ΠΡΩΙΝΟ

BELLA HADID

Αποτέλεσμα εικόνας για bella hadid victoria's secret gif

«Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω είναι να πιω ένα ποτήρι με νερό και μισό λεμόνι. Αισθάνομαι ότι είναι πιο υγιεινό σε σχέση με το απλό νεράκι. Το πρωί, αυτό που με κάνει να νιώθω καλύτερα είναι να πίνω αρκετούς χυμούς και να τρώω μπόλικες πρασινάδες. Όταν δεν τρώω σωστά, αυτό που κάνω είναι μια μικρή αποτοξίνωση που διαρκεί συνήθως από την Δευτέρα, μέχρι την Τετάρτη.¨»

STELLA MAXWELL

«Ο καφές το πρωί έχει φοβερή αίσθηση, μου αρέσει και το τσάι, αλλά προτιμώ τον καφέ το πρωί. Αυτό που συνήθως παίρνω είναι ένα latte αμυγδάλου. Από φαγητά, αυτό που τρελαίνομαι να τρώω είναι ένα τοστ με αβοκάντο, καυτερή πιπεριά και λεμόνι.»

JACQUELYN JABLONSKI

«Τα αυγά πάντα είναι  η γρήγορη και η εύκολη λύση. Είναι μια καλή πηγή πρωτεΐνης, τα οποία συνήθως τα «μπερδεύω» με λαχανικά που έχω στο ψυγείο.»

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

ELSA HOSK

Αποτέλεσμα εικόνας για elsa hosk victoria's secret gif

«Λατρεύω το γκασπάτσο, το επιλέγω συχνά. Για να γίνει τέλειο το μόνο που κάνω είναι να βρω τις καλύτερες ντομάτες και φυσικά προσθέτω μπόλικο λάδι.»

JASMINE TOOKES

«Μου αρέσει το μαρούλι με λίγο αβοκάντο, ντομάτα και φέτα και λίγη επιπλέον φέτα και λίγο μπαλσάμικο ξύδι. Ω! Περίμενε, και κοτόπουλο στη σχάρα, πρωτεΐνη!!»

ΣΝΑΚ

SIGRID AGREN

Αποτέλεσμα εικόνας για SIGRID AGREN victoria's secret gif

«Το αγαπημένο μου σνακ είναι τα φρέσκα φρούτα, με γιαούρτι και λίγους ξηρούς καρπούς.  Όταν θέλω κάτι πιο αλμυρό συνήθως τρώω chips από φύκια, είναι τόσο εθιστικά!»

ELSA HOSK

«Λατρεύω την αλατισμένη γλυκόριζα , μπορεί να μην είναι και τόσο γήινη αλλά είναι τόσο, τόσο ωραία! Λατρεύω επίσης τα λαχανικά το χούμους και το σπιτικό τζατζίκι με μπόλικο σκόρδο»

ΒΡΑΔΙΝΟ

JOSEPHINE SKIVER

Αποτέλεσμα εικόνας για JOSEPHINE SKRIVER victoria's secret gif

«Θα πω τι παραγγέλνω συνήθως στα ξενοδοχεία. Αυτό που προτιμώ συνήθως είναι κάποιο νόστιμο και γευστικό ψάρι που συνοδεύεται με λαχανικά και ίσως κάποια φρέσκα φρούτα.»

SIGRID AGREN

«Ένα από τα αγαπημένα μου πιάτα είναι κάπως τεμπέλικο, το κάνω κυρίως όταν βαριέμαι. Φτιάχνω μια σαλάτα με μαρούλι, ντομάτα, παντζάρι, τόνο, καφέ ρύζι, λίγο ελαιόλαδο και τέλος προσθέτω μηλόξυδο. Είναι  τόσο απλό και τόσο γευστικό που θα μπορούσα να το τρώω κάθε μέρα.»