Viral Κόσμος

Το γράμμα-γροθιά στο στομάχι 7χρονου στον Άγιο Βασίλη -Έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Ακούστε το άρθρο

Ραγίζει καρδιές το γράμμα που έστειλε επτάχρονος που ζει προσωρινά σε καταφύγιο για θύματα ενδοοικογενειακής βίας στο Τέξας στον Άγιο Βασίλη.

Συγκεκριμένα, ο 7χρονος  ζητά από τον Άγιο Βασίλη μερικά βιβλία, ένα λεξικό, μία πυξίδα και ένα ρολόι, ωστόσο αυτό που θέλει περισσότερο δεν έχει σχέση με υλικά αγαθά, καθώς τα χρήματα δεν μπορούν να το αγοράσουν.

Αυτό που ζητά είναι έναν…. «πολύ πολύ πολύ καλό μπαμπά».

Το γράμμα το βρήκε μέσα στο σακίδιό του η μητέρα του πριν μερικές εβδομάδες και αποφάσισε να το μοιραστεί με τους ανθρώπους στο καταφύγιο για τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας όπου μένει προσωρινά ο 7χρονος.

Η SafeHaven μοιράστηκε την επιστολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη το πρωί, σημειώνοντας ότι άλλαξαν το όνομα του αγοριού σε «Blake» για την ασφάλεια της οικογένειάς του και τη διατήρηση της ανωνυμίας τους.

Το γράμμα του επτάχρονου:

«Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Έπρεπε να φύγουμε από το σπίτι μας. Ο μπαμπάς ήταν τρελός. Έπρεπε να κάνουμε όλες τις δουλειές. Ο μπαμπάς πήρε όλα όσα ήθελε. Η μαμά είπε ότι ήρθε η ώρα να φύγει και θα μας οδηγήσει σε ένα ασφαλέστερο μέρος όπου δεν πρέπει να φοβόμαστε.

Είμαι ακόμα νευρικός. Δεν θέλω να μιλήσω με τα άλλα παιδιά. Θα έρθεις αυτά τα Χριστούγεννα; Δεν έχουμε κανένα από τα πράγματα εδώ. Μπορείτε να φέρετε μερικά βιβλία, ένα λεξικό, μια πυξίδα και ένα ρολόι; Θέλω επίσης έναν πολύ πολύ καλό μπαμπά. Μπορείτε να το κάνετε και αυτό;

Με αγάπη, Μπλέικ».

via

Όλη η επικαιρότητα