Εκλογές

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου παρουσίασε ο Γ.Μανώλης

tin_ypopsifiotita_toy_gia_tin_perifereia_peloponnisoy_paroysiase_o_g.manolis.jpg
Ακούστε το άρθρο

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου παρουσίασε σήμερα, Τετάρτη, στην Τρίπολη ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μανώλης, ο οποίος τόνισε ότι δεν έρχεται για να αντικαταστήσει το «Τατουλιστάν» με το «Μανωλιστάν» κι εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη διοίκηση που άσκησε ο Πέτρος Τατούλης.

Ανακοίνωσε ότι ο τίτλος του συνδυασμού του είναι «Πελοποννησιακή Ένωση», γιατί στόχο έχει να ενώσει τους Πελοποννησίους, ο δε υπότιτλος είναι «καθαρά χέρια». Παράλληλα, κάλεσε σε δημόσιο διάλογο τον νυν περιφερειάρχη για όλα τα θέματα της Περιφέρειας, προκειμένου «να έρθουν όλα στο φως, ενώ ζήτησε δημοσιοποίηση των έξι ονομάτων περιφερειαρχών που υπάρχουν στη «λίστα Νικολούδη».

Ο κ. Μανώλης υπογράμμισε ότι ο συνδυασμός του είναι ανεξάρτητος και περιλαμβάνει πρόσωπα από όλους τους πολιτικούς χώρους. Επισήμανε ότι ο ίδιος ποτέ δεν συμβιβάστηκε και ότι ο βίος του είναι διαυγής, υπογραμμίζοντας πως «επειδή ήμουν πάντα απέναντι, με έχουν ψάξει κι αν μου είχαν βρει κάτι, θα με είχαν στα μανταλάκια».

Προσέθεσε δε ότι «έχω γίνει στόχος και στο παρελθόν και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και δεν έχω να κρύψω τίποτα, γιατί δεν έκανα διαχείριση δημοσίου χρήματος», ενώ σημείωσε ότι «εγώ δεν έχω αδελφό να δίνω δημόσια έργα».

Αναφορικά με το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων είπε ότι θα υπάρξει επανεξέταση όλου του διαγωνισμού, σημειώνοντας ότι «όταν οι εντολές έρχονται από πάνω, υπάρχουν ύποπτες επιδιώξεις. Θα επανεξετάσουμε όχι μόνο αυτό, αλλά και άλλα που έχουν αποφασιστεί σε σκοτεινά δωμάτια και κλειστά γραφεία».

Ο Γιάννης Μανώλης κατηγόρησε τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη για οικογενειοκρατία, αυταρχισμό και ανέφερε ότι έρχεται να γκρεμίσει το σαθρό και σάπιο σύστημα που κρατάει «δεμένη» την Πελοπόννησο, προσθέτοντας πως αν επικρατήσει στις εκλογές, «η Περιφέρεια θα μείνει κλειστή επί δέκα μέρες και θα μπουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί για να δω τι παραλαμβάνω κι ό,τι επιλήψιμο υπάρχει θα πάει αμέσως στον εισαγγελέα».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα