Ηλεία

Τίμησαν τους νέους φοιτητές!

lex-6.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σε μια λιτή και ταυτόχρονα συγκινητική γιορτή τίμησε, την επόμενη ημέρα των Χριστουγέννων, ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης και η Δημοτική Κοινότητα Λεχαινών τους μαθητές, που κατά τη διάρκεια της περσινής σχολικής χρονιάς κατάφεραν την εισαγωγή τους στις ανώτερες και ανώτατες σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Τους νέους φοιτητές πια, το μέλλον των Λεχαινών!

Η εκδήλωση, στο κατάμεστο από κόσμο «Σινέ Άστρον», ξεκίνησε με χαιρετισμό και ευχές από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Λεχαινών κ. Γιώργο Γαλάτη, ενώ ακολούθησαν χαιρετισμοί και ευχές από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο και τον δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ.

Στη συνέχεια οι νέοι φοιτητές πια των Λεχαινών «παρέλασαν» ένας – ένας από τη σκηνή του  «Σινέ Άστρον» για να παραλάβουν τους επαίνους τους από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο, τους βουλευτές κ.κ. Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Γιώργο Κοντογιάννη και Ανδρέα Μαρίνο, τον πρώην πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κ. Μιχάλη Κατρίνη, τον δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ, τον αναπληρωτή δήμαρχο κ. Διονύσιο Μάλλιαρη, τους αντιδημάρχους κ.κ. Ανδρέα Μίγκο, Λάμπη Δημόπουλο και Χρήστο Παλαιολόγο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκο Σοφιανόπουλο, τον αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ. Λάμπη Αριστειδόπουλο, τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Γιάννη Αρβανιτάκη, την πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος κα. Άννα Γεωργιοπούλου Κοντόγιωργα, τον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Νεόφυτο Παπαδόπουλο, τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Πάνο Δημητρόπουλο, τον Α’ Γραμματέα Αγροτικού της Ν.Δ. κ. Θεόδωρο Βλαγκούλη και πολλούς ακόμα επίσημους προσκεκλημένους που έσπευσαν να συγχαρούν τους νέους φοιτητές των Λεχαινών.

Το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από τη συλλογή του αντιδημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Ανδρέα Μίγκου.

Στάθης Πουλιάσης

(Stathispatris@Yahoo.com

Όλη η επικαιρότητα