Ηλεία

Τίμησαν την γηραιότερη γυναίκα – Στην Κρέστενα η «Καλλιρρόη Παρρέν»

Γιορτή Μητέρας 2018…Η μητέρα είναι το πρόσωπο που έχει κάνει τα περισσότερα για τον καθένα από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο και πρέπει να τιμάται.

Το Κέντρο Αλληλεγγύης και Αναπτυξιακής Συνεργασίας Ηλείας «Καλλιρρόη Παρρέν» τίμησε με τιμητική πλακέτα και ένα μπουκέτο λουλoύδια την γηραιότερη μητέρα στον κόσμο.

Διαβάζουμε σε σχετικό δελτίο Τύπου:

«Ποια άλλη θα μπορούσε να τιμηθεί την ημερα αυτή της μητέρας εκτός από την κ.Αικατερίνη Καρνάρου από την Κρέστενα 113 ετών η οποία είναι υποψήφια για το βιβλίο Γκινες. ως η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο…Η κ.Καρνάρου έχει 4 παιδιά 7 εγγόνια, 9 δισέγγονα και 1 τρισέγγονο…Η πλήρης πνευματική διαύγειά της .η καλοσυνάτη ψυχή της και η αισιοδοξία της μας άφησαν άφωνους….ομιλητική καλόκαρδη..αλλα και με πόνο στην καρδιά για τον χαμένο γιο της….όμως ήταν ευχαριστημένη από τη ζωή της τον συζυγό της τα παιδιά της και όλους όσους είναι γύρω της. Χάρηκε τόσο πολύ για την επισκεψή μας που και εμεις δεν θέλαμε να την αποχωριστούμε…!!!!!Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο Κρεστένων κ.Δρακόπουλο και την οικογένειά της που μας βοήθησαν σε αυτή τη δράση μας…!!!! κ.Κατερίνα και άλλα ακόμα ..χρόνια σας πολλά….!!!!».

Όλη η επικαιρότητα