Μουσική

To ελληνικό video clip με τα περισσότερα youtube views που έχουν γίνει ποτέ!!!

mamacita.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ο πολύ-επιτυχημένος παραγωγός και τραγουδοποιός, ο Claydee, συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στην Ελληνική δισκογραφία πραγματοποιώντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Τελευταίο του επίτευγμα; Το τεράστιο hit “Mamacita Buena” μόλις ξεπέρασε τα 30 εκατομμύρια views στο YouTube, κάνοντάς το έτσι το Ελληνικό video clip με τα περισσότερα views που έχουν γίνει ποτέ!!!

Ο Claydee και η Down2Earth πρόκειται να γιορτάσουν αυτό το σπουδαίο γεγονός με ένα ξεχωριστό event, για το οποίο λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Το “Mamacita Buena” κυκλοφόρησε το 2012 σε μουσική του Claydee και στίχους των Chris Kid και Manolo Vegas. Το τραγούδι κέρδισε αμέσως κοινό και κριτικούς και ανέβηκε με πολύ γρήγορους ρυθμούς στα airplay, iTunes και Shazam charts της χώρα μας. Στα μέσα Ιουνίου της ίδιας χρονιάς έκανε πρεμιέρα το πολύ sexy video clip, σε σκηνοθεσία του Αλέξη Κωνσταντινίδη και είναι ένα από τα πιο ακριβά video clips στην Ελλάδα. Το τραγούδι παρέμεινε για δεκαοκτώ συνεχόμενες εβδομάδες στο Top10 του επίσημου airplay chart, ανάμεσά τους και έξι στο #1.

Το track κυκλοφόρησε σε πάνω από 30 χώρες, από τα μεγαλύτερα dance label παγκοσμίως όπως μεταξύ άλλων από την Ultra Music και την Blanco Y Negro και ακόμα και σήμερα συνεχίζει να γνωρίζει επιτυχία καθώς πρόσφατα ξεκίνησε να μεταδίδεται στον νούμερο ένα σταθμό της Πολωνίας Radio Eska.

Η κορυφή δεν είναι κάτι άγνωστο για τον Claydee καθώς έχει βρεθεί εκεί πολλές φορές είτε με δικές του παραγωγές όπως τα “Call Me” (Dimension X & Claydee) και “Tonight” (Playmen & Claydee feat. Tamta) είτε με παραγωγές για άλλους όπως τα “Last Summer” (Nicko), “The End” (Reckless), είτε για κορυφαίους καλλιτέχνες όπως Σάκης Ρουβάς, Stan, Tamta, Κώστας Μαρτάκης, Dimension-X και πολλούς άλλους.

Επίσης στο ενεργητικό του έχει δύο βραβεία: Mad Radio 106.2 Track of the year για το “Last Summer” και Best Dance Video Clip of the year για το “Call Me”. Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του “Mamacita Buena”, οι επιτυχίες δεν σταματούν με τα “Sexy Papi” να έχει ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια views στο YouTube και το πρόσφατο “Do It”, το οποίο πριν λίγες μέρες έφτασε το 1,5 εκατομμύριο views στο πιο δημοφιλή διαδικτυακό ιστότοπο. Μπορεί να βρίσκεται συνέχεια σε περιοδεία εντός και εκτός Ελλάδας αυτή την περίοδο, ο Claydee όμως τον περισσότερο χρόνο δουλεύει στο studio για το επόμενο hit single του, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη.

www.claydee.com www.facebook.com

claydeeofficial www.twitter.com

claydeeofficial www.youtube.com

claydeeTV www.soundcloud.com/claydeeofficial

Όλη η επικαιρότητα