Life

Τι να περιμένετε τον Ιανουάριο του 2020, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Ακούστε το άρθρο

Ήταν μια φωτεινή, αλλά και δύσκολη δεκαετία κατά καιρούς, αλλά ό, τι έχει συμβεί έχει πια τελειώσει. Προφανώς, το παρελθόν δεν επιστρέφει – ακόμα κι αν, όπως θα δεις στο Ωροσκόπιο του Ιανουαρίου σου, κάποιοι παράγοντες παραμένουν. Γι’ αυτό και η πανσέληνος στον Καρκίνο στις 10 του μήνα θα έρθει για να μας διδάξει. Όλοι εμείς θα νιώσουμε ένα αίσθημα ιδιοφυΐας προς τα τέλη Ιανουαρίου. Η νέα σελήνη στον Υδροχόο στις 24 Ιανουαρίου φέρνει μαζί της ένα αίσθημα εμπιστοσύνης που πραγματικά χρειαζόμασταν. Αυτή είναι η στιγμή για να επιταχύνεις τα πράγματα, στην εργασία ή σε ό, τι άλλο θέλεις. Θυμήσου ότι ο χρόνος είναι ένας ποταμός και όλα όσα έρχονται θα φύγουν αστραπιαία.

Κριός

Είσαι στη καλύτερη φάση σου στις αρχές Ιανουαρίου. Όχι μόνο είσαι το μωρό του ζωδιακού κύκλου, αλλά η ενέργειά σου στην εκκίνηση, δηλαδή στα νέα ξεκινήματα, είναι ασύγκριτη. Σιγουρέψου ότι θα βρεθείς με όλους τους “θετικούς” ανθρώπους που γνωρίζεις καλά αυτό το μήνα. Θα σκεφτείς πολλά για τις αλλαγές, την εγγύτητά σου με τα αληθινά πάθη και τι πραγματικά θέλεις να κάνεις. Τα καλά νέα είναι ότι οι σωστοί άνθρωποι είναι ήδη εκεί και είναι έτοιμοι να σε βοηθήσουν. Η πρόκληση θα είναι εσύ. Θα πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου να πει ναι χωρίς να ζητήσεις άδεια. Ξέρεις πώς να το κάνεις αυτό.

Ταύρος

Σκοπεύεις να ζήσεις τον καλύτερο εαυτό σου και να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες και χόμπι. Θα απολαύσεις επίσης τους επαίνους και τις επιτυχίες, που σε ώθησαν να συνεχίσεις. Ο Ιανουάριος θα σε κάνει να ενσωμάτωσεις αυτή τη πλευρά του εαυτού σου στα επαγγελματικά σου. Αυτό που μπορεί να σε οδηγήσει εκεί είναι η έντονη προσοχή, που δίνεις, στη λεπτομέρεια. Μείνε δυνατή – η ικανότητά σου να αντέξεις είναι πάντα ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματά σου.

Δίδυμοι

Θα υπάρξουν πολλές φωνές που θα αμφισβητήσουν τις ιδέες και τις προθέσεις σου στις αρχές του έτους. Αυτό θα είναι πραγματικά χρήσιμο. Θα γνωρίσεις ακριβώς ποιον να κρατήσεις μακριά σου. Το 2019 ίσως ήταν μια πραγματικά συγκεχυμένη – μερικές φορές σκοτεινή – χρονιά, αλλά η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και οι παρορμήσεις σου θα φανούν καλύτερα το 2020. Να παραμείνεις τόσο άγρια όσο και ελεύθερη όπως πρέπει να είσαι αυτόν το μήνα. Συνέχισε να γοητεύεσαι με τον εαυτό σου και τη δική σου ψυχή. Υποθέτω ότι είναι αυτό που λέμε “Να είσαι λίγο ερωτευμένη με τον εαυτό σου”. Όλα τα άλλα ζώδια δεν είναι τόσο δυναμικά ή διασκεδαστικά όσο εσύ. Εκμεταλλεύσου το!

Καρκίνος

Όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, σου αρέσει να κρύβεσαι σε έναν ασφαλή χώρο που έχεις δημιουργήσει για να δώσεις παρηγοριά στον εαυτό σου. Θα βρεις τον εαυτό σου να πηγαίνει εκεί συχνά αυτό το μήνα. Φιλίες και επαγγελματίες θα βρεθούν δίπλα σου βοηθώντας σε να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Θα συνεχίσεις να δίνεις τόσα πολλά που μερικές φορές ξεχνάς πόσο πολύ. Επαγγελματικά, ίσως να πηγαίνουν τα πράγματα αργά καθώς ο μήνας συνεχίζεται, αλλά όλη αυτή η βραδύτητα κρύβει κάποια συναρπαστικά πράγματα στο εγγύς μέλλον. Απλά συνεχίσε να είσαι η fan του εαυτού σου.

Λέων

Θα νιώσεις πολύ ερωτευμένη με όλους και με όλα αυτόν το μήνα. Τόσο πολύ ώστε να αρχίσεις να αμφιβάλλεις αν είσαι στην πραγματικότητα ικανοποιημένη από την σταθερότητά σου. Είχε συνηθίσει να καταπίεζεις τον αυθορμητισμό σου τους τελευταίους μήνες και δεν ήταν για καλό σου. Θα πρέπει να αλλάξεις τη σκέψη σου. Το ξέρω μπορεί να ακούγεται γελοίο, αλλά δεν είναι.

Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό είχες πολλή νευρική ενέργεια. Απόλαυσε αυτή την περίοδο των διακοπών επειδή σου επιτρέπει να εστιάσεις στην οικογένεια και να δώσεις στους αγαπημένους σου την προσοχή και τη φροντίδα που γνωρίζεις ότι αξίζουν. Αλλά με το νέο έτος, θα σκέφτεσαι τώρα τις νέες αρχές και τι θέλεις για τους επόμενους 12 μήνες. Κάποια πράγματα θα παραμείνουν όπως είναι και άλλα πράγματα θα αλλάξουν. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η αλλαγή μπορεί να έρθει με τον δικό σου ρυθμό. Απλά συνεχίσε να ελέγχεις τον εαυτό σου και προσπάθησε να μην αισθάνεσαι συγκλονισμένη από την ανάγκη να ευχαριστήσεις τους άλλους. Αν μείνεις αληθινή στο πώς αισθάνεσαι πραγματικά ανά πάσα στιγμή, θα είσαι σούπερ.

Ζυγός

Θα συναναστραφείς με πολλούς ανθρώπους. Αλλά θα έχεις το βλέμμα σου στραμμένο μόνο σε εσένα. Αυτός ο μήνας θα φέρει στην επιφάνεια το ρομαντισμό σου, το οποίο σπάνια βλέπει το κοινό. Φυσικά, όλοι οι φίλοι σου αναγνωρίζουν αυτή την ποιότητα, αλλά έχεις προστατεύσει την καρδιά σου με πραγματικό χάλυβα τους τελευταίους μήνες. Όσον αφορά την αγάπη, αλλά και το μέλλον, το οποίο δεν είναι μόνο θεωρητικό, ανεξάρτητα από το πώς επεξεργάζεται το όμορφο μυαλό ο Ζυγός, θα έχουν όλα θετικό πρόσημο.

Σκορπιός

Αυτή τη στιγμή, αισθάνεσαι σαν να χρειάζεσαι μόνο χρόνο. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι επιθυμείς να είσαι μαζί με τους φίλους σου και άλλα σημαντικά μέλη του κοινωνικού σου κύκλου. Ναι, μπορείς να ζήσεις σε αντιφάσεις και αυτό είναι μια καλή πλευρά σου. Αυτό το μήνα, θα πρέπει να πάρεις το χώρο που χρειάζεσαι για να αφήσεις και τα δύο πράγματα να είναι πραγματικότητα. Δημιούργησε λίγο χρόνο για να σκεφτείς και να διαβάσεις μόνη σου κι έπειτα να επαναπροσδιορίσεις τα μελλοντικά σου σχέδια.

Τοξότης

Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο αυτό το μήνα. Υπάρχουν μόνο παλιές ιδέες. Αυτό είναι ένα σημάδι δράσης και ώθησης. Είσαι βέλτιστη με τη ζωή σου και αυτό σε κάνει να μην έχεις χρόνο να ονειρευτείς. Αυτό το έτος θα σε κάνει να είσαι πολύ γενναία και ειλικρινής με τον εαυτό σου. Μπορεί να σε οδηγήσει σε μια σταδιοδρομία που ποτέ δεν φαντάστηκες. Τα πράγματα θα είναι πιθανώς λιγότερο σταθερά, αλλά θα είσαι πιο χαρούμενη.

Αιγόκερως

Αυτό το μήνα θα αισθανθείς πιο γήινη απ ‘ότι συνήθως. Θα θελήσεις να εμπλακείς στον αισθησιασμό και ν’ απολαύσεις τη ζωή στο έπακρο. Θα έρθεις πιο κοντά στη φύση σε σημείο που να οργανώσεις κάποια εκδρομή στα βουνά με τους φίλους σου. Ποτέ δεν γνωρίζεις – γιατί ακόμα και το ταξίδι μπορεί να σε οδηγήσει σε κάτι σημαντικό επαγγελματικά. Να κοιτάς πάντα στο μέλλον.

Υδροχόος

Με τη νέα σελήνη, θα ξανασυναντηθείς με παλιούς φίλους ή τουλάχιστον με κάποιους γνωστούς από το παρελθόν. Δεν είναι κάτι σημαντικό για σένα, αλλά αυτό θα σου επιφέρει την χαρά που έψαχνες. Αυτό που πραγματικά ψάχνεις είναι ένας νέος τρόπος να δεις – τη ζωή σου, τη δουλειά σου, τις φιλίες σου από την αρχή. Μην είσαι τόσο σκληρή με τον εαυτό σου στην αρχή του έτους. Υπάρχει μια τάση σε εσένα να πιέζεις τα πράγματα, κάτι που θα προσπαθήσεις να αποβάλλεις. Με το να το σκέφτεσαι πολύ ή απλά να κάθεσαι αμέτοχη δεν κερδίζεις κάτι.

Ιχθύες

Καθώς ξεκινά η νέα χρονιά, θα είσαι πραγματικά έτοιμη για μερικά μεγάλα επιτεύγματα. Στο τέλος του περασμένου μήνα πήρες αρκετό χρόνο για να αξιολογήσεις τι θέλεις για το μέλλον και μια λέξη έρχονταν στο μυαλό σου: φιλοδοξία. Αυτό δεν σημαίνει ότι νομίζεις ότι πρέπει να είσαι αδίστακτη το 2020. Είσαι έτοιμη να κάνεις ό, τι χρειάζεται για να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές σου και θα έχεις την ενέργεια για να το κάνεις αυτό. Από την άποψη της αγάπης, θα έχεις πληθώρα ευκαιριών. Αυτό το μήνα, απολαύσε την αγάπη στο έπακρο!

via

Όλη η επικαιρότητα