Το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας επιστρέφει δυναμικά! – Μια «γεύση» από το πρόγραμμα

Share

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας, επιστρέφει δυναμικά, για ακόμη ένα καλοκαίρι, το πρώτο χωρίς τα περιοριστικά μέτρα, που τα τελευταία δύο χρόνια, επέβαλλε η πανδημία.

Το Φεστιβάλ έρχεται να δώσει ξανά ζωή, στην πολύπαθη Αρχαία Ολυμπία, μια περιοχή που επλήγη βαριά από τις περσινές πυρκαγιές του Αυγούστου.

Η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας κ. Ρόη Αντωνοπούλου, μας δήλωσε πως το φετινό πρόγραμμα θα περιλάβει μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων, και θα καλύπτει κάθε γούστο και προτίμηση.  Βασικός γνώμονας στην διαμόρφωση του προγράμματος, όπως μας τόνισε ήταν η ποιοτική ψυχαγωγία του κοινού, πάντοτε με την σκέψη των κατοίκων του δήμου, που βίωσαν πέρυσι ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, και γι αυτό έχουν πραγματικά ανάγκη από «ανάσες» διασκέδασης.

Αν και ακόμη δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Patrisnews, μερικές από τις εκδηλώσεις που ξεχωρίζουν είναι η συναυλία της Δέσποινας Βανδή και του Γιώργου Θεοφάνους, στις 15 Ιουλίου, η θεατρική παράσταση «Ματωμένος Γάμος» του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, οι θεατρικές παραστάσεις Θεσμοφοριάζουσες του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, και Ηλέκτρα του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα, στις 5 και 11 Αυγούστου αντίστοιχα, καθώς και η μεγάλη συναυλία που θα κλείσει την αυλαία του φετινού Φεστιβάλ, με τον δημοφιλή τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό, στις 19 Αυγούστου.