Το φθινόπωρο ο νέος δίσκος «Sirens» των U2

u2.jpg

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στα δισκοπωλεία, σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκεται ένα ακόμα άλμπουμ της διασημότερης ροκ μπάντας στον κόσμο.

Η ευχάριστη είδηση έρχεται αρχικά από τη δισκογραφική εταιρία Universal Music, η οποία μέσα από κοινωνικό μέσο δικτύωσης ενημέρωσε τους οπαδούς του συγκροτήματος ότι ένα νέο άλμπουμ με τίτλο Sirens βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της παραγωγής, η οποία θα έχει ολοκληρωθεί ως τον Σεπτέμβριο.

Η σύντομη ανακοίνωση αποσύρθηκε δυστυχώς, μερικά λεπτά αργότερα, αφήνοντας τους οπαδούς του συγκροτήματος να αναρωτιούνται αν πρόκειται για τυχαία διαρροή ειδήσεων η απλά ένα λάθος.

Στο μεταξύ, μια διαφορετική εκδοχή παρουσιάζει η Ιρλανδική διαδικτυακή εφημερίδα Examiner, στην οποία διαβάζουμε ότι το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, αν και σύμφωνα με τις πληροφορίες του μέσου, ο Bono φαίνεται να υποφέρει από writer’s block.

Για το ίδιο θέμα, η Βρετανική The Sun αναφέρει: «Η επιστροφή των U2 είναι γεγονός αυτό το χρόνο. Η δημιουργία του νέου άλμπουμ ήταν ένας πραγματικός αγώνας για το συγκρότημα. Ύστερα από ένα αρκετά μεγάλο διάλειμμα, δεν ήταν πολύ εύκολο για τον Bono, αλλά τώρα τα πράγματα έχουν βρει το δρόμο τους και είμαστε όλοι πεπεισμένοι ότι η αναμονή άξιζε τον κόπο».

 

…Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το Sirens θα είναι το πρώτο άλμπουμ που κυκλοφορεί το συγκρότημα από το 2009, όταν ηχογραφήθηκε η τελευταία τους κυκλοφορία «No Line on the Horizon».

 

 

Πηγή: kiss.gr