Ηλεία

Την Κυριακή φωταγωγείται το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Πύργο

Την ερχόμενη Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πύργο, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Πρόκειται για μια πολύπλευρη εκδήλωση που –εκτός της φωταγώγησης- θα περιλαμβάνει πολύ χορό και τραγούδι καθώς και έξτρα θέαμα από ξυλοπόδαρους για τους μικρότερους…

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου (ΔΟΠΠ), Χάρης Μικελόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «O ΔΟΠΠ προσκαλεί όλες και όλους την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου από τις 5 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία Πύργου για να ανάψουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Οι X-Saltibagos, οι ξυλοπόδαροι, θα είναι μαζί με τα παιδιά για να κάνουν τα μαγικά τους, οι σχολές χορού, Χοροκίνηση Πόπης Παναγοπούλου, κλασσικού και σύγχρονου χορού Νατάσας Ζούμη- Αγγελακοπούλου, Shall we dance της Δήμητρας Μπέρτσου, μπαλέτου και σύγχρονου χορού της Εβίτας Κεραμιδά, το Σωματείο ρυθμικής γυμναστικής και αθλητικού χορού Ρυθμός της  Σβετλάνα-Φωτεινής Λαινοπούλου, η Σχολή χορού Ζωής Ανδρίτσου, η Ακαδημία αθλητικού χορού Dancelife steps της Μαρίας Πολίτη, θα συμμετέχουν χορεύοντας γύρω από το δέντρο. Οι μαθητές των σχολών θα δίνουν ρυθμό στην γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων. Στη συνέχεια, περίπου στις 7:30 μμ, θα φωταγωγηθεί το δέντρο εν μέσω μουσικών και πυροτεχνημάτων και με φαναράκια που θα φεύγουν στον ουρανό. Την σκυτάλη θα πάρουν τα μέλη του γκρουπ Banda Morena, διασκεδάζοντας όλο το κόσμο».

Όλη η επικαιρότητα