Ηλεία

Τμήμα Βρεφονηπιακών Σταθμών δήμου Πύργου: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις των ωφελούμενων μητέρων για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 

Με ανακοίνωση του, το Τμήμα Βρεφονηπιακών Σταθμών δήμου Πύργου, κάνει γνωστό ότι σύμφωνα με την πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»  για την σχολική χρονιά  2020–2021, ξεκίνησε από τις 17 Ιουλίου 2020  η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των ωφελούμενων μητέρων.

Καλούνται όλες οι ενδιαφερόμενες μητέρες παιδιών (ηλικίας 2,5 έως την εγγραφή τους στο νηπιαγωγείο), εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα, αυτοαπασχολούμενες, άνεργες, εργαζόμενες στον πρωτογενή τομέα κ.λ.π. να τύχουν των ευεργετικών προνομίων της δράσης της ΕΕΤΑΑ ΑΕ  που έχει κυρίως να κάνει με την δωρεάν φοίτηση και σίτιση των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Πύργου, και να υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση από 17 Ιουλίου 2020 έως 5 Αυγούστου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε  στο γραφείο του Τμήματος Βρεφονηπιακών Σταθμών στη Διεύθυνση: Γυμνασιάρχου Δούκα και Κονδύλη και στο τηλέφωνο 26210 – 31931 (ώρες 8:30-13:30).

Όλη η επικαιρότητα