Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Δεκεμβρίου

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Δεκεμβρίου

Κριός

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο. Η πληρότητα που θα αισθανθείς μέσα στο χώρο σου δεν θα συγκρίνεται με τίποτε άλλο γι αυτό επεδίωξε -αν έχεις ελεύθερο χρόνο- να μείνεις μέσα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να προωθήσεις δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι σου σαν ακίνητο. Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με τους δικούς σου ή απλά να έρθετε πιο κοντά!

Ταύρος

Η ημέρα θα φέρει στην επιφάνεια το ταλέντο σου στις δημόσιες σχέσεις καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα τονίσει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Οι επαφές και οι συναντήσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου είναι κάτι παραπάνω από πιθανές καθώς και εσύ ο/η ίδιος/α θα τις επιδιώξεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα αυξήσει τη δημοτικότητα σου στον περίγυρο σου και θα σου δώσει την ευκαιρία να τραβήξεις τα βλέμματα. Σε περίπτωση που ασχολείσαι με το εμπόριο μια επαγγελματική συμφωνία μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις.

Δίδυμοι

Σήμερα θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με κάποιους λογαριασμούς που έχεις σε εκκρεμότητα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να νιώσεις πως έχεις ξεμπερδέψει με τέτοιου είδους υποχρεώσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το  Δία από το Σκορπιό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να προωθήσεις κάποια δεξιότητα σου ή ακόμα και να κερδίσεις χρήματα από κάτι που δεν περιμένεις. Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση εργασίας η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή καθώς θα αναγνωριστούν οι ικανότητες σου ακόμα και αν δεν το περιμένεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σε παρακινήσει να βάλεις προτεραιότητες καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως τις τελευταίες ημέρες είχες παραμελήσει τον εαυτό σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω σου και θα είναι δύσκολο κάποιος να σου χαλάσει το χατίρι! Εκμεταλλεύσου την επίδραση που θα έχεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς σήμερα είναι η ημέρα σου! Μην αδιαφορήσεις για κάποιον/α που θα γνωρίσεις σήμερα καθώς είναι πολύ πιθανό να είναι αυτός/η που περιμένεις στην προσωπική σου ζωή, αν είσαι ελεύθερος/η!

Λέων

Σήμερα οι σκέψεις σου θα είναι έντονες και θα σε παρασύρουν σε ατέρμονες αναλύσεις και συζητήσεις με τον εαυτό σου με αποτέλεσμα να είσαι απών/ουσα από τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και είναι μια καλή ευκαιρία για να συνειδητοποιήσεις τις ανησυχίες σου και να μπορέσεις να τις διαχειριστείς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα εντός οικογενειακής εστίας που θα σε βοηθήσει να αισθανθείς εσωτερική ηρεμία. Συζήτησε τις ανησυχίες σου με τους δικούς σου ανθρώπους και θα δεις που θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Παρθένος

Οι επαφές με τους φίλους σου θα σου φτιάξουν τη διάθεση σήμερα για αυτό και θα πρέπει να τις επιδιώξεις! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και είναι ιδανική για να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να διευρύνεις το φιλικό σου περίγυρο και να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες! Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό είναι ευνοϊκό για να διαφημίσεις τα ταλέντα σου, την άνεση σου στην επικοινωνία και όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα σου που σε κάνουν να νιώθεις υπερήφανος/η! Κράτησε νέες γνωριμίες που ενδέχεται να κάνεις καθώς είναι πολύ πιθανό να αποδειχθούν εξαιρετικές για κάποιο θέμα που σε απασχολεί!

Ζυγός

Τα επαγγελματικά ζητήματα που έχεις αφήσει “ανοικτά” θα σε απασχολήσουν άμεσα σήμερα  καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ζητήματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σου εικόνα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σε προτρέπει να εκμεταλλευτείς το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό για να καταφέρεις να κάνεις εντύπωση! Ένα επαγγελματικό ραντεβού μπορεί να πάει πολύ καλά ή είναι πιθανό να έχεις μια επαγγελματική πρόταση που θα έχει θετικό αντίκτυπο και στο πορτοφόλι σου. Σήμερα αν διαχειριστείς σωστά τις καταστάσεις σίγουρα θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η!

Σκορπιός

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις μια βόλτα, να κάνεις μια επίσκεψη σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που δε βλέπεις συχνά ή να ξεκινήσεις να προετοιμάζεις μια μίνι απόδραση για τις ημέρες των εορτών. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το  Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα ευνοήσει τα σχέδια σου όποια και αν είναι αυτά. Οι επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό ευνοούνται για αυτό αν έχεις κατά νου κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που είναι έξω μη διστάσεις να του στείλεις! Αυτή η επικοινωνία μπορεί να γίνει η αφορμή για το επόμενο σου ταξίδι!

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανό η διάθεση σου να είναι πιο “σκοτεινή” καθώς τα συναισθήματα σου θα είναι τόσο έντονα που δεν θα σε αφήσουν να τα προσπεράσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και μπορεί να σου προκαλεί συναισθηματική αναστάτωση αλλά το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση! Βέβαια είναι πιθανό να σε βοηθήσει και σε κάποιο οικονομικό  θέμα για αυτό εκμεταλλεύσου την εύνοια για να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες. Αν έχεις ανοικτά θέματα με την εφορία, με κάποια τράπεζα και με το δημόσιο γενικότερα προώθησε τα σήμερα καθώς μπορεί να καταφέρεις περισσότερα από όσα υπολογίζεις!

Αιγόκερως

Οι άνθρωποι που είναι σημαντικοί για εσένα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο θα παίξουν μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις σου, καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Καρκίνο θα τονίσει την αδυναμία που τους έχεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να κάνεις συζητήσεις που θα καταφέρουν πολλά σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα! Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να φέρεις εις πέρας υποθέσεις που σχετίζονται με συνεργασίες αλλά και με προσωπικά σου θέματα για αυτό επεδίωξε να τις επιλύσεις και μην τις αφήσεις για αργότερα!

Υδροχόος

Η καθημερινότητα με τις υποχρεώσεις της θα είναι απαιτητική σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα σου υπενθυμίσει κάποιες δουλειές που είχες ξεχάσει άθελα σου είτε ηθελημένα σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Σκέψου κάποια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει καθώς μπορεί να είναι αυτή που περιμένεις. Κράτησε επαφές με ανθρώπους που θα γνωρίσεις σήμερα γιατί είναι πολύ πιθανό να σου χρειαστούν στο μέλλον σε διάφορες δουλειές που θα έχεις! Μέσα στην ημέρα δε θα λείψουν οι ευκαιρίες για να φλερτάρεις και να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην προσωπική σου ζωή!

Ιχθύς

Σήμερα η ημέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου και θα τονίσει τις προσωπικές σου ανάγκες αλλά και τη σημασία του έρωτα στη ζωή σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις! Η εξωστρέφεια σου σε συνδυασμό με τον αέρα σου θα αυξήσουν τα θύματα της γοητείας σου και κατά συνέπεια την αυτοπεποίθηση σου! Πρόσεξε καθώς ενδέχεται να παρασυρθείς από υπερβολές και αν ανήκεις στους/ις δεσμευμένους/ες να μπεις σε μεγάλους πειρασμούς!

Πηγή: LADYLIKE

Όλη η επικαιρότητα