Οικονομία

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις στα δικαστήρια

Ακούστε το άρθρο

Στην έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων προχώρησε το ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 8Κ/2017 και τις προσλήψεις στα δικαστήρια της χώρας.

Όπως ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 8K/2017 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 123 θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας).

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode).

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από 6 Ιουλίου 2018 έως και την πάροδο της 16ης Ιουλίου 2018, ημέρας Δευτέρας.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα.

Σημειώνεται ότι είναι σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται στις 17 Ιουλίου (ώρα 14:00) η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη 7Κ/2018 του ΑΣΕΠ για την κάλυψη 158 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας).

Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και την 20η Ιουλίου 2018, ημέρα Παρασκευή, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή.

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα