Life

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, 22 Αυγούστου

zwdia.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, 22 Αυγούστου;

Κριός

Η καθημερινότητα, οι υποχρεώσεις της και όλα τα παρελκόμενα της θα κάνουν δυναμική εμφάνιση σήμερα καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα σου υπενθυμίσει τις αγγαρείες και τις υποχρεώσεις σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή σε καλεί να ξανακοιτάξεις εργασιακές προτάσεις του παρελθόντος με σκοπό να πάρεις την οριστική απόφαση. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για νέα ξεκινήματα καθώς η συνεννόηση θα γίνεται μετ εμποδίων.

Ταύρος

Σήμερα θα ξεκινήσεις να χαλαρώνεις και να βρίσκεις τη διάθεση για να αφήσεις στην άκρη τις ανησυχίες και τις υποχρεώσεις σου και να ασχοληθείς με εσένα και αυτά που σου αρέσουν. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα δημιουργήσει μικρές παρανοήσεις που μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση. Αν έχεις κατά νου να βγεις με φίλους σου ή να κάνεις κάτι με το/η σύντροφο σου συνεννοήσου για τις λεπτομέρειες ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες λαθών!

Δίδυμοι

Σήμερα την προσοχή σου θα τραβήξει κάποιο οικογενειακό θέμα που μπορεί να γίνει αφορμή για να υπάρξουν εντάσεις και καβγάδες. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή δεν είναι ευνοϊκή για να λύσει θέματα αλλά για να τα περιπλέξει. Απόφυγε τελεσίδικες αποφάσεις και μεγάλα λόγια καθώς τίποτα από τα δύο δεν θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όσο λιγότερα πεις τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις!

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις ένα τηλέφωνο τον/ην αδερφό/η σου να δεις τι κάνει, να κανονίσεις μια συνάντηση με τα αγαπημένα σου ξαδέρφια ή να πας μέχρι το γείτονα για ένα καφέ. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή δεν θα σε εμποδίσει να τα κάνεις όλα αυτά αλλά θα δημιουργήσει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Απόφυγε τις δημόσιες σχέσεις σήμερα καθώς το κλίμα δεν είναι ευνοϊκό και περιορίσου στις απαραίτητες συνομιλίες!

Λέων

Η ημέρα θα ξεκινήσει με ανησυχίες σχετικές με οικονομικά θέματα για αυτό και θα προσπαθήσεις να βάλεις τυχόν εκκρεμότητες σε μια σειρά. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει στο προσκήνιο εκκρεμότητες του παρελθόντος. Καλό θα ήταν να μην τις αμελήσεις και να τις τακτοποιήσεις άμεσα ή έστω προσπάθησε να τις διευθετήσεις προκειμένου να μη βρεθείς προ εκπλήξεων αργότερα.

Παρθένος

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε τη τιμητική σας σήμερα καθώς οι πλανήτες που υπάρχουν σε εσάς δεν θα σας αφήσουν στην αφάνεια! Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα προκαλέσει μια μικρή σύγχυση. Είναι πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν θα είναι εύκολο να πεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Σήμερα καλό θα ήταν να μετράς τα λόγια σου κυριολεκτικά και να μην αφεθείς αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Zυγός

Οι σκέψεις σου θα σε δυσκολέψουν σήμερα καθώς το μυαλό σου θα έχει την τάση να ψάχνει και να βρίσκει προβλήματα ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα εντείνει τις ανασφάλειες σου. Η σύνοδος που πραγματοποιεί με τον ανάδρομο Ερμή θα σου υπενθυμίσει γεγονότα του παρελθόντος προκειμένου να δικαιολογήσεις κάποιες εμμονές που μπορεί να σε πιάσουν και να αφορούν κάτι συγκεκριμένο.

Σκορπιός

Σήμερα οι κοινωνικές συναναστροφές θα είναι στα πάνω τους καθώς η Σελήνη πέρασε στην Παρθένο και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις φίλους και ανθρώπους που περιμένουν να τους αφιερώσεις λίγο χρόνο. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα φέρει στο προσκήνιο γεγονότα και παρεξηγήσεις του παρελθόντος από μια μικρή αφορμή. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα παρά μόνο για να περιπλεχτούν ακόμα περισσότερο. Όσο λιγότερο μιλήσεις τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να περάσεις την ημέρα σου ανώδυνα!

Τοξότης

Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες δεν θα σε αφήσουν να μείνεις ξέγνοιαστος /η σήμερα καθώς το μυαλό σου προσπαθεί να βρει τρόπους για να πραγματοποιήσει τους στόχους σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα φέρει ξανά στο προσκήνιο επαγγελματικές προτάσεις του παρελθόντος. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις καθώς η ημέρα τις ευνοεί για αυτό προφύλαξε τις σχέσεις με προϊσταμένους αλλά και υφισταμένους.

Αιγόκερως

Σήμερα έχεις την ανάγκη να μάθεις κάτι νέο είτε μέσα από μια συζήτηση είτε μέσα από ένα βιβλίο είτε μέσα από ένα σεμινάριο με σκοπό να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σε βάλει στη διαδικασία αποκόμισης νέων πληροφοριών. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Είναι στο χέρι σου -αν συμβεί- πόσο θα το αφήσεις να μεγεθυνθεί.

Υδροχόος

Σήμερα θα κάνουν την εμφάνιση τους δυνατές αναμνήσεις του παρελθόντος που σου άφησαν μια γλυκόπικρη γεύση αλλά και δυνατά συναισθήματα. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή είναι ο λόγος που θα δημιουργηθεί συναισθηματική αναστάτωση. Μην επιχειρήσεις τώρα να λύσεις θέματα που θεωρείς πως έπρεπε να είχαν λυθεί καθώς η στιγμή δεν είναι κατάλληλη. Προτίμησε να κρατήσεις μια διακριτική στάση στα πράγματα μέχρι να περάσει η σημερινή ημέρα. Αν έχεις οικονομικές υποχρεώσεις με τράπεζες ή το δημόσιο διευθέτησε τις άμεσα καθώς θα τις βρεις μπροστά σου.

Ιχθύς

Οι σχέσεις με τους άλλους θα δημιουργήσουν θέματα σήμερα καθώς δεν θα είναι εύκολο να σε καταλάβουν και να τους καταλάβεις. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα σε κάνει να παρεξηγήσεις τις προθέσεις των άλλων. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για να συζητήσεις επαγγελματικές συνεργασίες και ούτε για να υπογράψεις κάποιο συμβόλαιο. Από την άλλη ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να αξιολογήσεις εκ νέου μια πρόταση συνεργασίας που σου είχε γίνει κατά το παρελθόν και να πάρεις την οριστική απόφαση.

Πηγή: LADYLIKE

Όλη η επικαιρότητα