Ηλεία Πολιτική

Τηλεδιάσκεψη μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ζαχάρως

Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαΐου τηλεδιάσκεψη μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ζαχάρως με τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας Γιώργο Σαϊτά και τον Μάκη Θεοφιλάτο, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Αρχικά έγινε ενημέρωση από τον Συντονιστή της ΝΕ για:

  1. Την υπεύθυνη στάση του που κράτησε το κόμμα στην αντιμετώπιση της πανδημίας και στην εφαρμογή των μέτρων που πρότεινε η επιστημονική κοινότητα.
  2. Τη μη αξιοποίηση του χρόνου που είχε η κυβέρνηση για την θωράκιση του ΕΣΥ με μόνιμους διορισμούς ιατρών, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού ώστε να αντιμετωπιστεί με επιτυχία ένα δεύτερο κύμα έξαρσης της πανδημίας.
  3. Την κατάθεση από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι» για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και της αναμενόμενης μεγάλης ύφεσης, πρόγραμμα με βάση το οποίο επικοινωνεί με τους εμπλεκόμενους φορείς, το εμπλουτίζει και το εξειδικεύει μέσα από τον διάλογο μαζί τους.

Ακολούθησε ενημέρωση από τον Μάκη Θεοφιλάτο για την αναγκαστική αναθεώρηση του αρχικού σχεδιασμού του κόμματος σχετικά με τον οδικό χάρτη προς το συνέδριο και την ανάγκη εξεύρεσης αποτελεσματικών τρόπων λειτουργίας των Οργανώσεων Μελών στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται από τον κορωνοϊό.

Τα μέλη της οργάνωσης αναφέρθηκαν στα τοπικά προβλήματα, κυρίως στην αγροτική οικονομία και στη δυσοίωνη προοπτική για ήπια τουριστική ανάπτυξη. Αποφασίστηκε, τέλος, να πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα συνέλευση μελών με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προφύλαξης, ώστε να ληφθούν αποφάσεις για τα οργανωτικά ζητήματα και για τον σχεδιασμό δράσης της οργάνωσης.

Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας

 

Όλη η επικαιρότητα