Categories: Ελλάδα

Την Παρασκευή η κηδεία του Σμηναγού Τσιτλακίδη – Θα δώσει το παρών ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Share

Στο Νευροκόπι, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του κυβερνήτη του F4-E Phantom II, Σμηναγού (I) Ευστάθιου Τσιτλακίδη. Την κυβέρνηση αναμένεται να εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Πέμπτη στην Τρίπολη θα τελεστεί η κηδεία του συγκυβερνήτη του Phantom, υποσμηναγού (Ι) Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, όπου θα δώσει το παρών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Νωρίτερα την Τρίτη και συγκεκριμένα λίγα λεπτά με την επιβεβαίωση του θανάτου του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη και κυβερνήτη του μοιραίου Phantom που συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ανδραβίδας, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την οδύνη του, με ανάρτησή του στο Facebook.

«Την εθνική οδύνη κάνει ακόμη βαρύτερη η είδηση της απώλειας του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ύστερα από εκείνη του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα. Ο κυβερνήτης του μαχητικού μας έπεσε μαζί με τον συγκυβερνήτη του την ώρα του καθήκοντος, υπηρετώντας την πατρίδα. Η σκέψη μου είναι στην οικογένεια του ιπταμένου Σμηναγού. Η Πολεμική Αεροπορία και ολόκληρη η Ελλάδα θρηνούν. Θρηνούν και τιμούν» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

ΠΗΓΗ: protothema.gr