Viral

TikTok: Γιατρός προειδοποιεί γιατί δεν πρέπει κανείς να ουρεί κατά τη διάρκεια του ντουζ

Προειδοποίησε πως ο εγκέφαλος... παίζει παιχνίδια σε όσους ουρούν στο ντουζ και ενδέχεται να τους φέρει αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις.
Ακούστε το άρθρο

Τους λόγους που απαγορεύεται να ουρούν κατά τη διάρκεια του ντουζ, αφού μπορεί να τους προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα, αποφάσισε να μοιραστεί με τους χρήστες μια γιατρός μέσω ανάρτησης στο TikTok

Ειδικότερα, προειδοποίησε πως ο εγκέφαλος… παίζει παιχνίδια σε όσους ουρούν στο ντουζ και ενδέχεται να τους φέρει αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις.

Στο βίντεό της στο TikTok η Alicia Jeffrey-Thomas εξήγησε πως ο εγκέφαλος των ανθρώπων που ουρούν στο ντουζ μπορεί να τους δημιουργεί την ανάγκη να ουρούν κάθε φορά που βρίσκονται σε τρεχούμενο νερό.

Όπως εξηγεί η γιατρός Jeffrey-Thomas αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μικρές… διαρροές, όταν βρίσκεστε στο ψυγείο που βγάζει νερό στη δουλειά σας ή ακόμη και όταν περνάει δίπλα από ένα πλυντήριο αυτοκινήτων. «Αν ουρήσετε στο ντους ή ανοίξετε τη βρύση ή ανοίξετε το ντους και κάθεστε στην τουαλέτα για να κάνετε την ανάγκη σας ενώ τρέχει το νερό, δημιουργείτε μια συσχέτιση στον εγκέφαλο μεταξύ του ήχου του τρεχούμενου νερού και της ανάγκης να ουρήσετε».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

@thepelvicdancefloor Reply to @gwas007 why you shouldn’t pee in the shower (probably part 1 of multiple?) #learnontiktok #tiktokpartner ♬ Similar Sensation (Instrumental) – BLVKSHP

Όλη η επικαιρότητα