Ηλεία Κινηματογράφος

To Camera Zizanio Live!

Ένα ζωντανό ημερήσιο magazino
Ακούστε το άρθρο

Ένα ζωντανό ημερήσιο magazino με τους συμμετέχοντες της Camera Zizanio ξεκινά από αύριο και θα προβάλλεται μέχρι και την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, από τις 16:00-17:00.

Η παρουσίαση θα γίνεται στο σταθερό στούντιο μεταδόσεων του Φεστιβάλ, στο φουαγιέ της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και θα φτάνει σε όλους εσάς μέσω streaming από το προφίλ του Φεστιβάλ στο Facebook: facebook.com/olympiaiff  και από το κανάλι στο Youtube: youtube.com/channel/UC2OfxhqIaJN9NTbWVmcCj3w

Ανταποκρίσεις με το κλίμα του Φεστιβάλ, συνεντεύξεις με τους συμμετέχοντες που κατάφεραν να μας επισκεφθούν αλλά και αυτούς που μας παρακολουθούν από όλον τον κόσμο, οδηγός επιβίωσης στον Πύργο και αστεία παραλειπόμενα είναι μερικά μόνο από όσα θα απολαύσουμε.

Τα Ζιζάνια παίρνουν την σκυτάλη, επιμελούνται και παρουσιάζουν την δική τους εκπομπή, μας γνωρίζουν το Φεστιβάλ με την δική τους ματιά, δημιουργούν εικόνες και αφορμές συζήτησης και μας αγγίζουν με το δημιουργικό τους χιούμορ. Άλλωστε, όσοι ήταν fan των Daily News γνωρίζουν καλά πως ό,τι και αν περιγράψει κανείς με λέξεις, το επόμενο επεισόδιο θα ανατρέψει κάθε πρόβλεψη!!!

Μείνετε συντονισμένοι…  

Όλη η επικαιρότητα