Life

Τι σημαίνει το κάθε φιλί;

Ακούστε το άρθρο

Ένα φιλάκι είναι λίγο. Πάρα πολύ λίγο, για την ακρίβεια, και γι’ αυτό αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια λίστα με όσα περισσότερα είδη φιλιών μπορούσαμε να αναγνωρίσουμε. Και μετά προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε την σημειολογία τους, επειδή αυτό είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε. Επειδή είμαστε ειδικοί.

Και τώρα θα σου προσφέρουμε απλόχερα τις γνώσεις μας.

Φιλί στο μέτωπο: Τόσο υπέροχο, τόσο αγνό, και τόσο εύκολος τρόπος να δείξεις σε ένα άτομο ότι το αγαπάς. Μηδέν ερωτισμός, αλλά η περισσότερη μαζεμένη αγάπη του κόσμου.

Φιλί στο χέρι: Έχεις έρθει από το 1940; Επειδή κάνεις κάτι που πιστεύαμε ότι είχε πεθάνει και – σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο συνέβαινε στο φλερτ στα 40s – τα φιλιά στα χέρια είναι από τους πιο σίγουρους τρόπους να δείξεις ότι θες να κάνεις σεξ, αλλά ότι δεν είσαι εύκολος. Εσύ, που θες να κάνεις το σεξ. Είναι κλασάτο. Επίσης συσχετισμένο με παπάδες, οπότε καταλαβαίνουμε γιατί δεν το βλέπουμε συχνά.

Φιλί των Εσκιμώων: Είναι αυτό το σούπερ χαριτωμένο που αγγίζονται οι μύτες και τρίβονται μεταξύ τους. Οπότε είτε είσαι γονιός και το κάνεις στο παιδί σου, είτε βρίσκεσαι στην πιο χαριτωμένη και ζουζούνικη σχέση του κόσμου, και σε ζηλεύουμε. Επίσης, ονομάζεται “των Εσκιμώων” επειδή είναι ο μόνος τρόπος να φιληθούν χωρίς να κινδυνεύουν να κολλήσουν τα χείλη τους από το κρύο, οπότε τώρα γνωρίζεις κι αυτό.

Φιλί με γλώσσα: Κ α λ η σ π έ ρ α.

Φιλί πεταχτό: Αυτό λέει όντως “Καλησπέρα”, είναι απλό, καθημερινό και από ένα σημείο και μετά, το κάνεις χωρίς να το σκέφτεσαι. Είναι μυϊκή μνήμη. Οι άνθρωποι μπορούμε να φιλάμε ασυναίσθητα τους ανθρώπους που αγαπάμε, επειδή οι άνθρωποι είμαστε λίγο υπέροχοι.

Φιλί στον λαιμό: ΝΑΙ.

Φιλί στον λοβό του αυτιού: Αυτό το κάνεις είτε πάνω στο σεξ, είτε επειδή θα ήθελες να έχει ξεκινήσει το σεξ δέκα λεπτά πριν.

Φιλί με διάρκεια: Είναι ένα φιλί, αλλά έχει διάρκεια. Γεμάτο έντονα αισθήματα και αγάπη και πάθος και όλα τα καλά. Αλλά μόλις τελειώσει, λογικά ένα από τα δύο στόματα θα μεταφερθεί στον λοβό.

Φιλί στο μάγουλο: “Γεια σου, φίλε μου, χαίρομαι πολύ που σε βλέπω, είσαι σημαντικό άτομο για εμένα”.

Σταυρωτό φιλί στο μάγουλο: “Γεια σου, φίλε μου, χαίρομαι πολύ που σε βλέπω, είσαι σημαντικό άτομο για εμένα”, αλλά αν είσαι η Χριστίνα Μαρκάτου.

Φιλί ανεμιστήρας: Όταν η γλώσσα μπαίνει στο στόμα και αρχίζει να στροβιλίζεται. 7 στις 10 θα είναι σιχαμένο, αλλά οι υπόλοιπες 3 πιθανότατα θα σε κάνουν να θες να έχεις αυτόν τον ανεμιστήρα στο στόμα σου για πάντα.

Φιλί στον αέρα: Είσαι γυναίκα που λογικά χρησιμοποιεί για φωτογραφία εξωφύλλου στο Facebook μια εικόνα της Μέριλιν Μονρό, με μια ατάκα που δεν είπε η ίδια η Μέριλιν Μονρό δίπλα.

Φιλί στα βλέφαρα: Χριστέ μου, είσαι ο πιο ερωτευμένος άνθρωπος του πλανήτη, ελπίζουμε να ανταποκριθεί. Το φιλί στα βλέφαρα είναι ό,τι πιο αγνό και ευλογημένο, και ο συντάκτης αυτού του ολοένα και πιο παράξενου κειμένου θα δείρει οποιονδήποτε διαφωνεί.
[Ed: Θοδωρή, νεκροφίλημα το λένε στα χωριά αυτό, αν είναι ποτέ δυνατόν!]
Απείλησα ή δεν απείλησα μόλις σωματική βία σε όποιον διαφωνήσει;

Φιλί “για να γιάνει”: Είσαι γονιός που το παιδί του έχει χτυπήσει; Κάνεις κάποιου είδους άρρωστο παιχνίδι ρόλων στο σεξ; Δεν θέλουμε να μας πεις.

Φιλί Σπάιντερμαν: Για κάποιον λόγο, έχεις κρεμαστεί ανάποδα, και το γκομενάκι σου έτυχε να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο, οπότε προφανώς έπρεπε να κάνετε την βραβευμένη με MTV Βραβείο Καλύτερου Φιλιού™ σκηνή.

Φιλί με δάγκωμα: Έχεις το δικαίωμα να μας βγάλεις τα ρούχα.

Πηγή: in2life

Όλη η επικαιρότητα