Style

Tips για να παραδώσεις μαθήματα στυλ στις διακοπές σου!

Ακούστε το άρθρο

Είτε βρισκόμαστε στην πόλη είτε στο νησί, τα αξεσουάρ παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο

Είναι αλήθεια πως όταν φεύγουμε για διακοπές αγχωνόμαστε γιατί δεν ξέρουμε τι ρούχο να πρωτοπάρουμε μαζί μας χωρίς να χάσουμε ούτε πόντο από το στυλ μας. Μην αγχώνεστε όμως γιατί εμείς θα σας βοηθήσουμε να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά.

Καταρχήν, ξεκινάτε την ημέρα σας κάνοντας μπάνιο σε κάποια παραλία ή στην πισίνα του ξενοδοχείου. Οπότε επιλέξτε ένα μπικίνι ή ολόσωμο μαγιό που να έχει επιβλητικές μεταλλικές λεπτομέρειες ή βολάν ή κεντήματα ή λουλούδια ή το all-time classic λευκό και μαύρο χρώμα και συνοδέψτε το με ένα maxi καφτάνι ή τουνίκ.

Είτε βρισκόμαστε στην πόλη είτε στο νησί, τα αξεσουάρ παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο στα beach looks σας γι αυτό μην παραλείψετε το καπέλο σας (μεγάλη ποικιλία σε όλα τα μαγαζιά) την ψάθινη τσάντα -ιδανική για όλη τη μέρα στο νησί- κι ένα ζευγάρι χρωματιστά γυαλιά ηλίου, κατά προτίμηση σε στρογγυλό μέγεθος.

Το must have ρούχο φυσικά που είναι σήμα κατατεθέν για καλοκαίρι είναι το τζιν σορτσάκι. Θα το φορέσετε από την παραλία μέχρι τις χαλαρές βόλτες του νησιού με ό,τι παπούτσι επιθυμείτε.

Και τώρα πάμε στην χαλαρή βραδινή βόλτα στα σοκάκια του νησιού.Τι φοράμε; Τα αέρινα φορέματα, μίνι ή μακριά, με μποέμ και ethnic αναφορές είναι από τις πιο δυνατές στυλιστικές επιλογές.

Όλη η επικαιρότητα