Life

Τι βρίσκει το ανδρικό κοινό στα «κακά» κορίτσια;

Ακούστε το άρθρο

Τα καλά κορίτσια πάνε στον Παράδεισο, τα κακά πάνε στη Μύκονο. Εξυπνάδα που βλέπεις σε μπλουζάκια στοιβαγμένα σε τουριστικά μαγαζιά, που έχουν ξεβάψει από τα χρόνια έκθεσης στον ήλιο, αφού καμία δεν τα αγοράζει γιατί καμία δεν ταυτίζεται(ίσως λίγο οι ξένες τουρίστριες, για αναμνηστικό). Το στερεότυπο του “κακού” κοριτσιού, που αρέσει στον άντρα έχει συνυφαστεί με γυμνό δέρμα, αγενή συμπεριφορά και τον τύπο γυναίκας που εκμεταλλεύεται τους άλλους.

Επίσης, δεν κάνει για σχέση, δεν μπορείς να τη γνωρίσεις στους γονείς σου, δεν είναι πιστή, ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό της, με λίγα λόγια σου δημιουργεί νευρικότητα και αποπνέει αναξιοπιστία. Η έκφραση κακά κορίτσια είναι λάθος. Στους άντρες δεν αρέσουν τα “κακά” κορίτσια, απλά ο πρώτος άνθρωπος που μίλησε για bad girls, βαριόταν να βρει έναν πιο ακριβή προσδιορισμό. Είχε μείνει σε εκείνα τα χρόνια που οι γυναίκες με λίγο παραπάνω μυαλό, έπρεπε να καούν στην πυρά.

Άρα, ποια είναι τα λεγόμενα “κακά” κορίτσια που ξεμυαλίζουν τον ανδρικό πληθυσμό χωρίς να είναι εξώλης και προώλης; Τι κάνουν και πρωταγωνιστούν στις φαντασιώσεις των αντρών;

1.       Είναι ατακτούλες
Εντάξει ωραίο και το πρότυπο σεμνοτυφίας «Ευγενία Μανωλίδου», αλλά σε κάποιος φαίνεται κάπως σοβαροφανές. Τα “κακά” κορίτσια δεν ντρέπονται να πουν ότι βλέπουν πορνό και δεν θα αλλάξουν δεκαπέντε χρώματα στο άκουσμα της λέξης πεολειχία. Δεν ντρέπονται να ανάψουν τα φώτα στο σεξ, είναι σεξουαλικά απελευθερωμένες. Δεν έχει να κάνει με κακή συμπεριφορά, απλά τα έχουν βρει με το σώμα τους.

2.       Δεν αναλύουν πολύ το ντύσιμο τους
“Αν βάλω αυτό, τονίζει τα οπίσθια, με αυτό φαίνεται πολύ δέρμα” είναι κάτι που δεν θα ακούσεις ποτέ από μία τέτοια κοπέλα. Από τη μία θα τη δεις για καφέ με ένα φούτερ και αθλητικά παπούτσια και σε μία βραδινή έξοδο μπορεί να σου πέσει το σαγόνι. Δεν φοβούνται να φορέσουν κάτι πιο σέξι και σίγουρα δεν θα το κάνουν για επιβεβαίωση. Το κακό κορίτσι δεν το νοιάζει το βλέμμα σου.

3.       Είναι περιπετειώδεις
Υπάρχουν οι κοπέλες που κοιτάνε το αγόρι τους να κάνει κάποιο extreme sport και υπάρχουν και αυτές που του πρήζουν να τις μάθει. Το λεγόμενο καλό κορίτσι (πάντα κατά τα στερεότυπα) θα πάει να φτιάξει τα νύχια της, θα πάει κομμωτήριο, θα κάτσει σπίτι για τσάι και συμπάθειο. Η αλανιάρα, θέλει περιπέτεια, συναυλίες, αδρεναλίνη και σασπένς.

4.       Φλερτάρουν άθελά τους
Ο τρόπος που μιλάει που κινείται, που κάνει αστεία και γελάει είναι μεθυστικός. Δεν το θέλει, απλά συμβαίνει. Καταραμένη γοητεία προικίζεις αυτούς που θες. Αυτές οι κοπέλες δεν χρειάζεται να είναι ωραίες, πιστεύουν στον εαυτό τους και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Είναι σαν αυτούς τους ηθοποιούς που παίζουν χωρίς οδηγίες σκηνοθέτη, λύνονται μόνοι τους.

5.       Λέει τη γνώμη της και την υποστηρίζει
Ποιος το περίμενε ότι το 2018 θα μιλούσαμε για κάτι τόσο προφανές; Σε σύγκριση με τα κακά κορίτσια, τα καλά κορίτσια είναι μαζεμένα, στο καβούκι τους και αν τολμήσουν να πουν τη γνώμη τους και κάποιος τις περιγελάσει, θα σκύψουν το κεφάλι και θα παραδοθούν αμαχητί ακόμη και στον μεγαλύτερο βλάκα. Το «κακό» κορίτσι θα υποστηρίξει τη γνώμη του και χάρις σ’ αυτή θα συνεχίσει ένας ενδιαφέρων διάλογος.

6.       Δεν θα σου χαϊδέψει τα αυτιά
Είναι έτσι, έτσι κι έτσι, θα σου πει. Έχασες λεφτά στον τελικό που έπαιξες στο olatzogos.gr και τώρα δεν έχεις να πληρώσεις το νοίκι; Το κακό κορίτσι θα σ’ τα πει τόσο χύμα που μπορεί και να βγεις στο κλαρί για να διορθώσεις το λάθος σου. Μην το κάνεις.

7.       Λένε ΟΧΙ.
Αν κάνεις παραλληλισμό με τον Μεταξά, μάλλον σε έχουμε χάσει και μπορείς να κλείσεις αυτήν την καρτέλα. Καλό δεν είναι να λέει και καμιά φορά όχι η κοπέλα; Δεν θα είχε νόημα το ναι, όλα θα γίνονταν χωρίς  ερωτήσεις. Πχ – Αγάπη μου όταν πάμε Ισπανία κανόνισα να πάμε σε εκείνο το καταλανικό γκέτο με τις κυνομαχίες που ποντάρεις στο dark web, έχω παίξει 500 ε σε ένα γαλλικό bulldog. Γαμάτο; Σκέψου πόσα όχι θα μπορούσε το κακό κορίτσι να έχει απαντήσει σε αυτήν την πρόταση αν ήταν ερώτηση.

Όλα τα παραπάνω απορρέουν από την αυτοπεποίθηση που έχει και δεν ανταποκρίνεται στα στερεότυπα που τη θέλουν γατάκι. Αν έχει γνώσεις, θα μιλήσει γι’ αυτές, αν έχει κάτι για το οποίο μπορεί να περηφανευτεί, θα το κάνει. Δεν είναι θέμα κακίας, αλλά θέμα έκφρασης. Το “κακό” κορίτσι εκφράζεται και δεν έχει καμία σχέση με την ταινία.

ΥΓ. Τα κακά κορίτσια πάνε στη Μύκονο, ίσως να βγήκε από το video clip του γνωστού σχήματος Κακά Κορίτσια, με τίτλο “Ξαναγεννήθηκα”.

ΠΗΓΗ: in2life

Όλη η επικαιρότητα