Κόσμος

Την απάτησε και εκείνη έβαλε φωτιά στο μόριό του! (VIDEO)

tin_apatise_kai_ekeini_evale_fotia_sto_morio_toy.jpg
Ακούστε το άρθρο

Έχετε σκεφτεί ποτέ να απατήσετε τη σύντροφο ή τη σύζυγό σας; Αν δείτε το παρακάτω βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε πριν από μερικές ώρες στο Διαδίκτυο, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε πολύ σοβαρά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει μια τέτοια κίνηση, ειδικότερα αν δεν μπορείτε να προβλέψετε ποιες θα είναι οι αντιδράσεις της καλής σας.

Κι όμως, μια απατημένη γυναίκα δεν δίστασε να βάλει φωτιά στο μόριο του φίλου της, την ώρα που εκείνος κοιμόταν, αφού πληροφορήθηκε ότι εκείνος είχε ερωτικές σχέσεις με μία συνάδελφό της.

Στο παρακάτω βίντεο, το οποίο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, απεικονίζεται ο άντρας να κοιμάται στο κρεβάτι του όταν ξαφνικά ένα γυναικείο χέρι απεικονίζεται να ρίχνει ασετόν πάνω στο εσώρουχό του και στη συνέχεια με έναν αναπτήρα να του βάζει φωτιά, κι όλα αυτά ενώ βιντεοσκοπεί την πράξη της.

Πανικόβλητος ο άντρας ξυπνάει και διπλώνεται στα δύο από τον πόνο, ενώ η γυναίκα ακούγεται να φωνάζει: «Με απάτησες με τη συνάδελφό μου και πίστευες πως δεν θα το μάθαινα; Φύγε αμέσως από μπροστά μου».

Το βίντεο τελειώνει δείχνοντας τον νεαρό να πέφτει από το κρεβάτι, ενώ η γυναίκα έδωσε μέσα από αυτό και το όνομα με το οποίο μπορεί όποιος ή όποια επιθυμεί να εντοπίσει τον άπιστο άντρα μέσα από το Facebook…


Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα