Γ Εθνική

Τηλυκράτης Λευκάδας – Αίας Γαστούνης 4-1: Βαριά ήττα στο φινάλε…

Νέα βαριά ήττα!
Ακούστε το άρθρο

Νέα βαριά ήττα από τον Τηλυκράτη, αυτή τη φορά στη Λευκάδα, γνώρισε ο Αίας στο φινάλε του πρωταθλήματος. Μάλιστα ο Αίας πήρε το προβάδισμα στο 9΄με τον Καράμπελα.

Ωστόσο ο Τηλυκράτης, έφερε το ματς στα ίσα στο 41΄με τον Γκέτσι, αφού λίγο νωρίτερα, ο Μπλατσιώτης έσωσε τον Τηλυκράτη από δεύτερο γκολ σε προσπάθεια του Καράμπελα. Στο 47΄, είχαμε διπλό δοκάρι του Τηλυκράτη, σε φάουλ του Πετσίτη.

Στο 64΄ μετά από κόρνερ του Πετσίτη, ο Σιμόνι με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τον Τηλυκράτη. Ενώ στο 67΄ ο Γκέτσι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Ο Αζούδης στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για την ομάδα της Λευκάδας.

Τηλυκράτης: Μπλατσιώτης, Παναγιωτόπουλος, Πανταζής, Μπαγκαλιάνης, Καταγής (60΄ Ντόσης), Χαλκιόπουλος (46΄ Τσιότρας), Τόσκα, Νικλητσιώτης (60΄ Κολοβός), Πετσίτης (79΄ Αζούδης), Γκέτσι, Σιμόνι (85΄ Τσελάι).

Αίας: Καραμανλής (15΄ λ.τ. Καρακίτσος), Στανής, Βατσής, Ρίλντι, Δούλος (78΄ Βασιλικόπουλος), Τσακοπιάκος, Ντελγκάδο, Βράμπι, Καράμπελας (68΄ Μπουρδέκας), Σταθάτος (78΄ Θεοδωρόπουλος), Ζοάο Κλαούντιο.

Όλη η επικαιρότητα