Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 9 Ιανουαρίου;

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 9 Ιανουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο του Ζυγού και να σε κάνει περισσότερο διαλλακτικό/η και προσιτό/η με τους άλλους! Αυτό θα γίνει η αφορμή για να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που θέλεις και πολύ πιθανό να επεκταθείς και να κάνεις και νέες γνωριμίες! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα τεστάρει τις αντοχές σου και θα σου δώσει -μέσω των άλλων- αφορμή για να τις περάσεις! Πρόσεξε και μην πέσεις στην παγίδα να εκνευριστείς αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις θέματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Ταύρος

Πιθανό να βρίσκεσαι στη δίνη των υποχρεώσεων της καθημερινότητας και σήμερα με αποτέλεσμα να ψάχνεις εναγωνίως τρόπους να χαλαρώσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε ζορίζει λίγο υπενθυμίζοντας σου δουλειές και αγγαρείες, όμως θα αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ ακόμα! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε κάνει να φερθείς αντιδραστικά σε περίπτωση που νιώθεις πως πιέζεσαι με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις θέματα κυρίως στο εργασιακό σου περιβάλλον! Την ίδια στιγμή μπορεί να φέρει μπροστά σου τους κατάλληλους ανθρώπους για να σε βοηθήσουν για αυτό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά!

Δίδυμοι

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό είναι μια καλή ευκαιρία για να αφιερώσεις χρόνο στα χόμπι σου, να κάνεις μια βόλτα στο γυμναστήριο ή ακόμα και να ξεκινήσεις ένα νέο σπορ που θα συνδυάζει χαρά και τα οφέλη της γυμναστικής! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου χαρίσει έξτρα αδρεναλίνη την οποία πρέπει να βρεις τρόπο να τη διοχετεύσεις εάν δεν θέλεις να τα βάλεις με όλους και με όλα! Η ημέρα μπορεί να έχει εκπλήξεις κυρίως σε αισθηματικά ζητήματα για αυτό απόφυγε τις παρορμητικές κινήσεις.

Καρκίνος

Σήμερα είναι πιθανό να γίνεις σπιτόγατος/α καθώς η Σελήνη από το Ζυγό σε κάνει ιδιαίτερα εσωστρεφή και με διάθεση να μείνεις μέσα και να χουχουλιάσεις στον καναπέ. Ενδέχεται να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με θέματα σπιτιού που μέχρι πρότινος σου περνούσαν αδιάφορα και αυτό δεν θα είναι απαραίτητα καλό καθώς ενδέχεται να υπάρξουν διαφωνίες με τους δικούς σου. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα στο σπίτι αλλά και το κλίμα στη δουλειά. “Προσέχουμε για να έχουμε” πρέπει να είναι το μότο σου σήμερα ώστε να υπάρξει ηρεμία και τάξη.

Λέων

Οι συγγενείς, οι γνωστοί ακόμα και οι γείτονες θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ημέρα σου και σήμερα και μάλλον θα σου αρέσει καθώς και εσύ θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει νέα που δεν περίμενες να ακούσεις και σχετίζονται με άτομα του στενού και ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Οι αντιδράσεις σου μπορεί να είναι αυθόρμητες όμως είναι πιθανό να γίνουν και αιτία παρεξηγήσεων για αυτό καλύτερα να αποφύγεις τους αυθορμητισμούς σήμερα!

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε προ(σ)καλεί να τακτοποιήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με λογαριασμούς, εξοφλήσεις και οικονομικά ζητήματα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει λύσεις που δεν περιμένεις σε οικονομικά ζητήματα αλλά και να δημιουργήσει ξαφνικά εμπόδια σε άλλα. Κάνε συντηρητικές κινήσεις σήμερα αν δεν θέλεις να έχεις οικονομικές διαρροές! Σε περίπτωση που σου γίνει κάποια πρόταση μην απαντήσεις παρορμητικά και πάρε το χρόνο σου για να τη σκεφτείς.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί κυκλοθυμικές τάσεις που εύκολα μπορεί να δημιουργήσουν θέματα στη συνεννόηση με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Σήμερα χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τα νεύρα σου καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις να δημιουργηθούν “συρράξεις” σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανό να νιώσεις πως οι άλλοι κάνουν τεστ αντοχής στα νεύρα σου για αυτό αν νιώθεις πως δεν μπορείς να το αφήσεις να περάσει έτσι, καλύτερα να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας!

Σκορπιός

Η διάθεση σου θα είναι εσωστρεφής σήμερα και θα επιλέξεις να μείνεις μακριά από την πολυκοσμία καθώς δεν θα έχεις όρεξη για δημόσιες σχέσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με μια νέα δραστηριότητα προκειμένου να σπάσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Σήμερα είναι πιθανό να έχεις μια τυχαία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που έχεις στο μυαλό σου τις τελευταίες ημέρες για αυτό θα πρέπει να προσέχεις ποιον/α σκέφτεσαι!

Τοξότης

Οι συναντήσεις με φίλους σου θα είναι η κύρια ενασχόληση σου σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και να τονίζει την ανάγκη σου για κοινωνικές επαφές! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δεν θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τις απόψεις σου καθώς θα είσαι αρκετά ανυπόμονος/η και καθόλου διατεθειμένος/η για πολλές κουβέντες! Προσπάθησε να αφήσεις και τους άλλους να εκφράσουν τις απόψεις τους και μην εκνευριστείς σε περίπτωση που είναι διαφορετικές από τις δικές σου!

Αιγόκερως

Οι ανησυχίες σου σήμερα θα περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματικά θέματα καθώς είσαι αποφασισμένος/η να αποδείξεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό πιθανό να δημιουργήσει μικρά εμπόδια στα σχέδια σου που θα σε αναγκάσουν να μειώσεις ταχύτητα! Κράτησε στάση αναμονής σήμερα και μην επιδιώξεις μεγαλεπήβολα σχέδια καθώς η ημέρα δεν θα είναι βοηθητική. Η αυτοσυγκράτηση θα είναι η λέξη κλειδί και αν την επικαλεστείς θα μπορέσει να σε βοηθήσει προκειμένου να ανταποκριθείς στις επαγγελματικές προκλήσεις!

Υδροχόος

Σήμερα θα εξακολουθήσεις να νιώθεις καλά καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και θα ενισχύσει τη ψυχολογία σου δημιουργώντας σου την ανάγκη να βγεις έξω και να συναντήσεις ανθρώπους που αγαπάς αλλά δεν βλέπεις συχνά! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις στις σχέσεις με τους άλλους ακόμα και χωρίς λόγο. Αυτό μπορεί να γίνει η αιτία για παρεξηγήσεις ιδιαίτερα με φιλικά σου πρόσωπα. Προσπάθησε να θυμηθείς τις διπλωματικές σου ικανότητες προκειμένου να αποφύγεις ένα διπλωματικό επεισόδιο!

Ιχθύς

Τις προηγούμενες ημέρες όπως και σήμερα πιθανό να προσπαθείς να βάλεις σε μια σειρά τις ενδόμυχες σκέψεις σου, τα πάθη σου αλλά και τα συναισθήματα σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να ευνοεί την ενδοσκόπηση. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δεν είναι ευνοϊκή για να πάρεις αποφάσεις αλλά ούτε και να δείξεις τα συναισθήματα σου καθώς δεν θα σε βοηθήσει να το κάνεις με τον κατάλληλο τρόπο. Αν έχεις οικονομικά ζητήματα σε αναμονή κυρίως αν σχετίζονται με τις τράπεζες η το δημόσιο ασχολήσου με αυτά ώστε να μην έχεις προβλήματα αργότερα.

Πηγή: LADYLIKE 

Όλη η επικαιρότητα