Αθλητισμός

Την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια ανέλαβε ο Ερνέστο Βαλβέρδε

14758_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τη συμφωνία της με τον τέως προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν ανακοίνωσε η Βαλένθια.

Το συμβόλαιο του Βαλβέρδε με τις «νυχτερίδες» έχει ισχύ μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2013. Η διοίκηση της Βαλένθια επέλεξε τον 48χρονο τεχνικό στη θέση του Αργεντινού Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, ο οποίος απολύθηκε το περασμένο Σάββατο, μετά την εντός έδρας ήττα (5-2) από τη Σοσιεδάδ, στην πριμέρα ντιβιζιόν.

Ο Ισπανός προπονητής περίμενε να αδειάσει κάποια θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους» το περασμένο καλοκαίρι, για προσωπικούς λόγους όπως είχε ανακοινώσει ο ίδιος μαζί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, σε κοινή συνέντευξη Τύπου.

Ωστόσο, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είναι τρίτος στις προτιμήσεις των αναγνωστών της ισπανικής ιστοσελίδας «AS». Στην κορυφή των προτιμήσεων είναι ο Λουίς Αραγονιές με 37% και δεύτερος είναι ο Λουίς Ενρίκε με 15%. Δύο μονάδες λιγότερες από τον τέως κόουτς της Ρόμα έχει ο Βαλβέρδε, ενώ τον ακολουθούν ο Γκρεγκόριο Μανθάνο με 9% και 7% συγκέντρωσε ο Μαρθελίνο Γκαρθία.

Περισσότερα εδώ: http://sports.in.gr/football/international/article/?aid=1231224835

Όλη η επικαιρότητα