Lifestyle

Το DIY μικρό μαύρο φόρεμα της Zendaya είναι το look που θέλουμε να αντιγράψουμε τώρα

Ζεντάγια - Τομ Χόλαντ: Απαθανατίστηκαν να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου σε ραντεβού στη Νέα Υόρκη
Ακούστε το άρθρο

Μήπως έφτασε η ώρα για λίγο στιλιστικό πειραματισμό; Τοαυτοσχέδιο LBD της Zendaya σε πρόσφατη εμφάνισή της μαζί με τον αγαπημένο της Tom Holland στη Νέα Υόρκη μάς έβαλε σε σκέψεις.

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός, για τον ρόλο της Rue στην επιτυχημένη σειρά του HBO “Euphoria”, απέδειξε πως τέσσερα μίνιμαλ κομμάτια-κλειδιάαρκούν για να δείχνουμε σοφιστικέ και συνάμα στιλάτες.

Ο πρωταγωνιστής της casual chic εμφάνισης ήταν το oversized μαύρο πουκάμισο, το οποίο συνδύασε με μαύρη ζώνη με χρυσή αγκράφα, ημιδιαφανές καλσόν, κάποια ντελικάτα χρυσά κοσμήματα και ένα ζευγάρι ladylike μαύρες γόβες. Το μυστικό της γοητευτικής εμφάνισης κρύβεται στη ζώνη που καταφέρνει να αναδείξει τη σιλουέτα, δίνοντας το εφέ του σωματότυπου κλεψύδρα, αλλά και στις γόβες που προσθέτουν έξτρα ύψος και φινέτσα.

Η Zendaya μάς υπενθύμισε ότι το πουκάμισο-φόρεμα ή το oversized πουκάμισο(που θα δανειστούμε από τη ντουλάπα του μπαμπά ή του συντρόφου μας) αποτελεί ένα ευέλικτο κομμάτι, το οποίο δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή.

Ευκολοφόρετο και κλασικό, μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, στο γραφείο με μπότες μέχρι το γόνατο και σακάκι, στο brunch με sneakers και πλεκτή ζακέτα ή τώρα που ανοίγει ο καιρός σε μία ηλιόλουστη βόλτα με ξύλινα clogs και ρετρό γυαλιά ηλίου.

Πηγή:MarieClaire

Όλη η επικαιρότητα