Ηλεία

Την πίτα του έκοψε το Λιμεναρχείο Κυλλήνης

Ακούστε το άρθρο

Τη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε στις 17 Ιανουαρίου το Λιμεναρχείο Κυλλήνης, παρουσία του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Προέδρου του Δημοτικού  Λιμενικού Ταμείου κ. Γιάννη  Λέντζα, της προϊσταμένης του Τελωνείου Κυλλήνης κ. Φιλτέρας Καλλιόπης,  αλλά και των εργαζομένων του λιμεναρχείου.

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Λέντζας ευχήθηκε με τη σειρά του καλή χρονιά με υγεία και δύναμη, και έδωσε συγχαρητήρια στους δυο γενναίους λιμενικούς τον κ. Μουρτζίνη και κ. Σκαλτσά, που αψηφώντας τον κίνδυνο έσπευσαν και πρόλαβαν να απεγκλωβίσουν την οδηγό του οχήματος, πριν το όχημα βρεθεί στη θάλασσα, όπως χαρακτηρίστηκα είπε, είναι παράδειγμα προς μίμηση, και το Δημοτικό Λιμενικό ταμείο Κυλλήνης θα τους τιμήσει.

Η Λιμενάρχης  κ. Βάσω Ασημακοπούλου ευχήθηκε καλή χρονιά, λέγοντας: «Με τις ευχές τις εκκλησίας και τη καλή συνεργασία με τον Δήμαρχο και Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και με την Προϊσταμένη του Τελωνείου, να κάνουμε ότι μπορούμε για αυτόν τον τόπο, για αυτό το λιμάνι. Ξέρω ότι είστε στυλοβάτες, αυτής της υπηρεσίας, είμαστε λίγοι, αλλά είμαστε καλοί και ότι μπορούμε κάνουμε και το φέρουμε εις πέρας. Συγχαρητήρια να πω και επίσημα, στον Παναγιώτη Μουρτζίνη και τον Θοδωρή Σκαλτσά για αυτό που κάνατε και για όλα αυτά που μας δίνουν τις ευκαιρίες να δείχνουμε το έργο μας».

Το φλουρί το έτυχε η Λιμενάρχης Κυλλήνης κ. Ασημακοπούλου Βασιλική.

Όλη η επικαιρότητα