Lifestyle

To δώρο που έκανε η Ναταλία Γερμανού στον Μιχάλη Λεβεντογιάννη για να «πλένεται τα καλοκαίρια»

Ακούστε το άρθρο

Ένα ασυνήθιστο δώρο έκανε η Ναταλία Γερμανού στον ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη, αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη του τελευταίου στην εκπομπή της «Καλύτερα Δε Γίνεται!».

Η παρουσιάστρια εκτός από την κλασική κούπα με το λογότυπο της εκπομπής που δίνει σε όλους τους καλεσμένους της, επεφύλασσε μια ακόμη έκπληξη ειδικά για τον πρωταγωνιστή της σειράς του Alpha, «Αγγελική».

Ανοίγοντας τη χάρτινη σακούλα, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ξέσπασε σε γέλια, καθώς σε αυτή βρισκόταν ένα ολοκαίνουριο λάστιχο ποτίσματος. Φυσικά, το δώρο αναφερόταν στη σκηνή από τα πρώτα επεισόδια της σειράς, όπου ο ηθοποιός λούζεται στην ύπαιθρο με ένα τέτοιο λάστιχο. Η σκηνή είχε γίνει viral στο διαδίκτυο με δεκάδες χρήστες, κυρίως από το γυναικείο φύλο, να κολάζονται από την σέξι σκηνή.

«Έχω να σου πω κάτι, δεν είχα», απάντησε γελώντας ο ηθοποιός. «Είναι ένα λάστιχο για να απολαμβάνουμε όλοι τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη τα καλοκαίρια να πλένεται» είπε γελώντας η Ναταλία Γερμανού.

Η σκηνή του Μιχάλη Λεβεντογιάννη στην σειρά «Αγγελική»
Για του λόγου το αληθές, δείτε τη σκηνή που προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού στους τηλεθεατές τον περασμένο Σεπέμβριο.

Συζητώντας για τη δραματική σειρά του Alpha, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης αποκάλυψε πως δυσκολεύτηκε αρχικά με την ιππασία. «Δυσκολεύτηκα στην αρχή στα μαθήματα ιππασίας, τα οποία ήθελα να τα αρχίσω, απλά ήταν ιδανική αφορμή στη σειρά» είπε στη Ναταλία Γερμανία.

Όσο για τον χαρακτήρα που υποδύεται και τη σχέση του με την Αγγελική, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης λέει: «Δεν πιστεύω ότι θα έπρεπε να καταλήξουν μαζί. Υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ της Αγγελικής και του Μιχάλη, αλλά δεν είναι ερωτική αυτή η αγάπη».

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης αποκάλυψε επίσης πως δύο σκηνές τον δυσκόλεψαν πραγματικά πολύ στη σειρά. Η μία ήταν για το πλάνο στο οποίο εκείνος θα έπρεπε να χορέψει ζεϊμπέκικο, κάτι το ποίο δεν γνωρίζει καθόλου. «Δεν ακούω τέτοιου είδους μουσική. Είχα πάρα πολύ άγχος για το πώς θα βγει» είπε.

Όσο για τη δεύτερη σκηνή, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης αναφέρει εκείνη στην οποία ο χαρακτήρας του βρέθηκε να διαλύει έναν τάφο στο νεκροταφείο. «Η μία ήταν αυτή και η άλλη ήταν αυτή που προβλήθηκε πρόσφατα στο νεκροταφείο» είπε.

Βίντεο: Μια γυναίκα μου τράβηξε τα ακουστικά από τα αυτιά
Μιλώντας για περιστατικά ακραία εκδήλωσης θαυμασμού, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης θυμήθηκε μια περίπτωση στο αεροδρόμιο όταν μια κυρία του τράβηξε με δύναμη τα ακουστικά. «Μου φώναζε και δεν άκουγα για να βγάλουμε φωτογραφία. Νευρίασα λίγο στην αρχή, αλλά εντάξει στο τέλος τη βγάλαμε τη φωτογραφία» είπε.

via

Όλη η επικαιρότητα