Καταναλωτές

Το deal της Amazon με γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ

c55568ecf026652052636d6774b452cb_l.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η Amazon κάνει στροφή και μπαίνει στη βρετανική αγορά φρέσκων τροφίμων.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία, έκλεισε συμφωνία με το Morrisons, το τέταρτο μεγαλύτερο σουπερμάρκετ της Βρετανίας. Η συμφωνία θα επιτρέψει στους πελάτες των Amazon Prime Now και Amazon Pantry να αποκτήσουν πρόσβαση στα φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα του Morrisons.

Σύμφωνα με τον Guardian, τον Νοέμβριο η Amazon ξεκίνησε μια προσφορά συσκευασμένων τροφίμων για τα μέλη του Amazon Prime που πλήρωναν μια ετήσια αμοιβή 79 στερλινών. Ωστόσο, η προσφορά έλαβε τέλος λόγω της αμερικανικής υπηρεσίας φρέσκων προϊόντων της εταιρίας, η οποία προσφέρει περίπου 20.000 προϊόντα από τοπικά καταστήματα. Οι αναλυτές είχαν υποπτευθεί πως το Amazon Fresh θα ξεκινήσει και στη Βρετανία φέτος.

«Ο συνδυασμός της γνώσης μας στα φρέσκα τρόφιμα με τις δυνατότητες της Amazon στο διαδίκτυο και τα logistics, είναι δυνατός», τόνισε ο David Potts, διευθύνων σύμβουλος του σουπερμάρκετ. Όπως εκτίμησε, πρόκειται για μια συμφωνία χαμηλού κόστους «που επιδεικνύει την ευκαιρία που έχουμε να γίνουμε μια ευρύτερη επιχείρηση».

Ο CEO εξέφρασε την επιθυμία για «ανάπτυξη και διεύρυνση» της συνεργασίας με τον κολοσσό του ηλεκτρονικού εμπορίου τους ερχόμενους μήνες.

fpress.gr

Όλη η επικαιρότητα