Ηλεία

Το… αμάξι απ’ Αλβανία, δεν τ’ αφήσαν για Ηλεία – Σύλληψη Αμαλιαδιτών για 20 κιλά κάνναβης στην Αιτ/νία

Ακούστε το άρθρο

Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ «ΕΡΧΟΤΑΝ» ΑΜΑΛΙΑΔΑ

Για εισαγωγή και μεταφορά 20 κιλών κάνναβης με σκοπό τη διακίνηση συνελήφθη μετά από καταδίωξη Αλβανός υπήκοος που κατοικεί στην Αμαλιάδα, ο οποίος φέρεται να έφερνε την συγκεκριμένη ποσότητα στην Ηλεία από την Αλβανία. Το νεαρό άτομο, που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές της Ηλείας για διακίνηση ναρκωτικών, οδηγούσε το ΙΧ αυτοκίνητο ενός 24χρονου από την Αμαλιάδα, ο οποίος λίγο αργότερα συλλαμβάνονταν στην Αμαλιάδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη στο Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, στο  πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν  το πρωί της Δευτέρας  στην περιοχή του Κομποτίου Άρτας, το αυτοκίνητο του 24χρονου Αμαλιαδίτη, το οποίο οδηγούσε ο αλλοδαπός.  Οι αστυνομικοί, επιχείρησαν να το ελέγξουν, ωστόσο ο οδηγός  δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και λίγο αργότερα, το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή τουΑγγελοκάστρου,  όπου και τον συνέλαβαν.

Κατά την  έρευνα που έγινε στο  αυτοκίνητο, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του οχήματος, 20  συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 20 κιλών και 500 γραμμαρίων.

Κατά την αστυνομική έρευνα,  προέκυψε  ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και ο Αμαλιαδίτης ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη το ίδιο μεσημέρι στην περιοχή της Αμαλιάδας.

Συνολικά κατασχέθηκαν: 20 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 20 κιλών και 500 γραμμαρίων,το αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ και οι δύο θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία.

Όλη η επικαιρότητα