Χωρίς κατηγορία

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 7 Μαρτίου;

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 7 Μαρτίου;

ΚΡΙΟΣ

Μία συνεργασία που φέρνει συνεχώς δυσκολίες ήρθε η ώρα να τη διακόψετε και να στρέψετε την προσοχή σας σε νέες κατευθύνσεις καθώς έχετε χάσει ήδη αρκετό χρόνο ίσως και χρήμα. Η μέρα ευνοεί την λήψη σημαντικών αποφάσεων, τις συνεννοήσεις και τις διαπραγματεύσεις. Μην φορτώνετε το πρόγραμμα σας αν ξεκινάτε ένα καινούριο εγχείρημα.

Η ανάδρομη Αφροδίτη σας κάνει να μετανιώνετε για υποσχέσεις που έχετε δώσει και τώρα που ήρθε η ώρα να για να τις τηρήσετε, έρχεστε σε δύσκολη θέση. Όπως και να έχει αργά ή γρήγορα θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας ώστε να μην διαιωνίζεται μία ιστορία που δεν έχει μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι οικονομικές σας απολαβές δεν είναι αντάξιες των προσπαθειών σας, ενώ ορισμένοι από εσάς λόγω των συνεχών αναβολών έχετε έρθει σε αδιέξοδο, κάτι που σας ωθεί στην αναζήτηση του γρήγορου κέρδους μέσω τυχερών παιχνιδιών και παράτολμων ρίσκων. Μην κάνετε υπερβολές που μπορεί να σας κοστίσουν τη φήμη σας.

Οι σχέσεις με συγγενικά σας πρόσωπα μπορεί να κλονιστούν εξαιτίας κληρονομικών και περιουσιακών ζητημάτων και μπορεί να δείτε ορισμένους να μεταμορφώνονται στην κυριολεξία μπροστά στο συμφέρον. Μην πέφτετε από τα σύννεφα και ακολουθήστε τη νόμιμη οδό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάτι πάει να γίνει με την ενίσχυση του εισοδήματος σας, είναι όμως τόσο πολλές οι ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν που πραγματικά έχετε χάσει τη μπάλα. Σήμερα προσπαθήστε να ασχοληθείτε με την ενίσχυση των επαγγελματικών σας σχέσεων και με την προώθηση των δεξιοτήτων σας. Ιδανική μέρα για κλείσιμο συμφωνιών και υπογραφές συμβολαίων.

Η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας αυξάνει την έμπνευση σας και είναι μια πολύ καλή στιγμή για κάθε είδους καλλιτεχνική έκφραση. Αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει ελεύθερο και μην το μπλοκάρετε με προβλήματα της καθημερινότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αστάθεια που επικρατεί στον επαγγελματικό τομέα έχει αντίκτυπο στον ψυχισμό σας, σήμερα όμως μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά σας θα σας δώσει ώθηση για να εντείνετε τις προσπάθειες σας. Η μέρα ευνοεί την επίλυση οικονομικών διαφορών καθώς και την προώθηση των υπηρεσιών σας μέσω της προσωπικής σας επαφής με δυνητικούς πελάτες.

Ιδανική εποχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες και να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Εκτός από τη διατροφή σας που θα πρέπει να προσέξετε, επιλέξτε ένα σπορ ή ένα είδος ασκήσεων που σας ταιριάζει και αφιερώνετε λίγα λεπτά καθημερινά. Θα δείτε μεγάλη βελτίωση της εμφάνισης και της υγείας σας.

ΛΕΩΝ

Μέσα από συζητήσεις και επαφές, μπορεί να ακούσετε μία πληροφορία που θα σας φανεί ενδιαφέρουσα, ενώ μπορεί να προκύψει μία έμμεση πρόταση συνεργασίας που θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση. Οι δεξιότητες και οι γνώσεις σας θα εκτιμηθούν και θα καταφέρετε να καταξιωθείτε αν ξεκινήσετε μία καινούρια συνεργασία. Η μέρα ευνοεί τα ρίσκα και την εφαρμογή σχεδίων.

Μέρα με τη μέρα αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας και αν ακούσετε τη φωνή της καρδιάς σας, θα μπορέσετε να βάλετε μία τάξη στην προσωπική σας ζωή. Μην αφήνετε να σας κατακυριεύουν δυσάρεστες σκέψεις, συγχωρήστε και αφήστε το παρελθόν που σας κρατά δεμένους, πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έλλειψη διάθεσης για να ασχοληθείτε εντατικά με τη δουλειά σας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα τα οποία για να επιλυθούν, θα σας πάρει πολύ χρόνο. Η μέρα ενδείκνυται για επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις, αρκεί να μην σας πιάσει πολυλογία και αποπροσανατολίσετε το ενδιαφέρον των συνομιλητών σας. Μην γίνεστε κουραστικοί και μείνετε στην ουσία.

Βγαίνετε με την καλύτερη των διαθέσεων όντας ορεξάτοι για να περάσετε τέλεια και πετυχαίνετε ξαφνικά μπροστά σας τον πρώην σας, με αποτέλεσμα να πέφτει το ηθικό σας στα τάρταρα. Συμβαίνουν και ατυχίες που δεν μπορούμε να προβλέψουμε. Φερθείτε με ωριμότητα και ψυχραιμία.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σας για νέες εμπειρίες είναι έντονη και μπορεί να σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο αλλαγής κατεύθυνσης εσείς του δεύτερου δεκαημέρου που έχετε πιεστεί πολύ το τελευταίο διάστημα, όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες και πάτε να κάνετε ένα σχέδιο κρούσης. Αν πάτε στα τυφλά, μην περιμένετε θετικά αποτελέσματα.

Οι πεποιθήσεις σας δεν βρίσκουν σύμφωνους τους οικείους σας και καθώς έχετε παθιαστεί, υπάρχει κίνδυνος να ψυχραθούν οι σχέσεις σας αν δεν κρατήσετε μία υγιή στάση. Δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να συμφωνεί ντε και καλά μαζί σας. Το θέμα είναι να το καταλάβετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία λανθασμένη εκτίμηση είναι ικανή να σας πάει πολύ πίσω και θα είναι κρίμα στη στιγμή που σας δίνονται ευκαιρίες για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Οι δύσκολες όψεις του Δία με τον Πλούτωνα θολώνουν την κρίση σας και δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να αξιολογήσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Η μέρα δεν ενδείκνυται για λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Επιθυμίες που βγαίνουν στην επιφάνεια μπορεί να σας κάνουν απαιτητικούς και παράλογους θα μπορούσε να πει κανείς. Αν δεν μετριάσετε τα «θέλω» σας ώστε να επικρατήσει η λογική, οι πιθανότητες για μία ρήξη στη σχέση σας είναι πολλές. Αποφύγετε τις πιέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πιο δραστήριοι σήμερα και μπορείτε να πετύχετε με περισσή άνεση τους στόχους σας, αρκεί να είναι μέσα σε ένα λογικό πλαίσιο. Ιδιαίτερη προσοχή στη στάση σας απέναντι σε συνεργάτες ή συναδέλφους που δεν θα ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας. Η ανυπομονησία και η βιασύνη σας μπορούν να προκαλέσουν λάθη και παραλείψεις.

Ιδανική μέρα για να κανονίσετε μία συνάντηση με φιλικά σας πρόσωπα και να το συνδυάσετε με μία έξοδο για να παρακολουθήσετε καλλιτεχνικά δρώμενα. Αν πάλι δεν σας κάνει κέφι να βγείτε, προσκαλέστε μερικούς φίλους στο σπίτι και απολαύστε εποικοδομητικές συζητήσεις επί παντός επιστητού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία οικονομική διαμάχη θα προκαλέσει τη λήξη μιας συνεργασίας και τα συναισθήματα σας θα είναι ανάμεικτα. Από τη μια μπορεί να νιώθετε πως έχετε απελευθερωθεί από μια ψυχοφθόρα και δίχως κέρδος κέρατα κατάσταση, από την άλλη μπορεί να νιώσετε ξεκρέμαστοι. Ξεκρέμαστοι από κάτι που δεν σας ωφελούσε; Αλλάξτε ρότα. Η μέρα ενδείκνυται.

Αν ασχοληθείτε περισσότερο με τις προσωπικές σας ανάγκες και πάψετε να βάζετε τις επιθυμίες των άλλων πάνω από τις δικές σας, θα μπορέσετε να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Κανείς δεν λέει να γίνετε ατομιστές, όμως και τόση αυτοθυσία μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι δύσκολες όψεις Δία και Πλούτωνα σας προκαλούν έντονο άγχος, ενώ ταυτόχρονα θολώνουν την κρίση σας και είναι πολύ πιθανό να μην αξιολογήσετε σωστά μία πρόταση συνεργασίας και να την απορρίψετε. Μην βιάζεστε να αποφασίσετε εφόσον έχετε ενδοιασμούς και δώστε στον εαυτό σας το χρόνο για να δείτε πιο ξεκάθαρα το συμφέρον σας.

Θέματα εμφάνισης μπλοκάρουν τον αυθορμητισμό σας και επειδή δεν έχετε καθόλου αυτοπεποίθηση χάνετε συνεχώς ευκαιρίες για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Εφόσον υπάρχει κάτι που σας κάνει να νιώθετε άβολα, δεν έχετε παρά να ξεκινήσετε μία εντατική προσπάθεια που θα σας φέρει εκεί που θέλετε.

ΙΧΘΥΣ

Ο τομέας των συνεργασιών δέχεται τριγμούς από τις διελεύσεις του Άρη της Αφροδίτης και του Ουρανού και μπορεί να αποφασίσετε να διακόψετε μία συνεργασία που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα σας ή που σας κάνει να αισθάνεστε μονίμως πιεσμένοι. Η διαίσθηση σας μπορεί να σας καθοδηγήσει σωστά καθώς είναι αρκετά ανεπτυγμένη.

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φίλους θα σας χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης και ευτυχίας. Είτε αποφασίσετε να κάνετε μία έξοδο, είτε να παραμείνετε στο σπίτι, σημασία έχει να απολαύσετε την παρέα και να αφήσετε στην άκρη όλα αυτά που σας απασχολούν, ώστε να ξεκουραστεί και το μυαλό σας.

Πηγή: LIFO

Όλη η επικαιρότητα