Αχαϊα Πολιτική

Την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων στα πλοία της ακτοπλοΐας στο λιμάνι της Πάτρας επιθεώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκης

Ακούστε το άρθρο

«Είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω από κοντά τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες και οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος υλοποιούν το πλάνο ενισχυμένων ελέγχων, όπως προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα» δήλωσε το πρωί ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε το λιμάνι της Πάτρας προκειμένου να επιθεωρήσει την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων στα πλοία της ακτοπλοϊας για τις γραμμές της Ιταλίας.

Ο υπουργός τόνισε ότι «τους τελευταίους δύσκολους μήνες, η συμβολή του Λιμενικού Σώματος στην προστασία της δημόσιας υγείας υπήρξε καθοριστική» προσθέτοντας «πολύ περισσότερο όταν την ίδια στιγμή προστατεύει με αποφασιστικό τρόπο τα θαλάσσια σύνορα μας».

Ο κ. Πλακιωτάκης συνεχάρη τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για την τόσο σημαντική προσφορά τους ενώ κάλεσε τους επιβάτες να τηρούν σχολαστικά τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας. Επίσης διαβεβαίωσε όλους όσοι επιθυμούν να έρθουν με πλοίο στη χώρα μας ή να ταξιδέψουν ακτοπλοϊκώς στα νησιά μας ότι γίνεται ότι πρέπει, ώστε το ταξίδι τους να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί με ασφάλεια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ | Φωτογραφίες, βίντεο: Γνώμη

Όλη η επικαιρότητα