Events

To 6ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ (6o PICK – ΛΟΥΞ COLA)

photo_2.jpg
Ακούστε το άρθρο


Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία κι εφέτος οι δηλώσεις συμμετοχής στο 6ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ (6o PICK – ΛΟΥΞ COLA), που θα φιλοξενήσει για μια ακόμη μία χρονιά η Πάτρα το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου.

Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής «έκλεισε» την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και σε πείσμα των καιρών το ενδιαφέρον των Ελλήνων οδηγών του καρτ ήταν ιδιαίτερα αυξημένο. Έτσι λοιπόν, το παρών σε μια από τις καλύτερες διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα θα δώσουν Έλληνες και όχι μόνο οδηγοί, οι οποίοι ήδη «ζεσταίνουν» τις μηχανές τους και προετοιμάζονται για ένα «καυτό» διήμερο γεμάτο θέαμα και μοναδικές εμπειρίες, τόσο για τους ίδιους όσο και για τους θεατές που θα το παρακολουθήσουν.

Αναλυτικά, οι συμμετοχές οδηγών ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Κατηγορία CLASS MINI 60: 8 συμμετοχές

Κατηγορία D CUP: 17 συμμετοχές

Κατηγορία ROTAX SENIOR MAX: 12 συμμετοχές.

Κατηγορία ROTAX DD2 MAX – ROTAX DD2 MASTERS: 18 συμμετοχές.

Κατηγορία SUPER: 13 συμμετοχές

Την ίδια ώρα, η Οργανωτική επιτροπή του 6ου PICK – ΛΟΥΞ COLA προετοιμάζεται σε «φουλ ρυθμούς» προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά ενώ κι εφέτος ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στα μέτρα ασφαλείας των αγώνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του  Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr, ) και του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.aop.gr).

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης
www.pickpatras.gr, www.facebook.com/pages/PICKPATRAS/225695184137545?fref=ts 

 

Όλη η επικαιρότητα