Ψυχαγωγία

To σκυλάκι από το «Οι μεν και οι δεν» έπαιρνε κανονικό μισθό: 5 «μύθοι» της διάσημης σειράς

Ακούστε το άρθρο

Πέντε πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 «Οι Μεν και οι Δεν».

«Οι Μεν και οι Δεν» είναι από τις σειρές που άφησαν εποχή στην ελληνική τηλεόραση, ωστόσο όπως κάθε σειρά, έτσι και αυτή έχει τα… μυστικά της. Δεν ξεκίνησαν όλα έτσι όπως τα είδαμε στην οθόνη από τον ΑΝΤ1.

Πάμε να τα δούμε;

Απορρίφθηκε από το Mega

Οι σεναριογράφοι Χάρης Ρώμας και Άννα Κουρή που υποδύθηκαν το ένα ζευγάρι της σειράς, το πλούσιο, πήγαν αρχικά στο Mega, αλλά το κανάλι το απέρριψε γιατί θεώρησε πως η σειρά δεν θα είχε επιτυχία εξαιτίας και του ότι οι ηθοποιοί ήταν άγνωστοι. Ούτε στον ΑΝΤ1 βέβαια πίστεψαν εξ αρχής στη σειρά, παρά το γεγονός ότι οι ηθοποιοί έκαναν πρόβες για έναν χρόνο.

Οι «Δεν» ήταν οι Ευθυμίου και Πετούση

Το δεύτερο ζευγάρι, που θα έπαιζε τον Τίμο και τη Νανά Σταμάτη, δεν ήταν από την αρχή οι Στέλιος Μάινας και Τζόυς Ευείδη, αλλά ο Χρήστος Ευθυμίου και η Κατερίνα Πετούση. Όταν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «πιλότου», το κανάλι αποφάσισε να αντικαταστήσει τους ηθοποιούς, καθώς δεν άρεσε ο «πιλότος».

Γάγκας αντί για Δάγκας

Πολλοί έχουμε συνδέσει το επώνυμο στη σειρά του δικηγόρου Διονύση Δάγκα με το ότι «δάγκωνε» για τα λεφτά, αλλά αρχικά λεγόταν… Γάγκας. Στα πρώτα επεισόδια ακούγεται μάλιστα το Γάγκας ενώ στη συνέχεια το πέρασαν Δάγκας με voice over.

Το «ζευγάρι της Διπλανής Πόρτας»

Ο τίτλος δεν ήταν εξ αρχής «Οι Μεν και οι Δεν», αλλά «Το Ζευγάρι της Διπλανής Πόρτας». Ο τίτλος αυτός όμως θεωρήθηκε πολύ σοβαρός και καθόλου νεανικός και έτσι πήγαν στο «Οι Μεν και οι Δεν».

Η Τερέζ δεν ήταν στο σενάριο

Το αρχικό σενάριο δεν είχε την Τερέζ μέσα, τη σκυλίτσα που κρατούσε η Άννα Κουρή σχεδόν πάντα και προέκυψε στη πορεία. Στις πρόβες η Άννα Κουρή έπαιρνε πάντα μαζί της την Τερέζ και η Τζόυς Ευείδη πρότεινε να μπει στη σειρά. Η Τερέζ μάλιστα έπαιρνε και κανονικό μισθό, δέκα χιλιάδες δραχμές για τον πρώτο χρόνο και τα διπλάσια για τον  δεύτερο.

Πηγή: gazzeta.gr

Όλη η επικαιρότητα