Πολιτική

Την ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού ζητούν βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας-Ηλείας-Μεσσηνίας

Παρέμαση έκαναν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ των νομών Ηλείας, Αχαΐας και Μεσσηνίας, μετά και την απάντηση του ειδικού διαπραγματευτή Ευθύμιου Βιδάλη στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας, Κώστα Νικολούτσου.

«Παρέμβαση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ

Μείζον πολιτικό θέμα δημιουργείται από την απάντηση του Ειδικού Διαπραγματευτή για τις Συμβάσεις Παραχώρησης κου Βιδάλη, ο οποίος είπε «τέρμα η Ολυμπία Οδός στο κομμάτι μετά την Πάτρα».

Απαιτούμε:

1. Επιτέλους ο κος Χατζηδάκης να έρθει στη Βουλή να τοποθετηθεί για το θέμα, όπως έχουμε ζητήσει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και Ανάπτυξης εδώ και τρεις μήνες, εκτός και αν Υπουργός είναι ο κος Βιδάλης και όχι ο κος Χατζηδάκης.

2. Να τοποθετηθεί ο πρωθυπουργός για το θέμα της Ολυμπίας Οδού και να σταματήσει να αποφεύγει να συναντηθεί με τους φορείς της Πελοποννήσου.

Για μια ακόμη φορά τονίζουμε ότι δεν κάνουμε πίσω. Η Ολυμπία Οδός πρέπει να φθάσει στην Τσακώνα και να ολοκληρωθεί με κριτήριο το δημόσιο συμφέρον (χρηματοδότηση, περιβαλλοντικοί όροι κ.λπ.) και όχι τα συμφέροντα των διεθνών και εγχώριων μεγαλοεργολάβων.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Αχαΐας, Ηλείας και Μεσσηνίας

Χαζτηλάμπρου Βασίλης

Κανελλοπούλου Μαρία

Γεωργοπούλου-Σάλταρη Έφη

Πετράκος Αθανάσιος»

Όλη η επικαιρότητα