας, κάτι που μπορεί να είναι παροδικό. Ακατάλληλη μέρα για λήψη αποφάσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπαρξιακά ζητήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και οι σκέψεις σας είναι συγκεχυμένες, όμως η μέρα μπορεί να αποβεί εξαιρετικά εποικοδομητική αν φυσικά καταφέρετε να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Επιδιώξτε επαφές με άτομα που θα συμβάλλουν στην επαγγελματική σας ανέλιξη και προωθήστε με δυναμισμό τις δεξιότητές σας.

Από το απόγευμα και μετά, είναι ιδανικές στιγμές για να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Η δημιουργική σας διάθεση είναι στα ύψη και μπορείτε να κάνετε μικρά θαύματα για την οικογένειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα, ειδικά αν διαπιστώσετε πως υπάρχει έλλειμμα στον προϋπολογισμό σας. Μην προσπαθήσετε να τα επιλύσετε όλα μαζί, γιατί θα πάθετε πανικό. Ορισμένοι ενδεχομένως να νιώσετε απογοήτευση από τις απολαβές της δουλειάς σας και να θέλετε να αλλάξετε κατεύθυνση, όμως οι στόχοι σας είναι συγκεχυμένοι.

Προσπαθείτε να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας για ένα πρόσωπο που δεν είναι διαθέσιμο, αλλά δεν τα καταφέρνετε καθώς μέρα με τη μέρα εντείνονται ολοένα και περισσότερο, με αποτέλεσμα να νιώθετε δυστυχισμένοι. Στρέψτε την προσοχή σας προς άλλη κατεύθυνση, προτού πληγωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα ακίνητης περιουσίας και δάνεια σας απασχολούν από νωρίς το πρωί και θα σπαταληθεί αρκετός χρόνος στην επίλυση τους. Βάλτε μια τάξη στον προϋπολογισμό σας και μην αμελείτε οφειλές που μπορούν να σας φέρουν σε αδιέξοδο. Ακατάλληλη στιγμή για αγοραπωλησίες ακινήτων καθώς και για μετακομίσεις. Μείνετε στην ασφαλή οδό που ακολουθείτε.

Στον οικογενειακό τομέα υπάρχει ένταση εξαιτίας της ανάγκης σας να τα έχετε όλα υπό έλεγχο, κάτι που σας εξαντλεί με αποτέλεσμα να ξεσπάτε στους άλλους. Περιορίστε την τελειομανία σας και αφήστε περισσότερα περιθώρια κινήσεων στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να παρθούν άμεσα σχετικά με τα επαγγελματικά σας, σας έχουν αποσυντονίσει εντελώς από τις υποχρεώσεις σας καθώς για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό βλέπετε ένα λαμπερό φως στον ορίζοντα. Προσπαθήστε σήμερα να το αφήσετε στην άκρη το συγκεκριμένο θέμα, ώστε να ξεκαθαρίσει η σκέψη σας και να τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις σας.

Πολύ συχνά ασχολείστε με τη γνώμη των άλλων, με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε επειδή δεν είστε αρεστοί σε όλους. Αν καταφέρετε να μην σας ενδιαφέρουν τέτοιου είδους θέματα, θα απελευθερωθείτε και θα προχωρήσετε στη ζωή σας δίχως να εξαρτάστε από κανέναν.

Πηγή: LIFO

Όλη η επικαιρότητα