Χωρίς κατηγορία

Το bachelor party της Αντιγόνης Ψυχράμη

bachelor-psihrami-1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Οι δυο τους είναι πολύ άνετοι και χαλαροί και νιώθουν πως θα πάρουν την ευχή από τον ιερά καθώς δεν θα αλλάξει κάτι άλλο μεταξύ τους, δεδομένου ότι εδώ και καιρό συγκατοικούν.

Τόσο η Αντιγόνη όσο και ο Δημήτρης, το Σάββατο 29 Αυγούστου επέλεξαν να βγουν έξω με καλούς τους φίλους και να τιμήσου το… έθιμο του bachelor.

Η τραγουδίστρια πήρε τις φίλες και κατευθήνθηκαν στην παραλιακή. Πρώτος προορισμός το Yabanaki στη Βάρκιζα. Εκεί τα κορίτσια έφαγαν σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο και δεν σταμάτησαν να γελούν, να πειράζουν τη μέλλουσα νύφη και να κάνουν τα απαραίτητα αστεία. Για να ξεχωρίζουν και να «τιμήσουν» το event φορούσαν στέμματα στο κεφάλι και φυσικά το πιο πλατύ τους χαμόγελο.

Στην παρέα της Αντιγόνης Ψυχράμη μεταξύ άλλων ήταν οι ηθοποιοί Άννα Μενενάκου, ΕυαγγελίαΣυριοπούλου, Αλίκη Βουτζουράκη καθώς και η κολλητή της φίλη και τραγουδίστρια, ΝικόλΠαπαριστοδήμου η οποία ήρθε από την Αυστραλία όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια μόνο για το ευτυχές γεγονός.

Η βραδιά των κοριτσιών συνεχίστηκε σε γνωστό bar στο ίδιο σημείο της Βάρκιζας που διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Και ο Δημήτρης Μακαλιάς όμως δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ημέρα. Ο ηθοποιός μαζί με τους δυο κουμπάρους του, Κωνσταντίνο Καϊκή και Λάμπρο Φισφή και τον επίσης συνάδελφό και φίλο του, ΓιάννηΣαρακατσάνη, ξεκίνησαν από το απόγευμα να κάνουν βόλτες στην Αθήνα με το αυτοκίνητο ενώ το βράδυ θέλησαν να δοκιμάσουν μια διαφορετική και ιδιαίτερη κουζίνα, τη μοριακή.

Ο ηθοποιός μάλιστα, ανέβασε δυο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας πως περνάει όμορφες στιγμές και φυσικά πως δεν είναι καθόλου αγχωμένος για το επόμενο βήμα.

Πηγή: peoplegreece.com

Όλη η επικαιρότητα