Αθλητισμός

To χριστουγεννιάτικο street party του Πανηλειακού!

15318_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το Χριστουγεννιάτικο «STREET PARTY»

«Ο Πανηλειακός διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο STREET PARTY την Παρασκευη, στις 6.30 το απόγευμα, πάνω στην πλατεία του Πύργου και σας προσκαλεί. Το πάρτυ είναι ελεύθερο για όλους. Για 4 ώρες DJs, από τους καλύτερους του νομού, θα είναι μαζί μας για να αυτοσχεδιάσουν και να μας διασκεδάσουν με τους ήχους τους.

Τα ονόματα των DJs που θα συμμετάσχουν και θα μας προσφέρουν τη μουσική τους είναι οι: PETROS Pi eL, TAKIS TSAGALIAS,DIMI KABI & BILION.Ακουστικές εκπλήξεις και πολύ μουσική σας περιμένει όλους στο Street Party. Όσοι χορεύετε Hip Hop, Street Danve και άλλα? dance ελάτε να χορέψετε με τη μουσική μαζί μας και να αυτοσχεδιάσετε.

Θα έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε ευχές και αυτόγραφα με την ομάδα, τον προπονητή της ομάδας του Πανηλειακού Στέλιο Γιαννακόπουλο, να δείτε τους παίκτες μας έξω από το γήπεδο και να φωτογραφηθείτε μαζί τους.

Χορηγός Επικοινωνίας θα είναι ο Ραδιοφωνικός Σταθμός ΙΟΝΙΟΝ FM. Μ.Ε.Σ.Ο & ‘ Νύχτα της Μουσικής’ Tο STREET PARTY του Πανηλειακού θα είναι μια από τις δράσεις για τη «Νύχτα της Μουσικής» που στηρίζει η Ομάδα Συντονισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος για τη Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής M.E.Σ.Ο.

Είναι επίσημος εκπρόσωπος του θεσμού ‘EUROPEAN MUSIC DAY’. Την επιμέλεια των ηχητικών συστημάτων, μικροφωνικών εγκαταστάσεων και φωτισμού έχει αναλάβει και μας προσφέρει η εταιρεία ήχου AD (Δημήτρης Μαρινόπουλος και Αλέκος Αμπελογιάννης).Ο Δήμος Πύργου μας παραχωρεί τη χρήση της πλατείας και μας δίνει και την εξέδρα που θα χρησιμοποιήσουμε, προκειμένου να στήσουμε αυτή τη γιορτή.

Τους ευχαριστούμε γι? αυτό πολύ, όπως κι όλους όσοι αμέσως ανταποκρίνονται όταν τους καλεί ο Πανηλειακός… ‘STEET PARTY ‘ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ….

Σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» αυτές τις γιορτινές μέρες και να αισθανθούμε ότι και με την κρίση πρέπει να χαιρόμαστε και να γιορτάζουμε με απλά πράγματα».

Όλη η επικαιρότητα