Ελλάδα

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ντοκιμαντέρ στην πλατφόρμα του Channel 5

Η πλατφόρμα My5 του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου Channel 5 πρόσθεσε στην ταινιοθήκη της το true crime ντοκιμαντέρ «Caroline: The Murder That Fooled the World», με θέμα το έγκλημα στα Γλυκά Νερά
Ακούστε το άρθρο

Το Μάιο του 2021, η δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η υπόθεση έγινε μια από τις κύριες ειδήσεις και στον ξένο Τύπο, απασχολώντας τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης για πολλές ημέρες.

Τώρα, η πλατφόρμα My5 του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου Channel 5 πρόσθεσε στην ταινιοθήκη της το true crime ντοκιμαντέρ «Caroline: The Murder That Fooled the World», με θέμα το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Το άψυχο σώμα της 20χρονης Κράους βρέθηκε στις 11 Μαΐου δίπλα στην 11 μηνών κόρη της, στο σπίτι του ζευγαριού. Αρχικά, ο Αναγνωστόπουλος είπε στις ελληνικές αρχές και σε ρεπόρτερ ότι η σύζυγός του δολοφονήθηκε από διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι που έδεσαν εκείνον στο διπλανό δωμάτιο.

Ωστόσο, η χρονική σειρά όπως την αφηγήθηκε είχε κάποια κενά και η αστυνομία τον πήγε στο τοπικό τμήμα για ανάκριση. Τον Ιούνιο, παραδέχθηκε ότι εκείνος δολοφόνησε τη σύζυγό του αφού είχε στήσει νωρίτερα τη ληστεία.

Κεντρικό θέμα του ντοκιμαντέρ σε παραγωγή του Channel 5 είναι η αστυνομική έρευνα που οδήγησε στην αποκάλυψη της αλήθειας. Το «Caroline: The Murder That Fooled the World» θα είναι διαθέσιμο για προβολή μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου του 2024.

Με πληροφορίες από το Bustle

Όλη η επικαιρότητα