Ηλεία

ΤΕΙ Πύργου: Πράσινο» για τη Μουσειολογία

Ακούστε το άρθρο

Την απόφαση για τη λειτουργία της κατεύθυνσης Μουσειολογίας και κατά τη φετινή ακαδημαϊκή περίοδο στο τμήμα Διοίκησης Οικονομίας Επικοινωνίας Πολιτιστικών & Τουριστικών Μονάδων (ΔΟΕΠ & ΤΜ) έλαβε στη συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής η Σύγκλητος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», κατά τη συνεδρίαση αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα και εν τέλει αποφασίστηκε να μην ανασταλεί η λειτουργία της κατεύθυνσης, παρότι δήλωσε ενδιαφέρον μικρός αριθμός σπουδαστών και παρά τη διαφορετική εισήγηση της προέδρου του τμήματος, Αναστασία Ζαφειροπούλου.

Κατά συνέπεια, το επόμενο διάστημα αναμένεται να δρομολογηθούν οι αναγκαίες διαδικασίες για την πρόσληψη του εκπαιδευτικού προσωπικού. Την απόφαση της Συγκλήτου επιβεβαίωσαν στην εφ. Πατρίς τόσο ο πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, Β. Τριανταφύλλου, ο οποίος τόνισε ότι η απόφαση ελήφθη με βασικό κριτήριο το συμφέρον των σπουδαστών.

Η πρόεδρος του τμήματος ΔΟΕΠ & ΤΜ, Αναστασία Ζαφειροπούλου, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τις δηλώσεις του δημάρχου Πύργου, Γαβρ. Λιατσή, προαναγγέλοντας νομικές ενέργειες.

«Οφείλει να είναι πιο προσεκτικός σε αυτά που λέει και να επικοινωνεί πρώτα με τον άμεσα θιγόμενο από τις δηλώσεις, του, αντί να επικαλείται ανακριβείς πληροφορίες, για τις οποίες παντός νομίμου δικαιώματός μου», τόνισε η κα Ζαφειροπούλου.

Όλη η επικαιρότητα